Az bisey bile kıskanmio kuzenleri Şapur supur opuo beni ben rahatsiz oluyorum o olmuo dışarı cktgimizda bana bakan erkeklerle göz göze gelio fark edio ama umursamio sanırm bu adam beni sevmio seven kıskanir öyle değilmi?
Cevabın nedir?
+1 yılaslında öyle değil üzmeyin kendizi erkekler yapıları gereği biraz sert soğuk olurlar duygularını çok belli etmezler aslında severler ama canım cicim olmazlar hiç bir zaman. belki böyle bir durum söz konusu olabilir ilişkinizde.. size olan ilgisine bakın işten gelince sizin halinizi hatrınızı soruyormu size değer veriyormu, sevdiğini söylüyormu bunlar önemli. biraz daha rahat olabilir karakter olarak ama sizi kıskanmaması sevmediği anlamınada gelmez özünde nasıl bir adam olduğuna bakın. size olan sevgisi ve saygı duyması bunlar daha değerli inanın gerisi boş bu zamanda dürüst adam gibi adam bulmak zor çünkü belki sizinki doğru kişi ama kusursuz insanda olmaz diyoruz bırakında böyle bir eksiği olsun ama sizi sevsin size ömrünü adasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında tam nitelendirdiginiz kişi ama ben buldumda bunuyorum :)
En İyi Cevaplar
+1 yılsizin hamurunuzu ben anlamadım hanımlar :D adam kıskanır dersiniz niye kıskanıyosun kıskanmaz bu seferde bundan yakınırsınız siz ne ayaksınız sorması ayıptır? ben kıskanç bir erkek değilim mesela? yolda yürürken olduda birinin gözü takıldı bişey demem bu benim rahat olduğmu göstermez gelir taciz ederse o ayrı illa sonunuz karakolda bitsin diye uğraşıyosanız her bakanla kavga edip sizide kendinide karakolluk etsin bide öyle bir fantaziyi deneyim bakiyim oluyor mu? ^^
10 Yorumla
bence kendi kuzenlerinden kıskanmaması normal kardeşleri onlar sonuçta ne var ki onda aile biraz sulu galiba. hem kıskanıyorsa bile farkettirmek zorunda mı saygılı biri olduğu için doğal olarak sana bakanlara birşey diyemez ters falan bakıyordur sen farketmeden ama tutup da ne bakıyon karıma diye kavga mı etsin istiyorsun. benim ki en başlarda hi belli etmezdi kıskandığını ama biz artık herşeyi açıkça konuşmaya alıştığımızdan söyler seni kıskandm şurada diye ama o anda hiç belli etmez sadece söyler o kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılBnmkide söylese keske
Bence kendin evvela kendini korumalısın kocandan bekleme.
Kuzenler dinen öpemez ben tokalaşmam bile babam - erkek kardeşim - amcalarım ve dayılarım hariç hiç bir erkeğe dokunmam.
Kocamın kıskanması mühim değil dinimin gereği...
Dışarda da baktırma cancağzım kendine giyimine dikkat et vs. Kendini kendin sakla00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
57Cevap
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kıskançlığın aşırısı hastalık tamam da, ortada bir durum varsa erkeğin kıskanmaması bir acayip. Sanırım mezhebi geniş, aldattığını sanmam ya da sevmiyo da diyemem sen daha iyi tanırsın eşini. Ama bence kuzeninin öyle seni öptüğünü görüp müdahele etmemesi çok sinir bozucu. Sen rahatsızlığını dile getir bence, kuzenlerinin çok rahat hareketleri var hoşlanmıyorum tarzında, Bir de kendini öptürme ayol sen de elini sık sadece nebiliyim geri dur
03 Yorumla
Soran+1 yılBilerek izin veriyorum belki tepki verir die... Söyledim sevmiyorum die öpsünler noldu dedi
Soran+1 yılHep parfüm tasir zaten ara sıra sacini yapar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer konuda memnunsunmda kıskanç olmamsı mı rahatsız ediyor seni? Cins misiniz siz? Ayaklarınız yere bassın bi, raz adam olun. Kıskanç olsa seni dövse aldatsa yapmadığı pislik kalmasa daha iyi öyle mi? Bence sen kaşınıyorsun ve bir gün yaptıklarına pişman olacaksın. Bardağın boş kısmına değil dolu kısmına bak ne kadarı dolu? Bir gün gelir kaybedersen adamı mumla ararsın.
