Flortum hafif kilolu etli butluydu.
Ben de bu yüzden birlikte olamayız dedim. Yanıma yakışmaz. İyi yapmış miyim? 🤔
Ben de bu yüzden birlikte olamayız dedim. Yanıma yakışmaz. İyi yapmış miyim? 🤔
Olum bak sana kaç kere söyledim benim amcaoğlumun fotoğrafını kullanma diye. Ulan senin yüzünden amcaoğlumla kahvede üst düzey errrkek diye dalga geçiyolar. Trollük yapacam diye amcaoğlumu tüm köye rezil ettin.
Reva mı lan bu benim amcaoğluma? Pamuk gibi adam lan benim amcaoğlum.
Olum bak amcaoğlum seni bi bulursa vurucakmış. Senin yüzünden adamın köyde adı çıktı "üst düzey errrkek" diye lakap taktılar. Ulan hiç mi vicdanın sızlamıyor? Herkes amcaoğlumla dalga geçer oldu. Laga luga yapma bana ben senin eski sorularını da biliyorum. Şimdi biraz yumuşadın sen, ben biliyorum seni. Amcaoğluma köyün bakkalı ekmek vermez oldu ulan.
Cevap
3Cevap
Dediysen Dedin yani bide marifet imiş gibi burda anlatıyorsun bizde çok merak ediyorduk sizin özel hayatınızı
Tipim kusursuz diyorsun ya karakterin iğrenç
Asko o da çok uzulmemistir tipin ahım şahım bişey degil
Aynen iyi yapmışsın, ilerde o kız kilo verip senden daha iyisini bulur😅
Hırslı bir kadını kimse durduramaz 😊
Sen çok yakışıklı olduğunu mu zannediyorsun? Dışarıda senden daha iyileri var
Ne bileyim daha yakışıklılar var diyorum, şuran iyi şuran kötü diyemem Allah yaratmış sonuçta. Ama özgüvenine hayran kaldım 🤝
Abi bilmeden konuşmayacaksın işte. Bu Türk milletinin geleneksel özelliği. Bi book bilmez her şeyi söyler. Benim vasat olduğumu iddia ediyorsun. Sıradan biriyim ben. O zaman altını doldur ki tamam diyim. Ağzın yamuk gözük yamuk de, somut bişey olsun. Ama yok. Ağzınızın suyunu akıtan tonlarca Oyuncu var, Best model var, aktör var. Bakıyorum adamın tipine benden hiçbir üstünlüğü yok. Ozguvenle ilgisi yok bence
Sana tipin vasat diyen olmadı ama kendini çok yakışıklı görüyorsun onu diyorum.
Öküzlük yapmadığın sürece reddetmenin bir sıkıntısı yok bence
Kardeşim bıktık senden ya
Sana mi sorcam istediğim yere gelirim egoist😂
Aaaa ben senin yanına yakismam ki ama
Tabi ya ne demezsin öldüm bittim aşkından kül oldum ama işte ben sana layık değilim sen çok yakışıklısın ben çirkin ördek yavrusuyum 😭
Kendini goster knk gorelim seni
Kiloyla mi alıyorsun ne fark eder
Sen çok mu iyisin?
En kotulerini hakediyosun ya da hicbirini
Senin tercihin
Tipinden daha kötü huyların.
Var
Bak kardeşim. Onu seçip seçmemek senin kararın ama onu böyle rencide edemezsin. Kilolu olmak bir suç değil. İnsana gibi reddet kimse buna karışmaz zaten. Konu senin onu aşağılaman.
Reddedilmeyi aşağılamak olarak algılamayın. Ayrıca kizlar az Red yer. Erkek kızı siikme umuduyla begenmese de reddetmez. En azından siikeriz der. O yüzden siz böyle şeyler yaşamazsınız korkma.
Ama erkekleri görüyorum kralini yaşıyorlar. Hele o erkeğin bi tipi kötüyse aboooovvv.
Dışarıda gezdirdiği köpek var ya. O Erkek sizin gözünüzde o köpekten bile daha aşağıdadır. İNSAN bile sayılmaz tipsiz erkek.
Karşımda böyle bi varlıklar. Buna merhamet beklemeyin yani boşuna 🤣 Kötüysen kötüsündür kırılır mı diye acımam.
Sen cidden çok kötüsün. Allahtan kork.
Herkes aynı değildir. Hem bir insanın kalbini kırmak kadar kötü bir şey yoktur bu hayatta.
Senin gibi bir insan beni zaten üzemez de. Ama şunu unutma tatlım. Ne yaparsan karşına çıkıyor. Neyse ben kaçar.
kıza iyilik yapmışsın kanka
Ne kadar küstahsın
Kırıcı
Kesin yaşanmıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?