Bilmiyorum benim için bir artı değil. Ben sanırım flörtümün arabasına binmeye cekinirdim böyle bi durumda. Ya da mesela kafe gibi yerlerde konusamiyorum geriliyorum pek benlik değil daha samimi ortamlar lazim mesela birlikte kamp yapabiliriz konuyla alakasız ama hwoxmw0xl bence böyle daha samimi
15 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 il3 25 yaş arası tanıdığım bayan arkadaşlarım var hepside de yaşça büyük birileri ile evlendi bir tanesi 35 yaşında evlendiği erkek galerici olduğu için bastı nikahı ama kadınlar lafa gelince hepsi konuşuyor dürüst olsun efendi olsun ama para ve maddiyatı görünce uyuşturucu madde kullanması alkol kullanması çapkın olaması bile önemli olmuyor hatta kız kapalı oluyor namazında niyazında ama böyle birine eş olabiliyor o yüzden bayan arkadaşlar yok aşk sevgi önemli para maddiyat önemi yok demeyin
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı. Bu tip kriterlere takılan kadınları eskort gibi görmeden edemiyorum. Yok arabayla beni al, yok beni şuraya götür, ne güzel çantaymışlar beni benden alıyor.
ilk buluşmalara hep şirket arabasıyla gitmişimdir neredeyse insanların algı oyunları beni benden alıyor10 Yorumla
+1 yılBunu hisseden erkek dikkatli olsun zira yanındaki paralı asker olabilir 🤣🤣 bana göre bir avantaj değil lojistik problemleri çözüyor tamam da bir artı olamaz flört döneminde.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, arabası olmayan biriyle zaten flört etmem. Yazın sıcakta kışında soğukta otobüs yolları çekemem.
43 Yorumla- +1 yıl
Normal de sizi eksilerdim, lâkin sizi de anlıyorum galiba.
Sonuçta her insan, şartların en iyisini istemeye hakkı vardır. - +1 yıl
@Deviation_ Evet, bu yüzden şahsen tüm gün eşşek gibi çalışıyorum evde bir taraflarımı büyütmüyorum. Bu yüzden hakkımdır.
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılErgenler ve yaşı küçükler için, olabilir.
66 Yorumla- +1 yıl
genelde büyükler paraya bakıyor
- +1 yıl
@SosyoPsikopat hayır yaş olgunlaştıkça paraya bakılmıyor, tabii herkes için geçerli değil.
- +1 yıl
bizim aile genelde paraya bakıyor aşka önem pek verilmez yaş arttıkça mâlum tek dertleri geçim ama sevgiliyken öyle mi
- +1 yıl
@SosyoPsikopat haklı olabilirsin. Ben kendimden ve çevremden yola çıkarak yorum yaptım :)
- +1 yıl
her arabası olan zengin değil ki benim maddi durumu iyi olan çok tanıdığım var , arabası kötüdür markası vs genelde fakir olanlar daha lüks araba kullanıyor gösterişi seviyor çünkü benim çevremdede durum böyle
- +1 yıl
benden tavsiye gösteriş meraklısı insandan uzak durmak çünkü kafasında gizli bi aşağlık kompleksi taşır , gereksiz şeylere para harcar , sürekli maddi sıkıntı çekilir. karakter ve kültür en önemlisi bunlar olunca parada oluyor merak etmeyin :))
+1 yılKoç aslan yay kadını ve yükselen koç aslan yay kadınları zengin değilse, karşısındaki erkeğin altındaki bme porsche ferrari mercedes tipi lüks otomobillere "BAYILIR" Özellikle "Yay" kadinları o porsche'nin içinde tek gecelik bile sevişir...
Oğlak boğa başak ve yine yükselen oğlak boğa başak kadinlari, gözleri lüks arabada yoktur, ama olsada fena olmaz kafasındalar, onlarda etkilenebilir.
Yine aynı şekilde kova ve ikizler kadınıda erkeğin o lüks otomobillerinden etkilenebilir.