10 Yorumla
+1 yılBence rahat erkek tipi. Sana güveniyodur aldattığını sanmıyorum.. kıskanmaypta seven insanda var.. rahattır yaa salla gtsn başının etini yemesnden iyidr..
13 Yorumla
Soran+1 yılSahiplenmeda yok geniş olunursa bu kadar olunmazki
- +1 yıl
E sahiplenmiyosa yuhh derim yani.. sende ona karsı öyle ol bisüre baktın tık yok kocanı bizden iyi tanırsn heralde güvenip güvennemek sana kalmış aldatıyoda diyemem yani.. ne tip herifler var ya karısını kuzen öpüyo bişi demiyo. Bnmki ağız burun dalardı..
Soran+1 yılDenemekte fayda var
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah banada senin esin gibi birini nasip eder insallah hic kiskanmassin
Akilli adam kiskanmaz zaten yani evet belki bakanlara kizabilir ama eger senin sucun yoksa kiskanmasi veya kizmasi cok sacma vede sucunun olmadigi icin huzursuzluk yararmak istemiyordur02 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol skıntı sen sahiplenilmek istemezmisin
Cevap sahibi+1 yılTabikide ama böyle bir sekillde degil hemde kiskanilarak hic degil.
Bence esin genis düsünceli olan bir insan ve burdakilerin "seni aldatiyor" düsüncesinide takma hem sen daha iyi tanirsin kendisini soguk davransa tamam belki aldatiyor veya baska bisey
Kac yildir evlisiniz önceden beraberliginiz oldumu?
+1 yılHerşey kararında güzel, hiç kıskanmıyorsa büyük sorun var demektir. Denemeye devam et, gizli birşeyler yapıyormuş gibi davran, ona hiç hesap verme illa ki merak edip hayırdır diyecektir
00 Yorumlaöyle derler ve deniyo tabikide... acaba sana çok güvendiği için olamazmı? :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama bu durum canimi çok skti
senin yanında kimseyle kavga etmek istemiyor olabilir.
ben de tam tersi bir durum vardı, yolda kız arkadaşıma bakan olursa sataşırdım, o da bana kızardı ben yanındayken kavga ediyorsun diye00 Yorumla
+1 yılbenım karımı opucek ve ben rahatsız olmıyacam kolundan baslar kafasına kadar kırmadıgım kemık kalmaz *
02 Yorumla
Soran+1 yılBnimki anormal
- +1 yıl
siktiri cek
Bence kıskanmıyorsa bir sorun var yani kıskanması lazım yani bu kadarda olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnormal ya resmen
Alışveriş & Hediyeler konusunda 815 cevap paylaştı. öbür türlü olunca yahu öz kuzeni ile merhabalaşırken yanağımızı değdirdik diye kıskanılır mı, beraber yolda yürüyemez olduk her bakanla tartışma çıkartıyor vs. derdin heralde :) neyse..
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmam kiskanilmayi sahiplenilmeye severim
+1 yılkesinlikle kısanması lazım ya da domuz etini çok yemişde olabilir!!!
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıskansa da kıskanç diyeceksin yok giyimime kuşamıma karışıyor yok bana dokunsalar kızıyor yok bilmem ne ben kıskancım da ne oldu kıskançsın dedi ayrıldı işte.
04 Yorumla
Soran+1 yılİnsandan insana fark
Cevap sahibi+1 yılyani kadınlar bu konuda biraz kararsız sanırım ya da biz ölçüsüz oluyoruz.
Soran+1 yılİki seçenek bilemeyiz belki ikisinde dogru
Cevap sahibi+1 yılherkes şapkasını önüne koyup düşünmeli siz de eşiniz de hatta ben de..
+1 yılAdam XL çıktı :) Sevmiyor olabilir ya da yapısı gereği sahiplenme duygusu yoktur.
05 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sahiplenilmektedir ister ama napcm BN bunla
- +1 yıl
Evlenmeden önce nasıldı ki?
Soran+1 yılbir ay nisanli kaldk o zaman da ayniydi..
- +1 yıl
Sana aşırı güveniyor da olabilir. Aldatmayacağını vs düşündüğü için... Ya da karakteri böyledir, evlenmeden önce de aynıymış dediğine göre.
