Sen nelere kadırsın😀😀😀
Ama soruyu dikkatli okursanız ruslar güzel dememişim. Her ırkın güzeli var. Ruslarda kendi ırkının güzel oranı yüksek demisim. Yoksa bir türk güzelini rusa değişmem
Orta çağda Avrupada karanlık dönemde "cadı avcılığı" varmış. Güzel kızların içine şeytan kaçıyor cadı oluyor diyip kadınları diri diri yakmışlar. Güzellik genini yok etmişler.
Rusyada da tam tersi yaşlı ve çirkinlere cadı denmiş (baba yega efsanesi). Hem Rusların güzelliği Türklerle en çok da Tatarlarla melez olmaktan da geçiyor.
Peki rus erkekleri neden çirkin dersek; ekim devrimi yıllarında, sonrasındaki iç savaşta, ardından Stalin terörü yıllarında, 2. Dünya Savaşı'nda, sosyalizm yıllarında erkek sayısının çok azalmasından dolayı.
Aman onlar kendilerini böyle evlerine feda etmiyorlar, türk kadınları saçını süpürge edercesine yıpratıyor. Onlarda ne gam ne keder o sebepten genç güzel kalıyorlar. Keşke Rus erkeği ile evlenseydim 😅 onların kültürlerinde var vurdumduymazlık ya
Yaz merak ettim ama
Cevap
14Cevap
Birincisi her ırkta güzel, orta halli, çirkin yok. Dünya'da ve diğer gezegenlerde iki tür var: güzel ve kötü. Bunun fizikle yüzle ya da boyla hiçbir alakası yok. Kalbi güzel olan güzeldir bitmiştir!
İkincisi Rusların güzel olduğunu düşünmüyorum. Evet kalbini bilemem ama dediğiniz gibi hayran olunası bir tarafları yok. Hepsi sanki fabrikadan çıkmış gibi beyaz saç, beyaz kaş, beyaz ten.
Üçüncüsü bu 'beyazlığın sebebi ne?' sorusuna cevabım da boşvermişlikleri, çevrenin ilgisi ve buz gibi havaları yüzünden olabilir. Ya da karlar içlerine o kadar işlemiş ki kardan adama dönmüşler.
~yani bilmiyorum 🌑
Sadece ruslar değil bu dünyada Bir sürü güzel kız var. Mesela şu aşağıdaki Bengladeşli bir Bengal Kızı ve şu güzellikte her kızda bulunmaz yani. Kızın ismi "Raudha Athif"

Bu kız da çok hoşmuş zaten tek Ruslar güzel olur dememiş soran arkadaş ama😂
Valla desin demesin Ben sadece güzel kızların sadece Ruslarda olmadığını belirtmek istedim
Orası öyle tabi dünyanın her yerinde güzel var ama Ruslar genel olarak bakımlılar bence ama şöyle bir şey var koreliler de çok estetikli ve bakımlı ama Ruslar kasar güzel değiller bazı şeyler genetik de olabiliyor
Ruslar kadar*
Ruslarda çirkin yok mu😂 sen aliexpresse bir bakayım ürün alıp deneyen Ruslara bak öyle konuşalım
Rus kizları bence guzel değil.
Rus kizları bence guzel degil.
Ciddiyim.
Bizim kizlara sesleniyorum. Rus kizları guzel degil diyorum. Bende sizin gibi dusunuyorum. Heyyy duydunuz degilmi beni 👋👋👋👋
Yüzsüzlükte cığır actim bu yorumumla. d
Zaten kimse tınlamadi baksana 😆
Neresi güzel yaw domuz 🐷 eti yiye yiye leş gibi kokuyorlar 🤮🤮 bide öyle pisler ki tuvalet adanı bile bilmiyorlar, bir gün bizim restoran da bir Rus kadın wc ye girdi bir görseniz nasıl güzel bir kadın dersiniz wc den çıktı arkasından wc yi temizleyen çocuk bir girdi bide ne görsün bir gittik ki wc leş gibi Mıçıp Mıçıp sifonu bile çekmemiş 🤮🤮 tiksinç hepsi 🤮
Bizde genel itibariyle leş gibi kokmasından bahsettik, her tarafı güzel olsa ne yazar leş gibi koktuktan sonra
Fazlasıyla uzanabiliyorum sen rahat ol
Ruslar değil Ukraynalilar güzel ayyyy cahiller 🤣🤣
aslında çok şansızlar düşünsene sevgilinden ayrıldın ama heryerde güzel kız var zaten sevgili bulması çok kolay
@SosyoPsikopat kesinlikle 🙈😂
Kimse kıskanç değil valla herkesin kendine has güzelliği var sizde abartmayın biseyi insanın güzel göreceği varsa da midesini bulandırıyorsunuz konuşa konuşa
🤮🤮🤮🤮🤮 yeteer bagiricamm banane
Zamanında baltacı mehmet paşa tohumu olabilir hane katerinayla falan filan
Zamanında Lenin ırkı güzelleştirmek adına St. Petersburg'a çirkin rusları yerleştirip orayı izole ediyor, şehre ne giriş ne çıkış yapılabiliyor. Böylece St. Petersburg'un çirkin Rus halkı açlıktan ölüyor.
