ahahaha soru komik ama valla benim😂😂😂😂 gibi olan var mı yok mu merak ettim benim bir elti var ben ne yapsam birsey bulur güzel giyinsem yorum yapar yemek yapsam tabağını siler süpürür olumsuz yorum yapar kalem sürsem hesap sorar eşimle otursam illa bir bahane bir şeyler bulur sohbete girer dedikodumu yapar yani sürekli benle rekabet halinde bense hiç 😂😊 gülüp geçiyorum aramızda birazda seviye ve yaş farkı var herhalde ona nasıl görünüyorsam artık 😂o böyle yaptıkça gülüyorum bir yandanda seviniyorum bu kadar haset ve fitne olunca bende çatladıkça çatlasın istiyorum🙈🙈 beyler bayanlar var mı tüyolar?(mizah amaçlıdır ama her şakanın da bir gerçeklik payı var canlar)😂😂😂😂😂😂😊😊😊💜🖤
Güncellemeler
+1 yıl
inanamıyorum ya süper soru seçilmiş 😂😂😂😂💜teşekkürler
Benimde bir eltim olsun çok isterim çok eğlenceli olur kesin 🥳 nasıl kıskandırilir kısmına gelecek olursak detayta yazdıklarıni okudum yazdıklarına göre zaten bir şey yapmana gerek yok eltin seni baya baya kıskanıyormuş ee daha nasıl kıskandıracaksin ben onu anlamadım 😄
Ay abla benimde var nasil basetcem bilmiyorum akil verrsen cok iyi olur ben yeni nisanliyim benim elti bendne kucuk 3 yillik evli ama danki o yeni gelinmis gbid avraniyor ben ccgum deyip duruyor coxuksu hareketler falan kavga cikarir ay ben kucugum bilmem olgunlasmadim diyor kaynanamida inandrmis buna