Soran+1 yılEvet maalesef
ya pasif biridir korkuyordur ya da sana güveniyordur seni elinde görüyor ve asla bırakmayacagına inanıyordur ona bu izlenimi vermiş olabilirsin. Evli olduğun için bence bu güven meselesi sevgi meselesi değil
04 Yorumla
Soran+1 yılGuvendigini soyluo zaten
Soran+1 yılOlabilir ama ne biliym o duruşmada düşmek istemiorm
- +1 yıl
ya nerden bilecek ki sonra da silersin gider engellersin sözde ama bir bakmış olursun iş bu kadar ciddi ciiddi açık açıkkende hala kıskanmıyor mu sen kendi adına açtığın sahte bir hesaptan at bence ama hesabı gerçek kişi fotograflarından seç ve tabii kendine mesaj atmadan bir kaç paylaşımda bulun ayrıca aynı kişinin bir kaç fotografını koy bence tabii
Ya cok guveniyordur... ya da senin begenilmen hosuna gidiordur :)
00 YorumlaYok ortası yok bunların. Benimki çok kıskanıyor diye rahatsız bile oluyordum ben
00 Yorumla
+1 yılsevgisini gösterecek bişeyler yapıomu peki seven her insan kıskanmak zorunda değil ama
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOteki turlu de kiskaninca ayi dersiniz ya da cag disi.. buyur burdan yak smdi dencek bisey yok
05 Yorumla
Soran+1 yılBaskasi belki ama ben asla
- +1 yıl
bir erkek kiskanmiyorsa zaten esini sana soyliyim dost aci soyler yarin obur gun bosanalim da der yani derse sasma
Soran+1 yılbir an önce desin o zaman ben daha 19 yasindayim hayatimi hic etmesin
- +1 yıl
Hmmm ayni yastayiz baya bir erken evlilik olmus hakkinda hayirlisi olsun yine de
Soran+1 yılSevdim ama sevmeseydim asla evlenmezdim
yapısı öyledir belki ille sevmiyo ya da gavattır diyemeyiz
07 Yorumla
Soran+1 yılYapisina tukuriyim onun herkes seni sevmio dio
Soran+1 yılDedim benim yapim farklı dedi.. Diğer konularda hic bir şikayetim yok sadece biraz sahiplenilmek istiorm hakkm olarak
Soran+1 yılHic bilmiyorum ya
Soran+1 yılTarzi bile anormal
ilginc... bence acik birseyler giy disariya cikarken bakalim nasil tepki vercek ;) birde süslen
01 Yorumla
Soran+1 yılBen tesetturluyum ama önceden acikken bir kaç kere zora elbisemi değiştirdiği oldu ama kıskancliktan flan değil akrabalar laf eder die
Her zaman mı böyleydi, yoksa hareketleri bir süre sonra değişti de mi kıskanmıyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılHep boyleydi
+1 yılYo kiskanmak sevmekle alakali degil bir hastaliktir.
13 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim ya
- +1 yıl
Seviyor mu sevmiyor mu onu sen alarsin yaninda olan evi ve yataginpaylasan sensin buradaki kimse bilmez
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılbunlkarla kıskanıp kıskanmadıgını anlayamazsın ama sevgi farklı bişey bunuda bunlarla anlayamazsın. ama sevmiyor gibi geldi banada
011 Yorumla
Soran+1 yılBabada öyle gelio isde ikilemde kaldm
- +1 yıl
bunu anlamanın tek yolu bir bayan la iletişim kurmasını sağla ya da sana sanal olarakta olsa bir erkeğin iletişim kurmasını sağla tam anlarsın.
- +1 yıl
onun görmesini sağlıyarak bunu senin planlayıp yağtıgını anlamasın sadece sen bil sonuç elde ettikten sonra açıklarsın.
Soran+1 yılTelefon sapigi bile dadandi ben oturdum adamla konuştum tartistim oda oturduğu yerden bakti
- +1 yıl
hayır bir erkeğin seninle ilgilendiği ya da senden hoşlanarak seni arzzuladıgı bir iletişim olmalı bu. bu adam ya sorunlu ya da hayatında başka kadınlar var.
Soran+1 yılHer ikisinde olabilir
- +1 yıl
ALLAH yardımcın olsun ama bu yuvayı böyle ömür boyu götüremezsin. kaç yıllık evlisin ve kaç yaşındasın
Soran+1 yıl19 . 3 yıl oldu halada yakindigim tek konu bu
- +1 yıl
3 yıldır aynımı özel detaylarını incelemek gerek genelden konuşmak doğru olmaz.
