Abazan erkekler uzak dursun sorudan
Kısa boylu erkekten kastım 1.76 dan kısa erkekler
Kısa boylu erkekten kastım 1.76 dan kısa erkekler
Kısa boylu kadınların boy takıntısı partner seçimlerini de etkiliyor. Kendim için konuşursam eğer kısa boylu birisiyim. Uzun kızlar gelip kendileri açılıyorken kısa kızlar kısa erkeklerin varlığından bihaber oluyor. 173 boyumla en kısa sevgilim 165ti. Benden birkaç santim uzun sevgililerim bile oldu. Onlarda kısa kızlarda olan takıntıyı göremedim. İnsanlar kendisinde ney eksikse ilişkide onu arıyor. Kısa kızların da ilk eksiği o. Aynı şekilde uzun kızlarda başka şeylere bakıyor
Boyu kısa diye kısa erkek sevmek zorunda değil ki
Kasımız yok diye de kaslı erkekler bize diğerlerine oranla daha çekici gelmesin o zaman
Ben kısa erkeklere bakmam havasını sevmiyorum ama kısasın kısa sevgilin olsun mantığı da çok saçma..
Yani bir şeyin ilgimizi çekmesi için ille bizim de öyle olmamız gerekmez🙄
Ya saçmalama ya.
Çoğu kısa boylu kız kısa boylu erkeği rencide ediyor itici buluyor dışlıyor asla tercih etmiyor
@Spiderlord bunu desteklediğimi söylemedim..
bakir olmayan erkek bakire kız isteyebilir sorun yok
Cevap
8Cevap
Kadınlar doğası gereği hep güçten, güçlüden yana olurlar. Şimdi 1.70 adama göre görsel olarak 1.85 adam güçlü görünür. Başta gözünü tatmin eder kadının zaten.
Ve bir de Allah'ın ona vermediği fiziki özelliği erkeğin boyu üzerinden tatmin etmeye çalışır. Kadınlar hep bir ego tatmini içerisinde, hep dışarıya karşı bir yarış içerisindedir.
Kısa erkek yapamaz böyle bir şeyi. Hiç bir uzun kadın kendinden kısa erkeği yanında istemez. Ama kadınların böyle bir lüksü var.
1.70 boyum, 1.50 kız bile çenemin altına gelirken, o 1.50 hatunlar bana kısa diyor. DAha neresine geleceksin adamın anlamadım, amacın ayakta oral yapmak mı eğilmeden bükülmeden?
Kendilerinde olan boy kompleksinden dolayı. Birinin bir konuda kompeksi varsa sahip olduğunun zıttı olan tarafa yönelir. Bunu ben değil psikoloji söylüyor
Ben 1.70 maalesef hiç flörtüm bile olmadı 23 yaşındayım. Konuyla alakası yok ama ben dış görünüşümü beğenmiyorum instagramdan video atsam dış görünüş olarak nasıl olduğumu söyler misin fotoğraf ile anlaşılmıyor yanlış anlama kötü niyetli biri değilim zaten fake hesaptan atıcam
Değişikler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum 150lik kızada 180 erkek komik duruyor
Kendileri cok uzun ya ondan
Abazan erkekler soruya gelsin :D
1.88 im 170 den aşşağı olmaması iyidir
183 boy uzun mu oluyor kısa mı
Gözumuz yükseklerde ahahahhah
1.71 im bence 155-160 kız bana bakar 😮
Komik.
Kötü insanlar işte
Neden sevmiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?