Yengeç akrep balık ve yine yükselen yengeç akrep balık kadınlari duyguya bakacağı için, pek paraya lüks otomobillere kanmaz...30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Valla bro sen İstanbul 'da oturuyorsun ben Ankara 'da flörtün olmasa bile araba bir şanstır. Arabayla saat kısıtlaması olur, otobüs dolu olur itiş kakış binmek zorunda kalmazsın. Araba hem ihtiyaç hem rahatliktır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılArabam var benimkiyle gezeriz sıkıntı değil önemli olan başka şeyler var. Saygı, sevgi görmediğim insanın yüzüne bakmam isterse Porsche’si olsun.
60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır değil bence. Kalbim atmadıktan sonra araba galerisi olsa umrumda olmaz. Hee kalbim atıyodur arabasi vardır kolaylik olur bize. flört aşamasında maddi değil manevi gözlemlerim olur.🦀
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence haklılar biraz ama sadece paraya da bakmamalılar tamam para da önemli parasız da olmaz ama sırf parası çok diye birlikte olunmaz. Bazıları parası olsun biraz da yakışıklı olsun diyor bence bu yanlış. Parası da biraz olsun ama karaktere de önem verin bence yoksa cinayete kurban gidiyorsunuz.
20 Yorumla🤣🤣🤣 göreceler önemli ama akıllı olan kadın kredi borcu var mı ona bakmalı. Varlığın arkasında daha büyük bir borç olabilir. 🤦♀️😂
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Napalim arabasini ya onun yoksa bizim var hem flört aşamasında falan arabasına vs. binmem
60 Yorumla
+1 yılKim ne derse desin daha avantajlı. Ev, araba, mal, mülk güven veriyor çoğu kadına. Çocuklarını güvenli bir ortamda doğurmak ve büyütmek isterler. Çocuk istemeyen de sadece kendi güvenli ve rahat bir yerde yaşamak ister.
21 YorumlaParaya önem veren kadınlar için evet önemli bir etken.
50 YorumlaBenim için tek anlamı bençm karşımda kendini kötü hissetmemesi. Çünkü benim arabam var. Yoksa sorun yok
30 Yorumla
+1 yılEvet zaten arabası olmayan evi olmayan biriyle flört neden edeyimki güzel yanı benim arabam var 😄😄😄
40 YorumlaArabası olsa ne olması insan olmadıktan sonra allsen 😀
40 Yorumla
+1 yılBenim üniden bir kız arkadaş vardı. Okul boyunca bir çocukla çıktı. Çocuk bunu 4 yıl boyunca okula getirdi götürdü. Mezuniyetin ertesi günü ayrıldılar 😅
20 YorumlaSirf arabasi var diye değil, ama araba varken daha rahat olunuyor. İstediginiz yere rahatca gidebiliyorsunuz vs. Türkiye'de sıkıntı olmayabilir aslinda, ama burda toplu tasima yok ve özel araba şart
20 YorumlaHic arabasi olup olmadigini sormayi dusunmedim. Olmasi konfor acisindan rahatlik saglayabilir fakat olmamasi sorun teskil etmez.
30 Yorumla
+1 yılToplu tasimanin sorun olmadigi bir ulkede bir kisinin basarisi ve hayat hedefleri daha cok onemli. Arabasi olmus ama pinti veya arabasi olmus ama yasamayi bilmiyor, yasamasini bilmek gerek. Dolu dolu bir karakterin kaRsisinda akilli bir kadin araba olayina takmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılAraba kullanmayı bilsin ama olmasa da önemli değil. İnsan olsun yeter. isterse ayağında ayakkabısı üstünde kıyafeti yırtık olsun farketmez. En büyük farklılık insanlık.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimin ne düşündüğünü görebilmek ve toplumsal bir analiz yapmak için güzel bir soru teşekkür ederim. Ben şimdi usulca insanların düşüncelerini okuyayım.
10 Yorumla Çok boş ya şu an bu konu niyemi evimde var arabamda var diyelim evi arabadı olamayn kız la flörtte olmam sevgilide onu beslicek halim yok işine gücüne baksın onun için değil kendim için kazandım yaptım demeyide bilirdim bilirim ama birlikten beraberlik doğar ne yapırsak bizim için yapalım niyetiyle çıkın yola
10 Yorumla
+1 yılPek arabaya vs önem vermem şart koşmam ama olsa iyi olur..