Soran+1 yılAyni hep ayni hic degismedi
- +1 yıl
peki nasıl tanıştın görücü usuluylemi mesaj atarsan konuşalım.
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılkuzenleri şapur şupır öpüyo demişsin ama dudaktan öpmüyolar herhalde?
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadarda demedik
- +1 yıl
onu diyorum bende kkuzenlerini kıskanmaz ki adam
Soran+1 yılNe bilim kafam bulandi
- +1 yıl
ama biraz kıskançlık olmalı bence yılların verdiği bişey mi acaba beğenmeme durumu falan mı var artk seni
korkaktır belki dediğin gibiyse at gitsin ama namus kavramı yoktur
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir yapisi yok
+1 yılya da başka biri var ayrılmak istiyor. sen nie millete kendini öptürüyon ki
04 Yorumla
Soran+1 yılTekrar oku BN rahatsız oluyorum yanaşan akrabayi istemem ki koca desen olsun nolcak dio BN napiim
- +1 yıl
kuzenler kaç yaşında ve erkek mi
Soran+1 yılErkek 18 30 yas araligindalar
- +1 yıl
yuuh
Senin kocanda bir gariplik var. Sendede var tabi ne kuzenlere öptürüyotsun kendini
08 Yorumla
Soran+1 yılBunlar komple geniş gelir sarilir öperler adam bisey demio bende itemiyorum öpmek istiyeni
Soran+1 yılGörücü usulü oldu bir ayda evlendim
Soran+1 yılÇok çok uzaktan akrabaymisiz en son çocukken gorusmusler
Soran+1 yıl3 yıl oldu :(
+1 yılbence seni paylaşır o herif cuckold kesin demedi deme sana bir teklifle gelirse şaşırma
03 Yorumla
Soran+1 yılHayatındaki son kelimesi olur o teklif
- +1 yıl
büyük konuşma :))))
Soran+1 yılBN büyük konuşmam asla da dediğimden dönmem
+1 yılmezhebi geniş, korkak, çok umursamaz ya da gerçekten sevmiyor.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 6,4b cevap paylaştı. Eşinin cinsel açıdan seni paylaşmak gibi fantezileri olabilir. onu ne kadar iyi tanıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılSacmalama ya yaninda millete laf atsa kavga etse daha mi iyi?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocanı deniyomusun anlamadım? kuzenleriyle şapır şupur bilerek mi öpüşüyosun?
01 Yorumla
Soran+1 yılPek sayılmaz ama belki tepki verir die yapmio da değilim
+1 yılUmursamazdır, sana güveniyodur, kavga edip ona kızmanı istemiyodur bunlarda olabilir.
00 YorumlaEvleneli ne kadar oldu bilmiyorum ama buyuk ihtimal seninle oynuyo ve seni aldatiyo
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl olacak... Öldürürüm onu
Alışveriş & Hediyeler konusunda 401 cevap paylaştı. Kiskanmiyo olunca aldatiyomu oluyo illa guvenmesinmi onumu istiyon
09 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmek ayri sahiplenmek ayri
Soran+1 yılAslında birazda ben izin veriyorum belki tepki verir die ama adamda tık yok
Soran+1 yılHic boyle düşünmemiştim
Soran+1 yılSert bir yapisi var sinirini öfkesini içine atar aslında
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam gitse sana bakanları dövsün öldürsün
sonra hapise girsinn
helal valla size01 Yorumla
Soran+1 yılAbarttin biraz.. En azından bir sekilde bana belli edebilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapı meselesi ama durum vahim başkası var hayatında :)
06 Yorumla
Soran+1 yılSanmam
Cevap sahibi+1 yılçakıyordur :)
Soran+1 yılDengesizlik var heralde
Cevap sahibi+1 yıldoğruyu soylemek neden dengesizlik olsun?
Soran+1 yılBence herkesi kendinle karistirmamalisin
Cevap sahibi+1 yılben ısteyene verıyorum sıkınrı olmuyor dengesizlikte :)
+1 yılEsin seni kesin aldatiyo ve senden nefret ediyo...
05 Yorumla
Soran+1 yılHadi bee ciddi mi
- +1 yıl
Sence bir erkek neden bu kadar rahat olur..
