türk erkekler artı bu erkek erkege sevişenler varmış tabi ilgiklendirmezde ne bilim
biseksüel miş sevgilim sevişmiş neden
ben kararımı verdim sizde eşcinsel olup çıkmışsınız
en iyisi yabancılar bak onlardın umutluyum
son zamanlar çok artı en iyisi şu yabacılar bakmak ya
türk erkeklerinde iyice sogdum araplara bakıcam umutluyum onlardan
biseksüel miş sevgilim sevişmiş neden
ben kararımı verdim sizde eşcinsel olup çıkmışsınız
en iyisi yabancılar bak onlardın umutluyum
son zamanlar çok artı en iyisi şu yabacılar bakmak ya
türk erkeklerinde iyice sogdum araplara bakıcam umutluyum onlardan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Tekrar düşün istersen. Arjantin, Belçika, Birleşik Krallık, Brezilya, Danimarka, Fransa, Kanada, İspanya, İsveç, İzlanda, Lüksemburg, Hollanda, Norveç, Güney Afrika, Uruguay ve Yeni Zelanda da eşcinselliğin yasal ve en yüksek olduğu ülkelerdir. Araplarla da pek ilgilenmeni önermem çok kısıtlayıcı ve sinir bozucu pis bir millet, çok eşlilikten yana, sen Türk erkeklerine kurban ol
hehe sizin ne oldugunuz ortada top- olmuşsunuz arapları tercih ederim daha iyi
insanların yöneliminden sanane kanka ve Onlar sana neden heterosun diyorlarmı Az empati yapmayı öğren
ama kanka evleniceyim adam biseksüel ben ne yapim canım acıyo şurada
Eeee olsun ne olucak biseksüel diye adam seni hemcinsiyle aldatacakmı sanıyorsun aldatabilirde o onun karaktersizliği olur bunun yönelimle alakası yok
gerçekten mi ne bilim millet öyle diiyo saten ben özür diledim barıştık beni aldatamaz kıyamaz mış öyle dedi
Anladım yani demek istediğim biseks olup 2 cinsiyetide sevebilince 2 cinslede olmak zorunda değil bende biseksim sevgilim olursa başkasıyla olmam zaten aldatmak hoş birşey değil
Türk insanlarını hep kötü gösteriyorlar bu Mecusi hırıstiyan yahudilerin oyunları bunlar onların işi bunlar bizim insanları kötü gösteriyorlar . Buna inan
Netflix tiktok gibi saçma sapan uygulamalar yüzünden. Cahiller bunu anlamıyor ama cidden insan üzerinde büyük etkisi var böyle şeylerin
Bir erkeğe üç erkek düşerse normaldir kadınlar erkekten uzak yaşıyor ego sağolsun
İnsanların tercihlerinden sanane? Gay değilim ama bunun tercih olmadığını çok iyi biliyorum. Her ırkta var bunlar.
ama banada yazık degilim ben evlenicektim bir ögrendim biseksüelim miş benimki
Strapon kullanırsın ne olucak aman. Biseksüel olunca ne oluyor? Sanki uzaylı oluyorlar
fantazi olarak iyi ama ya aldatırsa beni kiminle aldatıcagı beli degil
Aldatan her türlü aldatır. Karakter meselesi. Hetero olup daldan dala atlayan doyumsuz birisi yerine biseksüel sadık birisini tercih ederdim
sende haklısın sevgilim gönlünü almam lazım o sadık ve güvenilir biri
Araplar da gay yok mu IDJZJDJZJDKSKSKS yurt disinda yasiyorum gay gavurlardan cok arap gayi gordum😂
Nerede
ya neden ya ben araplar umutluydum tüh
Gaylık sıcak iklim insanında daha çok görülür. Lezbiyenlik ise soğuk iklim insanlarında yaygın olur. Gaylıktan en uzak erkekleri soruyorsan Macar ve Rus erkekleri
Tepki gorürüm diyede buradan kız profili açıyorlar malesef
En iyisi ben direk sordum şikayet ettiler toplar
Elini çabuk tut 4. bulmamış bir arap bulursun belki
Yeni nesil çok meraklısı oldu bu LGBT olaylarının
Kızlara bağlı bişi...☺️
Gaydırıguppak cemilem sendromu arttı
Dünyanın çivisi çıkmış artık 🤷🏻♂️
Saçmalık
Ne saçma genelleme
Kardeş doğru ben türk erkeklerinin %65 gizli gay dedim soru sordum bana küfür edip sorumu şikayet ettiler zenci sevici toplar ve en çok zenci p*rno türk erkekleri izliyor