41 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRahata ve maddiyata düşkün kişiler için bu bir kriterdir. Hatta 'Onunla asla olamam' diyenlerin bile arabaya, hediyelere düşüp tav olduğu bilinir.
40 Yorumla
+1 yılHayır, ne gerek var. Bin otobüse gel. Tek kayıp bence arabada seks yapamamak olurdu.
40 Yorumla
+1 yılÖnce adam olsundq arabaya gerek yok o sonradan da olacak olan bir şey ama adamlık başta yoksa sonradan da olamaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGenç arabası ve sağ tarafında boş olan bir araba görmedim. Hep bir kız var demek ki seviyorlar basit mantık
20 Yorumla
+1 yılBenim varsa onun da olsun ama bi erkeğin arabasina da düşmem modeli falan umrumda olmaz. Bizim orda herkesin var zaten en 95%
22 Yorumla- +1 yıl
Neresi sizin orası
- +1 yıl
@focussbluee Almanya
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞanslıdır aga zaten arabası olan bütün erkeklerin sağ koltuğunda hep illa kız oluyor görüyorum boşuna denk gelmiyoruz dikkat etmiyoruz
10 Yorumla
+1 yılYaş ilerledikçe bu durum bir avantaj olmaktan çıkıyor. Ama özellikle üniversite dönemlerindeki erkekler için büyük avantaj.
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada yiyişmek istiyorsan çok işe yarıyor araba, yürüyerek gezen kız benle bide kokoreç yemeye geliyorsa direk evlenirim net
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılOyle diyebiliriz daha rahat gezip. Tozabiliyor sanirim O yuzden..
Seven icin farketmiyor gerci20 Yorumla
+1 yılBana nasıl davrandığı, genel olarak insanlara nasıl davrandığı önemli
21 Yorumla
+1 yılAynen kesinlikle yani sonuçta erkekle değil arabayla flörtleşcez ya🙄
20 YorumlaEvet lüksse birde dibi düşer bizim kızlar paran varsa 404 gibidir dibi düşer
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişeye göre değişir ama çoğunluğu öyle arabam olduğu için gelen çok var ama araban olmssın cebinde para. Olmasın gelmezler hatta şöyle söyliyim çogu kız lüks ve para sevdalısı olmaz aşk sevgi eskidendi artık menfaat dünyası olmuş
00 Yorumla
+1 yılAraba bir zenginlik göstergesidir haliyle avantaj sağlar.
10 Yorumla
+1 yılHayır. Arabası var diye şanslı görüyorsa o kızdan uzak durun
10 Yorumla
+1 yılHer şey araba ve tip değil ama illaki etkiliyor bencee
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBazı Türk kızlarda işe yaradığını biliyorum. Zaten o tür kızlarla da işim olmaz. Amaçları belli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Valla arabam var diye çok gelen giden oldu arabanın gerçekten bir artısı var
10 YorumlaGezmek tozmak daha kolay geliyor galiba pembeliler tarafından. O yüzden tercih sebebi oluyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Avantaj tabiki , artık otobüs beğenmiyor hanımefendiler araba şart
10 Yorumla
+1 yılarabasiyla sevgili olup bisiler paylamicagima göre hayır. Kalbine bakarim
11 YorumlaHangi kıza sorsan "yok" der. Ama paran varsa istediğin senin zaten. Ölüyorlar araba için.
14 Yorumla- +1 yıl
sizinde tipe öldüğünüz gibi
- +1 yıl
iyi geçinmekte bizim hakkımız o zaman xd
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kişilik sizler arabaya tav olur. Arabası ve kariyeri olanlar kişiliğe tav olur. Seçim size kalmış.
