Nişanlım en yakın arkadaşım ile yakaladım beynime kaynar sular döküldü o an öyle bir andı ki Allah kimseye yaşatmasın evlenmemize 2 ay kala hemde onları yakaladım ama hiç çaktırmıyorum öyle bir plan kurdum ki bana yaşattıklarını yaşadılar. İlk önce bunları yakın takibe aldım benim şeytan arkadaşım benim malı ayakta uyutuyor başkası ile konuşuyor ama buna sen varsın ayakları çekiyor şeytana dedim ki seninki ile nasıl gidiyor oda iyi falan dedi ama kimseye söyleme diyor bana neymiş daha tanımıyormuşta çok falan filan sonra ama bir bilse mesajları bende var benimkine diyor işte yalandan seninkine sevgilim var diyorum çakmasın diye falan aklı sıra herkesi ayakta uyutuyor buna dedim ki bizim yazlığın anahtarını verin takılın bu mal aldı tabi o kadar mal ki bende benim safoz mala hadi bizim yazlığa gidelim dedim buda tamam falan dedi gittik işte bunlar yarı çıplak halde herkesin yüzü şok benimki buna bu benimkine bakıyor yarı çıplak çocuk dona kaldı ben tabi içimden gülüyorum bunlar toparlandı ama ortam nasıl gergin dedim Bi film getirdim onu izlicez herkes bu mal ne diyor gibi baktı çünkü saçmaydı yani öyle bir anda gittim telefon ile pc ye bağladım sonra bir fotoğraf aaa onları bastığımda çekmiştim gerisini siz düşünün bunlara iyi koydum çocuk evi terk edecek oldu dedim dur la bu mallar gitsin ben seni bırakırım çocuk nasıl sövüyor ama sonrası kavga dövüş küfür en son benim eski mal topallayarak yatak gidiyordu kızında elimde tonla saçı kaldı oh olsun ama
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben boşuna demiyorum bu kadınlar böyle şeylere kafa patlatacaklarına başka şeye yorsalar kafayı dünyayı yönetirler 😏
He valla o kadar haklısın ki başka birşeye kafa yorsam şimdiye daha güzel yerdeydim ne bilim biz kadınlar aklımız sinsiliğe iyi çalışıyor demekki 😂
O sinsilik dediğiniz şeyler hep boş işler ama onun farkında değilsiniz. Hemen hepsi aman s. et ne uğraşıcam ne düşünücem denilip umursanmayacak s. çekilecek şeyler işte 😂
Boş iş falan ama işe yarıyor ona bak sen 😂yüzlerini görseydin gülmekten ölürdün
Eee tamam güldük eğlendik bitti sonuç 😂 ele ne geçti HİÇ 🤷🏻♂️ yanlışsam yanlışsın de 😂
o kadar iyi yapmışsın ki. filmlere konu olur tebrik ederim :D
Teşekürederim valla hak ettiler ama 😊😂
gel senle sinsi planlar kurak benimle çalış :D
Olur kuralım 😂
yazsana bana özelden sana bir soru sorucam kafan çalışıyo böyle şeylere :D
Tamam sen direk instagram ver bakım
buradan yazamam instagramımı. özelden yazarsan söylerim
o may gad olaya gel. Ne iyi yapmissin kiz nisanlin olacak it ne dedi sana hala rahatsiz ediyormu seni
Ay varya ne olay oh olsun ama arıyordu ama hattımı değiştirdim dayağı yedi oturdu aşağıya bana şey diyordu affet bir hata ettim bende dedim oğlum bana boynuz atarken boyunuzun babasını yiyordun ekekkw
kac yasiniz bu arada sizin
25 yaşındayım
Cok uzgun olmalisin. Peki sana asik degilmiydi kimseue guven yok anasini satayim ya 25 im bende