Soran+1 yılSerefsizdir acaip sinir oldum ya
- +1 yıl
Niye boyle yapiyon de sor yani derdi neymis...
Soran+1 yılHuyu değilmiş beyfendinin
demek ki sana güveniyor
08 Yorumla
Soran+1 yılSahiplense bari oda yok
Soran+1 yılİlgisi var ama kskanma veya sahiplenme yok
- +1 yıl
rahat biri olduğu için olabilir belki. Bana da hep eski sevgililerim demiştir kıskanmıyorsun diye. Kıskançlık iyi birşey değil halbuki kötü birşey seven kıskanır lafı sadece kılıfı bunun. Ama sahiplenmemek ayrı. Ben sahiplenirim mesela sevdiğimi. Benim sevdiğim sonuçta benim için özel olan kişi. Yani sahiplenmiyorsa haklısın bence git konuş
Soran+1 yılFark etmio ki agzimin tadini kacrma yapim boyle dio
Soran+1 yılYapamiorum çok istiyorum boyle tavr akiyim ama olmuo
- +1 yıl
boşver kafana takma bence sen sen ol o da o olsun bizler yapboz parçaları değiliz insanız herkes birbiri için %100 uyumlu değil aynı evde yaşayan ikiz kardeşler bile tartışabilitorsa sizde de olur. Üzerine giderek çözmeye çalışma olmuyorsa. Aş bunu boşver gitsin yoksa büyür de büyür
Seven erkek kıskanır ve üstüne düşer
04 Yorumla
Soran+1 yılYapisinda yokmus
Soran+1 yılBilmiorum hic bir hareketinde beni sevmediğini hissetmedim
+1 yılBaşka ne huyları var?
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka biseyi yok tek şikayetim bu konuda
Pısırık tir belki soğan erkeği
04 Yorumla
Soran+1 yılYooo yalan yok öyle biri değil
Soran+1 yılAyrlsn daha ii
belkıde kıskandıgı bırı vardır?
05 Yorumla
Soran+1 yılHic sanmiorum hep ayni soruyorum nolcak sanki opsunler dio
Soran+1 yılYaaaa aglicam valla herkes ole dio
Soran+1 yılKonduramiyorum ona
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,8b cevap paylaştı. sana güveniyordur bu sevmediğini göstermez bence.
00 Yorumlazaten çanta da kekliksin diye kısmanyo olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılOlağan bu sebepten de olabilir
+1 yılsenin adam biraz gevşek
02 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasil
- +1 yıl
boşa gitsin
Alışveriş & Hediyeler konusunda 569 cevap paylaştı. kuzenlerı kaç yasında?
08 Yorumla
Soran+1 yıl18 fen 30 a kadar
Soran+1 yılAdam değil bu ya
Soran+1 yılAyni değişen bisey yok.. Sinir oldum ama
Soran+1 yılFazla gorusemioduk gece gündüz güvenlikte calisiodu
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuhh yaa ne kadar rahat bir esin var?
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki
Cevap sahibi+1 yılOyle bisey olamaz ya gordugu halde yani esine bakilmasina nasil izin verir bir insan.. Neyse bilemiycem boyle bir iliski kadini yorar yakinda sikilirsin bu durumdan
Alışveriş & Hediyeler konusunda 391 cevap paylaştı. Yanımda eşime bakan adamı gözlerimle s*kerim.
00 YorumlaUmursamaz bir yapısı vardır
00 Yorumla
+1 yılilginç geniş bir erkekmiş..
037 Yorumla
Soran+1 yılAynen ole
- +1 yıl
bu durumu kendisiyle konuştun mu?
Soran+1 yılKonuştum huyu değilmiş opseler nolurmus herkes benim onunkarisi oolduğumu biliomus
- +1 yıl
Hissiz gibi davranması kötü, dışardan bakılınca abes karşılanır bu durum; düşünsene yanında eşi varken bir kadını öperken bile çekinir insan gel gör ki kocası çekinmiyor... sadece kuzenlere karşı mı?
Soran+1 yılYo kim olursa olsun sesi ckmaz
- +1 yıl
sana karşı hissizleşmiş gibi duruyor sanki
Soran+1 yılBnde ole hissediorum
- +1 yıl
özelden mesaj yazarmısın bana acaba yanlış anlamazsan tabii
- +1 yıl
yanlis anladin galiba ozur dilerim neyse yazma tamam sorun yok:)
- +1 yıl
burdamısın?
