kaç gündür bunun için hazırlık yapıyordum. her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp hazırlamıştım. buluşma günü çok erken saatte uyanıp hazırlandım. o kadar uğraştım. ondan bir haber beklerken saçma sapan bi sebeple buluşmaya gelmedi. iptal oldu. kendimi o kadar kötü ve değersiz hissettim ki çok ağladım. ne yapacağımı ne düşüneceğimi hiç bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayir ara evlenseydin birak saydi yari yoldaa hic uzulmeeee
Saçma sapan bir bahaneyle gelmediyse, gözünüzün bir damla yaşına değmez bence. Üzülmeniz normal, değersiz hissetiniz. böyle durumlar en fazla bir gün sürer meral etmeyin. o kaybeder siz değil. bu açıdan düşünün.
haklısın çok teşekkür ederim
rica ederim. tatil günlerinizi böyle şeyler için heba etmeyin. emin olun daha iyilerine layıksınız 😊
Ben olsaydım bırakırdım şu an ben yaşamış gibi sinir oldum
sanırım bırakmam gerekiyor beni anladığın için çok teşekkür ederim :((
Üzülme valla. Ya kıyamam sana 😔😔
Bırak bencede insan bu kadar hazırlık yap plan yap sonra ek
benim için gerçekten çok kötü bir andı. ağlayarak kıyafetlerimi çıkardım yaptığım makyajı sildim gerçekten o anı unutamıyorum. kendimi kötü hissediyorum.
Konuşalım mi
ona verdiğim değeri haketmiyor.
Hak etmiyor tabiki önemli olan tipi değil karakter meselesi
Ssss
Gelmeme durumu önemli ciddiyse onu da anlaman lazım hem ağlamaya degemz olursa sen onu ekersin öcünü alırsın
çok çok saçma ve komik bir sebep. eğer ciddi olsa tabi ki anlarım. hiç dert etmem. bugüne kadar her anında yanında olmuş birisiyim.
Bebis senle buluşmak isticek ve ona şu an bulusabilcegimi pek sanmıyorum gubluk rutinlerim var ben müsait olduğunda dönüş yaparım de hshshssh
Sende onu 2 kez ekeceksin bu kadar basit.
haklısın
Ver yolu gitsin mina😄
doğrusun..
Eyw sende 😏😏😏
Nerde buluşacaktınız peki
kafede
Gittinmi peki kafeye yoksa evden çıkmadın mı
evden çıkmamıştım henüz. ama tam olarak çıkmak için hazırdım. sonra gelemeyeceğini öğrendim. ağlayarak kıyafetlerimi çıkardım yaptığım makyajı sildim gerçekten o anları unutamıyorum.
Cafede bekleseydin daha kötü olurdu bence ve siz ne kadar oldu çıkalı seni cirkin bulduğu için gelmemiş olabilir
baya oldu ve benimle konuşup tanışmak isteyen kendisiydi. kaç kez aynı ortamda bulunduk. sürekli bakıyordu.
Bilemem artık peki ne giydin o gün buluşacağın zaman
normal bi kıyafet giydim işte
Nasıl bir kiyafet ve yaslar kac
İşi çıkmıştır bencil olma.
bencillik asla yapmam. kendisinin yaptığı açıklama çok saçma sapan bir sebep.
Bir dahakini de sen ek 😈
her önünüze gelene inanırsanız olacağı o
öyle bir insan değilim ya. bayadır kimseyle konuşmuyordum ki. uzun zaman sonra ilk kez birisiyle konuştum. çok hoşlandım. sonra karşılıklı olduğunu zannettim. değilmiş demek ki. bundan sonra da elimi çekiyorum böyle işlerden zaten.
iyi yaparsın
Dertletlesmek istermisn knka m
kötü olmuş
hem de çok
sende ona yol ver
yapılacak şey bu gibi duruyor :(((
üzme kendını onun için
haklısın teşekkür ederim
rc ederım