Aldatan nişanlımdan aldığım intikam?

Nişanlım en yakın arkadaşım ile yakaladım beynime kaynar sular döküldü o an öyle bir andı ki Allah kimseye yaşatmasın evlenmemize 2 ay kala hemde onları yakaladım ama hiç çaktırmıyorum öyle bir plan kurdum ki bana yaşattıklarını yaşadılar. İlk önce bunları yakın takibe aldım benim şeytan arkadaşım benim malı ayakta uyutuyor başkası ile konuşuyor ama buna sen varsın ayakları çekiyor şeytana dedim ki seninki ile nasıl gidiyor oda iyi falan dedi ama kimseye söyleme diyor bana neymiş daha tanımıyormuşta çok falan filan sonra ama bir bilse mesajları bende var benimkine diyor işte yalandan seninkine sevgilim var diyorum çakmasın diye falan aklı sıra herkesi ayakta uyutuyor buna dedim ki bizim yazlığın anahtarını verin takılın bu mal aldı tabi o kadar mal ki bende benim safoz mala hadi bizim yazlığa gidelim dedim buda tamam falan dedi gittik işte bunlar yarı çıplak halde herkesin yüzü şok benimki buna bu benimkine bakıyor yarı çıplak çocuk dona kaldı ben tabi içimden gülüyorum bunlar toparlandı ama ortam nasıl gergin dedim Bi film getirdim onu izlicez herkes bu mal ne diyor gibi baktı çünkü saçmaydı yani öyle bir anda gittim telefon ile pc ye bağladım sonra bir fotoğraf aaa onları bastığımda çekmiştim gerisini siz düşünün bunlara iyi koydum çocuk evi terk edecek oldu dedim dur la bu mallar gitsin ben seni bırakırım çocuk nasıl sövüyor ama sonrası kavga dövüş küfür en son benim eski mal topallayarak yatak gidiyordu kızında elimde tonla saçı kaldı oh olsun ama
Aldatan nişanlımdan aldığım intikam?