Evet ilk başta çok üzgümdüm gelinliğim hazırken yolda kaldım çok güvenim kırıldı çok acı çektim ama şu an iyiyim sevgi yerini nefrete sonra intikama bıraktı zamanla nefrette kalmadı çünkü nefret sevgiyi güçlü tutuyor şu an o benim için olmayan biri gibi yoldan geçen bir insan ama çok iyi ders aldım bundan kimseye güvenmem artık kolay kolay öyle bir andı ki o an insan içeriye dalıp ne yapıyorsunuz diyemiyor çok garipti çok nasıl bir psikoloji ile resimlerini çektim bilmiyorum ama iyi ki çekmişim sonra bu planı kurdum ama aşırı rahatlamış hissettim umarım yaşadıklarımı yaşamazsın bu yalan dünyada cidden dediğin gibi kimseye güven olmaz
canim benim ya Allah korumus ya evlenseydin o itle 🤦♀️
Evet gerçekten Allah korudu ya 😐
Bunlar laftan anlamaz iyi yapmışsın 👏
Aynen öyle valla laf söylesen anlamazlar dayağı yediler oturdular edep namus kalmamış herkes veren verene valla 😂
Helal Olsun ya
Seviyorum böyle yılan kadınları
Haha severim yılanlığı oh ne güzel yaptım ama 😂
Bişey anladıysam arap olayım
Şimdi şöyle benim eski mal en yakın arkadaş ile ama diyor ki benim eski mala tek sen varsın ama başkası yok ama bu arada başkası ile konuluyor benide kimseye söyleme diye tembij ediyor çocuga güvenmiyorum daha kimse bilmesin diyor bu şeytan arkadaşın benimkine diyor ki sevgilim var diye senin kız arkadaşına yalan attım ilişkimiz çıkmasın diye ama ben bunları bizim yazlıkta benimkine batırdım herşey açığa çıktı
Hahha iyi yapmışsın
Teşekürederim 😂😂😏
Ben teşekkür ederim üşenmeyip tekrar yazdığın için
Ne demek rica ederim 😊
Ikisini de iyi rezil etmissin valla tebrik ederim☺
Eline sağlık
Teşekürederim 😊
Ben olsam abi ya da baban varsa bir temizde dövdurup o kızıda sen hastanelik etsen daha iyi olurdu. 😊Ama. Sevindim senin adına kimse seni salak yerine koymasın
Merak etme o kızı çok güzel dövdüm yerde çırpınıyordu o çocukta benim eski salağı güzel dövdü babamın eline yazık olurdu dövse valla bide şok olur adam yaşıda var baya 😂😏umarım artık beni kandırmanın cezasını çekiyorlardır
Boşver. Onların migdesiz olduğu için onlara koymaz. Sadece senin eline sağlık diyorum. Benden senin gibi ayrıldım daha önce. Gerçekleri ortaya koydum . Sonrası yok
Sende çok iyi yapmışsın bunlara bu tarz insanlar layık umarım hayatına iyi dürüst ve seni seven biri çıkar Allah korudu bizi bu kötülerden
Ben sevmeyi bıraktım. Ama o benden 2 ay sonra başkası ile evlendi.. ve 2 sene hergün dayak yemiş ve ayrılmış dedim sana öylesi layık.. olmadı diye üzülmedim. Canımı yaktı ama. Ruhuna kadar pislikler işimiz olmaz. Ben sadece artık sevmiyorum hayatımı duygusal olarak yerle bir etti.
Gerçekten inanmıyorum yazıklar olsun ya hemen buluyorlar maşallah bu ne hız sende haklısın ama güven gitti mi geri gelmiyor bak etme bulma dünyası bir şekilde bedel ödüyorlar ahın yerde kalmaz senin umarım hayatın bundan sonra harika olur hayırlı şeyler çıkar karşına
Sadece Allah verdiği emanet i bir an önce alsın. Çünkü gerçek anlamda iki doğru insan bir araya gelmiyor kimine o.. pu. kimine. pi.. c geliyor. Geçmiş geçmişte kaldı ama belki 7 sene oldu. Hayatımda en ufak ışık yok
Helal olsun 👏
aferim :D
Teşekürederim 😂
rica ederim tarzınızı sevdım
Aldatanlara iyi had bildiririm öyle durum varsa hemen burdan ulaşın yardım ederim 😂
beni kimse aldatamaz merak etmeyın :)
Oh sende benim gibi yılansın çok güzel 😂
yılan değilim kabus görürler gece :)
Oooooo bak bu daha güzel 😂
iyi geceler :)
Iyi geceler 😊