Soran+1 yılEvettt :)
- +1 yıl
nasılsın:)? nasıl geçiyor günün?:)
Soran+1 yılGayettt ii :) biraz skıcı ama güzel gecio
- +1 yıl
bende sirkette daraldım bitsede gitsem modundayım:) sen calışıyormusun?
Soran+1 yılPastahanm var isleri bitirdim bir köşede otruorum Yoruldum gerçekten :)
- +1 yıl
harika o zaman birgün sufleni yemeye gelirim bak:) bayılırım pasta işlerine ben:)
Soran+1 yılSipariş olan çok oluyor yaninda uç kişi var ama yetisemiorum maalesef :) bende isimi severek yapiorum hem de daha 19 yasimi bitrdim :)
- +1 yıl
simdiden is hayatına atılıp böyle çalışman çok takdire şayan bir durum inan bana çok takdir ettim sana, eşinin dizinin dibinde ona bağımlı oturan kadınlara güzel bir örnek oluyorsun, ayakların yere sağlam basarak:)
Soran+1 yılEn büyük destekçim Esim zaten :) pastahaneyi o acti bana iki yıl önce her akşamda is ckisinda gelir yardım eder :) BN lise son okurken evlndik son bir senem kalmisti acktan yazdrdi okula ama vicdani rahat etmedi :)
- +1 yıl
harika eşininde destek oluyor olması, çok sevindim sizin adınıza inan:)) hayata erken atılmışsınız, ama sorumlulukları paylaşarak üstesinden gelebilmişsiniz:)
Soran+1 yılEvlilikte bu demek değil mi zaten varan kıskanmasn BN ondan eminim bin Sevio ve aldatmio öyle olsa neden hergun pastahaneye gelmeden arayip bir iki siparste bana brak birlikte yapalm desin ki
- +1 yıl
tabiki orası öyle, sadece bu kıskanma olayını baz alarak adamı genellemek çok yanlış zaten, hisler çok önemlidir... Onuda öyle kabul etmek gerek, rahat biri demek ki, kıskanmıyor demek sevmiyor anlamına gelmez, hem kıskançlıktan seni bogsa daha mı iyi? aksine daha kötü o yüzden çok takılmamak gerek:)
Soran+1 yılBN cokn severim kıskanlmayi sahiplenilmeyi yapacak bisey yok hic kimse 4 4 luk olamaz herkes bir baskasina gore kusurlu
- +1 yıl
öyle tabiki ama olmayınca da yapmacık senin istemenle oyle davranmasınında bir anlamı yok değil mi? o acıdan artık olduğu gibi kabul ediceksiniz birbirinizi, zaten etmişssiniz bak güzel bir hayat kurmuşsunuz daha ne olsun:)) detaylara çok takılarak sıkıntı yapmamak gerek diye düşünüyorum
Soran+1 yılNe diim haklisin bn onu herhaliyse seviyorum herşeyi de kabulum hata yaptm boyle düşünerek o benim hayat arkadaşım bir kaç kişinin lafyla kalma neler getirdim şöyle bir düşününce utaniorum kendimden
- +1 yıl
kesinlikle dışarıdan kimse ben dahil duygularını, eşinide tanımadığı için bol keseden atarlar... Asla ilişkini başkalarının düşüncelerine göre şekillendirme, bu hayatı yaşayan sizsiniz ve siz size özelsiniz bu yüzden mutluluklarıda, yeri gelir bu tarz yanlış anlama ve fikir ayrılıklarınıda gene beraber çözersiniz...
Soran+1 yılAynen öyle çok şükür muyluyuz ve birbirimizden fazlasıyla memnunuz :)
Soran+1 yılBelki daha sonra
- +1 yıl
tamam sen nasil istersen tabiki:)
- +1 yıl
merhaba nasılsın nasıl geçiyor günün:)?
Soran+1 yılAynı :)
- +1 yıl
sana yazınca canım nedense hep pasta çekiyor ya:)
Soran+1 yılNeyli pasta istiosun :)
- +1 yıl
şöyle güzel bir çikolatalı pastaya hayır demem:))
Soran+1 yılSen nerde otruosn
- +1 yıl
ben su an yurtdışındayım :))
- +1 yıl
nasılsın:)?
+1 yılsahiden hiç hayrı alamet bir durum değil :))
08 Yorumla
Soran+1 yılİçim karardi valla...
