Zayıflamış obez kız kabrisi?

Diye bir gerçek var. Bir zamanlar kiloluymuşsun zayıfladın diye bir anda mutluluğa erişmiyorsun insanın içinde o kilonun psikolojik etkisi vücudundan yok olmuyor. Mesela Adele gençken aşırı zayıf olsaydı şu anda bambaşka bir karakterdeydi. Şu an zayıfladım istersem açılırım dese de bu düşüncelerinin sebebi bir zamanlar pişman olmasıydı.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bikini giymediği için övünmüyor gençliğinde yapamadıklarından kaynaklı dünyaya öfkeli. İşte bunu böyle okumayan muhafazakarlar kadına asil kaliteli diyorlar ben burada kıskançlık görüyorum başka bir şey yok. Neden kıskanç? Çünkü Jennifer Lopez'in Shakira'nın sürekli piyasaya gençlik videoları sürülüyor. Jennifer Lopez deyince aklınıza şu anki hali geliyor mu hayır ben zihnimde hala gençliğini canlandırıyorum. Eğer Jennifer Lopez gençliğinde ikonik bir karakter olmasaydı şu an yaşlı haliyle prim kasmak zorundaydı. Adele de o yüzden tam olarak bu kıskançlığa sahip. Kırışıklıklarını gizlemek için tonlarca botoks oluyor ortada mimik kalmıyor neredeyse yüzü yok eden filtrelerle klip çekmek zorunda kalıyor Yani anlayacağın gençliği gibi değil. Gençken elde edemediği fit vücudun öfkesini de böyle yollarla çıkartmaya çalışıyor.