cidden mi
https://www.instagram.com/reel/CQ_2hHMBmES/?utm_medium=share_sheet
İşin şakası tabi bu linke bıraktığım ama her şey güzelliğe bağlanması da bence absürt. Biraz daha kalp güzelliği aramalı insanlar. :))
Onların güzelliği rezilliği olmuş... kalsin öyle güzellik iyi ki Rus değiliz yahu 😁😂✌
Araştırmadığım için bilmiyorum kulağıma söyle sen 😄
Bizimkiler alçak tampon, g*t yere yakın. Onlarinkisi yüksek tampon, çok çekici duruyor 😉
Bir de zeka ve karakter konusu da benzer bir durumda. Bizimkiler yere yakın 😄
Bakım kültür ile alakalı olabilir nasıl bakarsan öyle görürsün aslında kadınları güzel evet ama erkekleri resmen çirkin
Çünkü kadın sayısı bir ara erkeğe oranla çok yüksekti sanırım savaştan dolayı, yanlış da biliyor olabilirim. Bu yüzden erkekler en güzellerle evlenip çocuk yapmış ve çirkinler azalmış
nasıl daha komplex?
Bilmiyorum abi yani bence bu kadar...
kıtlık da olursa yani yaşayabilecek durumda olanlar güzellerle evlenir o zaman yani gene şey olur demek ki...
Bence tek bir mükemmel kombinasyondan yol alıp bugüne gelmeyi başardılar: Muhteşem bir Türk erkeği ve Muhteşem bir Rus kadını😂😂😂 Türk erkeği sayesinde😂😂😂
Şu bana çok makul geliyor, Ruslar aşırı sarıydı, Türkler aşırı siyahtı, karışımdan muhteşem tonunda sarılar ve esmerler Rusya ve Türkiye'de yayıldı, bugünkü güzellikler oluştu🌻💛😃
Bence neden kesinlikle Türk erkeği❤️
Ruslar güzeldir ama provake olmayın memleketimin kızları candır 😃
Hepsi değil görseldeki de rus
Benim annem rus, genleri bnde yok heralde sorunun cevabını da bilmiyorum ama her rus sarışın güzel değil
rus röportajlarına baktım hiçte güzel değiller ve çok azı sarı saçlı
Bana aşırı beyaz geliyorlar çok hoşuma gitmiyor ama genç Rus kızlar kendine güzel bakıyor
ruslardan bahsediyoruz ne alaka
rusların hepsini sarı saçlı sanıyorlar çünkü
işte ondan diyom
Genlerimiz sağolsun hep daha iyiyi seçiyor. Bizde güzelleşiyoruz. Bakalım daha nekadar güzelleşicez.😃
Benim bildiğim 2. Dünya Savaşı'nda heralde işte birsürü ölüm oldu erkek nüfusu azaldı bu yüzden erkekler de güzel kadinlarla birlikte oldular böylece güzel bı nesil ortaya çıkmış oldu
Sebep ülkedeki erkek azlığı ve bizimki kadar cinsel tabu olmadığı için Rusların abaza olmaması, bizim kızlar da genel olarak kendine hiç dikkat etmiyor her türlü bana bakarlar mantığıyla sarma dolma kısır üçlüsünü tek öğünde mideye indiriyor yoksa bence güzellik önce bakımda başlıyor sen istediğin kadar doğuştan güzel ol bakımlı olmazsan kendine dikkat etmezsen kısa bir süre sonra çökmeye başlarsın çekiciliğini kaybedersin oysa kendine bakan bir kadın uzun yıllar boyunca çekici kalabilir.
tüm erkek yorumlari eksiliyorum😂😂kendi tipinize bakın önce
👌😂😂😂
kıvırma güncellemede
Erkekleri cirkin ama kadınları mükemmel dünyadan degiller
Bizimkiler herkese yazıyor rusmuş afrikalıymış farketmez
Bayılıyorsunuz böyle sorular sorarak milleti birbirine düşürmeye
Bakımlılar özellikle sporada önem veriyorlar bence ama bil bakalım biz neden veremiyoruz
Nedenini açıkla biz de bilelim
Takipteyim
Ah şu ruslar yok mu o ruslar ne rusdur onlar.
Babalarının tohumları sağ olsun 😀
neden rus kız kelimesi geçince %80 kız görüşü gelip kızlar çatlıyor erkek yorumlarına eksi bırakıyor yağdırıyor çekemiyorlar ve aynı zamanda cinsellik kategorisindede oran tam tersi oluyor erkekler yorum yapıyor sapıtıyor
Kıskanmak normal ya çünkü çoğumuz biliyoruz bizim gibi kısıtlanmadırları için feminen taraflarını belli edecek şekilde giyinebiliyorlar kışın bile topuklu sürekli tırnak olsun kirpik olsun bakım bakım bakım bizde kadınların gördüğü muamele maddi durumlar kıyafet tarz kısıtlamasından dolayı istesek de olmuyor öyle bir hava
Yorumları okumaya geldim 😀
Bilmiyoruum güncellemeyi bekleyeceğim 😄
İklimleri olabilir birde bakımlı olmaları
Bakım ve kültür olabilri
Söylesene bi merak ettim ahzhhs
@flaneurx bu arkadasa katiliyorum
cografya iste. bu kadar basit.
Cevap bence kabile içi skis yapıyorlar ondandır
😂
Ay dont kınov.
Genetik herhal
bakıyolar kendilerine