- +1 yıl
kararır tabi ama ne bileyim hani seven kıskanır demek yanlış olur kıskanmayan biride sevebilir ama pek alışılagelmemiş birşey olduğu için... :)) ama birde şu var. kocan hep mi böyleydi. yoksa sonradan mı böyle oldu. adamın yapısı böyledir belki.
Soran+1 yılHep boyle hic kiskandigini bilmem
- +1 yıl
yapı meselesi demek.)
Soran+1 yılTukuriim yapisina insan azck sahiplenmek başka bir erkekten sakinmazmi karisini ya
- +1 yıl
değişik durumlarda sakınır belki bu şeyler onun için önemsizdir. belki illa aldatman lazımdır :D
Soran+1 yılOda bana yakışmaz
- +1 yıl
sana değil kimseye :)
+1 yılKıskansa dert kıskanmasa dert ne zorsunuz be
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılvardır bir sebebi nerden bilelim:D
01 Yorumla
Soran+1 yılKomiksin
+1 yılkuzenleri öpüyor derken? :D
03 Yorumla- +1 yıl
bakıyorum sohbet koyu :D
Soran+1 yılBakiorumda seni çok ilgilendirdi
- +1 yıl
ilgilendirdi belkiiii... :)))
rahat bir adam demek ki ya paylaşımcı mı ne:d
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar degil
+1 yılKıskanmayan eşden hayır gelmez
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimde derdim o zaten
- +1 yıl
Açıkça konuşabişirsinn
+1 yılSenin bir sey yapmicagini bilio demekki
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle dio ama insan biraz karisini başka bir erkekten sakınmazmı ya
- +1 yıl
Bunu göstermek icin biriyle knus mesajlas ilgilen o biriyle o zamn ona soguk davranirsin oda anlar
Soran+1 yılGelir birazdan bilerek telfn elimde bekliyorum ama eminim umursamaz
- +1 yıl
O zmn bnle konus devamli ne dicek bakalim hatta soyle boyle dye umursar belki
Soran+1 yılYa ayrılmak istiosa bu tuzu biberi olmazmi
- +1 yıl
Ayrilmak icin sebep ario o zmn?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkusurabakma ama nefsi biraz geniş galiba eşinin
010 Yorumla
Soran+1 yılSanirim oyle
- +1 yıl
kessinlikle katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılsanırımımı var be öpmek ne demek yahuvv ama sen neden izin veriyorsun ki sadece tokalaş uzak dur yani
Soran+1 yılTepki verir belki die ama adamda tık yok
Cevap sahibi+1 yılsadece tokalaş yaklaştırma yüzünü yani nerden bileceksin ne niyetle öptüklerini yani
Cevap sahibi+1 yıleşin alkol kullanıyor mu peki
Soran+1 yılİcersek beraber iceriz benden ayri asla her zaman is ev gider gelir izin vermedigim yere gidemez bir yakindir iki yakindir evde oturur aslında herşeyi çok ii ama bu konu kafami kurdaliyor
Cevap sahibi+1 yılyok umarm erkek arkadaşlarıyla gelip sana masa kurdurup meze hazırlatmıyordur
Soran+1 yılYok o kadar da degil
Cevap sahibi+1 yılal karşına konuş yani onunla bu böyle olmaz ki ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılbencede seni sevmiyo veya seni aldatıyo
08 Yorumla
Soran+1 yılGebersin o zaman ya
Cevap sahibi+1 yılben eşimin kıyafetini vucudunu kıskanırım başk a aerkekler baksa çıldırımı ki... ne zman bırakırım kıskanmayı... ya sevgim biter ya da başka kadın olursa... kaç senelik evlsiiniz
Soran+1 yıl3 yıl :(
Cevap sahibi+1 yıleskiden ksıkanırmıydı... ne biliyim kıyafetine arkdaşlarına filan kaşısırmıydı... çocugnuz var mı
Soran+1 yılÇocuk yok.. Adam akilli kiskandgnida bilmem
Cevap sahibi+1 yılwalla eşini kıskanmayan adam mezhebi geniş adamdır benim gözümde bilemiyorum... iyi bişey degil yani bu
Soran+1 yılBencede
Cevap sahibi+1 yılaçık giyin biraz... dikkatini çekmeye açlış bakalım tepkisi ne olcak
- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt