tamamen genlerinde savunulma mekanizmasına dair (bu adam beni daha iyi koruyabilir) güdüsü. Aynı saçları ışıl ışıl parlayan güzel ve sağlıklı bir kadın için ön belleğinde bulunan (bu kadın benim için sağlıklı bir çocuk dünyaya getirir) bellek düşüncesi. programlanmış olan bedeninin verdiği reaksiyon. (bence yani bu benim görüşüm)
Takıntım yok ama isterim tabii ki uzun boylu birini, çünküsü kucağına aldığında ayağını yerden kesecek, öpmek için parmak ucuna basacaksın, başını göğsüne dayadığında kalbinin sesini duyacaksın. Şimdi görseldeki gibi de olmasın boy farkı tabii 😃 biraz abartı. Ama gönül bu işte, sana boyunu, kilosunu veya yaşını sormuyor, gidiyor aşık oluyor 🤷♀️
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kimin eski sarışın zenci sevgilisi 😂 evlenmiş ayrılmışlardı diye hatırlıyorum adam dev 😍 Benden kısa olan erkeklerle de flörtüm oldu ben uzun bir bayanım ama uzun boy tercihim bi kaç ilişkimden sonra uzun boylu erkeğin beni daha çok çektiğini hissettim.
Denklemin diğer tarafı hep görmezden geliniyor; kısa boylu kadınlardan hoşlanan uzun boylu erkek sayısı da çok fazla. Yanlarındaki kadının fiziken ufak tefek olması kendilerini daha güçlü hissettiriyor sanırım.
Kadınlar her şeyin uzununu seviyor xd neyse orta boylu olduğum için pek takmadığım bir konu, umrumda da değil uzun boylu seven kızlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hollandali erkeklerin gunumuzde dunyanin neden en uzun oldugunu internetten arastirmani tavsiye ederim. Zamaninda en kısa milletken simdi kadinlari da uzun ama erkekleri dunyanin en uzunu. Internetten bak. Onun dışında nasil ki kadinda kivrimlar, gogus kalca dişiliği simgeliyor ve karsi cinse cekici geliyorsa. Boy pos, genis omuz gibi özelliklerde erilligi simgeliyor ve karsi cinse cekici geliyor.
Kısa kızlar bence de istemesin mesela bu resimdeki gibi olmasın yani ama uzun olunca da erkek senden kısa olsun istemiyorsun haklı olarak benim çok yakın tanıdığım kişiler bu durumdan çok çekti dört dörtlük çocuklara evet diyemediler en önemlisi olmasa da görsel uyum da önemlilerden biri kusura bakmayın
Sorun kendilerinden uzun istemeleri mi yoksa çok uzun istemeleri mi evladım? Erkekler de yanlarındaki kızdan uzun olmak isterler sonuçta. Bir erkeğin kadinda büyük basen ve göğüsleri tercih etmesi gibi birsey.
Benim boy takıntım yok ama kendim minyon tipliyim nişanlım iri yarı, nedense güvende hissettiriyor yanımda yürümesi bile. Bir de tabi sarılınca kucağında kaybolma hissiyatı da çok güzel, kendimi çok mini minnak hissediyorum :D öyle ekstra bir sebebi yok.
kim kardashian bu adamla mi simdi... soruna gekecek olursak, ben 155dim.. hayatim boyunca ezildim. yani herkes bucur muamelesi yapti, uzunlar kavga esnasinda dibime gelirdi yukardan asagiya bakardi... ben komplekaim nedeniyle cocugum kisa olmasin ezilmesin diye uzun biriyle evlendim.190 boyunda tam
@kedilerisever128 hayir adamlik boyla olmuyor hatta boyla hic olmuyor sadece gorsel anlamda kisiyi tatmin etmesi acisindan yapilmis bir yorum yoksa adamlik drnilen makam herkese nasip olmuyot
@Bayramisthebest07 ben erkek gibi erkeklerden hoşlanırım seni daha kısa kızlar beğenir ben en az 180. Zaten iri duruyorum beni gören 180 var mısın diyor bacak boyum çok uzun bir de topuklu giyiyorum siz nasıl dişi gibi kadın istiyorsanız bizde erkek gibi erkek istiyoruz
@Bayramisthebest07 evet akar çünkü 10 numara adam. Bir erkek için süper olmanın bir çok yolu var. Uzun boy olabilir iyi bir kariyer ya da arkadaş ortamında sevilen biri olma ya da saygı duyulan birisi olmak. Her şey boy değil ama önce birine bir bakarsın ilgini çekerse tanırsın yalansa yalan de. Kimse duşunu beğenmediği birinin içini merak etmez kızlar erkekleri duralamaya bile koymaz. Ayrıca istersem 130 olup 190 erkek isterim sen de kendinde olmayan şeyleri beğenebilirsin buna Özgür irade ve içgüdü deniyor ağlamak yerine kabul et uzun erkekler çok erkeksi ve maskülen ve benim de boyum senden uzun olduğuna göre kız olarak baya uzun sayılırım 😂
@Bayramisthebest07 evet koşar dediğim gibi bir erkeğin süper olmak için bir sürü yolu var. Atatürk’ten örnek vermişsin adam farklı şeylerle tanınıyor o yüzden boyu aklına bile gelmez ama alalade bir adam için önce fiziğe bakarsın
Bana sacma geliyor bu iste bir adami kendi oldugu icin degil kariyeri siradisi oldugu icin seviyorsun cok sacma benim o adami aevme sebebim davamizin ortak olmasi ulkesini dudunuyor
@gAMsızbedevi birader bir dur ne ilgisi ne alakası ben hayatım boyunca bunları takmadım takmayın abi gerek yok cok bos yani sizi seven deger veren varsa iyi birisiyse beraber olun gitsin
@gAMsızbedevi hakaret etmese bile dedigi dogru degil Erkek olan uzun olur diyor Ben hic bir zaman kadin dedigin manken gibi olacak demedim hayatim boyunca
@Bayramisthebest07 diyebilirsin herkesin kendi zevki var bende bir çok kişinin zevkine uymuyor olabilirim ama bunu sorun etmem ayrıca birini kariyeri boyu falan yüzünden sevmen saçma demen daha da saçma çünkü belli ki insanların nasıl bir şeye ilgi duyduğunu biyolojik açıdan bilmiyorsun. Gidip araştır gel bana hak verirsin pembe dizide yaşamıyoruz
@Bayramisthebest07 yoo alakası yok o erkekler itibar için kadınların onlarla birlikte olduğunu bilmiyorlar mı? Biliyorlar. Ayrıca bu kadınlar erkeklerle itibarlı diye beraber değiller kadınların evriminde başarıyı güçlüyü seçme çekici bulmak gibi şeyler kafasında zibilyon yıldır yazılı. erkeğe aşık oluyorlar ki gayet normal bir şey. Uzun boyunda bilinç altında güç ile ilgili bir alakası olduğunu anlatmama gerek yok sanırım. Daha yazmak istiyorsan buraya yazma özele yaz