10 Yorumla
+1 yılHayır benim zaten kendime ait arabam var bir insanla arabası için birlikte olmam ben sonuçta arabayla evlenilmiyecek
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAraba kullanırken erkekleri çok karizmatik buluyorum ve eve bırakıp romantik bir sahne yaşamamız daha mümkün olur o yüzden benim için evet şanslılar
11 Yorumla
+1 yılKendi arabası olup , senin niye araban yok diyenleri anlarım ama 89-a (Kanuni Sultan Süleyman -Zeytinburnu Meto) dan inip 2 gün sonra flört döneminde Bana araban var mı diye sorarsa sıkıntı tabi.
20 YorumlaAylık akbilim var, metrobüse bindirirken basarım kızlar 😂
21 Yorumla- +1 yıl
iste feraset iste adam gibi adamlik🥳
Gizli Üye(30-35)+1 yılArabanada bağlı bu eski olunca bırak şansı geri bile tepiyor.
10 Yorumla
+1 yılArabayla mı aşk yaşayacaz 😂😂
611 Yorumla- +1 yıl
@ByExrian ne alaka ya ondan bahsestmiyorum herhalde. Arabayla sevgili olacak değiliz diyorum.
- +1 yıl
@ByExrian tabi hep öyledir 🙂
- +1 yıl
@ByExrian ben zaten duygusuzsunuz demedim size
- +1 yıl
@ByExrian 🙂
- +1 yıl
@ByExrian bilmem onlara sormak lazım
Aynen öyle gardaşım araban varsa birazda cepte para varsa tamamdır
10 Yorumla
+1 yılArabası olanlarda çok kibirli oluyor genelde en güzeli kafa yapısı
00 Yorumla
+1 yılÖnemli değil. Ben kendime elektrikli bisiklet alacağım. Arkama atlar.
32 Yorumla- +1 yıl
Ya havle. Ne alaka ya?
+1 yılYaa şimdi rahatlık açısından iyi😂 olması çok önemli mi değil ama olsa rahat olunur
30 YorumlaArabasının olması ne gibi avantaj ki anlaşamadıktan sonra veyahut ilgi cekmedikten sonra anca getir götür yapar dkdkks
10 Yorumla
+1 yılBen bisikleti olanları tercih ederim🌻💛😃
627 Yorumla- +1 yıl
👏😂
- +1 yıl
Bir kız arkadaşın takdirini aldım! Teşekkürler 🤗👍🌻💛😃
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim🌷
- +1 yıl
@Davina87 😂🙂
- +1 yıl
Adama kolaylık😂
- +1 yıl
Bence bisikleti adam sürsün💕
- +1 yıl
@tubasuedasanliakva çok romantiksin 💓🙂
- +1 yıl
@Davina87 sen bisikleti hazırla spor yaparken lazım oluyor sürmesi kolay😂
- +1 yıl
Yükseleni terazi olan bir aslan burcu kadınıyım başka bir suçum yok kızlar💕💕💕
- +1 yıl
@tubasuedasanliakva bende teraziyim 🙂
- +1 yıl
Öyleyse romantizmden anlarsın💕
- +1 yıl
Suçum büyükmüş.. Aşksa mevzu suçumdan da korkmuyorum💕💕💕
- +1 yıl
@tubasuedasanliakva anlamaz mıyım 🙂
- +1 yıl
Aslan kadınları güçlü ve sert olabiliyor ama yükselenim terazi bende çok baskın...
- +1 yıl
Aslan erkekleri de öyle mesala ben öyle aynen👍 @tubasuedaSanlıakva
- +1 yıl
Güçlu ve sert olmak bence daha iyi ama
- +1 yıl
Kız muhabbeti yapıyoruz biz beyefendi 😂
- +1 yıl
Merak etmiş adam kız muhabbetini
- +1 yıl
Aslan tarafım şu an devreye giriyor 😂
- +1 yıl
@tubasuedasanliakva sakın sakin ol gerilme 🙂
- +1 yıl
Şükürler olsun terazi yönetimindeyim😂
- +1 yıl
🌷🥰.
- +1 yıl
🌷😘
Kendi arabam olduğundan benim için bir önemi yok.
40 Yorumla
+1 yılMaddiyatın hiçbir şey olmadığını anladım ben
50 Yorumla
+1 yılbi erkekle tartıştığında sinirlenip arabayı hızlı sürmeye başlaması
10 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası