Aşk İlişkileri Kisa erkekelr uzun kadınlara ilgili değil mi biraz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben kendimden biliyorum. 176 yım. 170 üstü kadinlara hayranım ama çekiniyorum. Öyle Hayır değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kisa erkekelr uzun kadınlara ilgili değil mi biraz? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
türk5561 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yazsak ne olacak onlarda reddediyor kısalarda reddediyor. Bizde sap kalıyoruz. 0 0 Yorumla
hshsjsjjd Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Senin boyun kısa değil. Kısa boy 1.76 nin altı oluyor.Benim boyum 1.84 ben kısa boylu erkek olsam uzun kıza bakmam 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla hshsjsjjd +1 yıl Bir erkek neden kendinden uzun ve ya yakın boyda olan kızı sevsin ki? Yorumla Soran +1 yıl Ben seviyorum. 1.50 kadınlar çok itici , birde kendilerini bir seveyim saniyorlsr ezik gotten bacaklar. Sjdjsjwuwhah Yorumla
midoriya6786 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Aynen öyle bende 170 im sevgililerim hep benden uzun du fakat lisede benden kısa erkek kankalarım da vardı 0 0 Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Aynen öyle bro! 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kısa kadınlarda uzun erkeğe , böyle bir uyum var. Hiç öyle 150 gotten bacağın benden hoşlandığını görmedim ama uzun kızlar hoşlanıyor canlarım 😘😘😘 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yazsak ne olacak onlarda reddediyor kısalarda reddediyor. Bizde sap kalıyoruz.
Senin boyun kısa değil.
Kısa boy 1.76 nin altı oluyor.
Benim boyum 1.84 ben kısa boylu erkek olsam uzun kıza bakmam
Neden?
Bir erkek neden kendinden uzun ve ya yakın boyda olan kızı sevsin ki?
Ben seviyorum. 1.50 kadınlar çok itici , birde kendilerini bir seveyim saniyorlsr ezik gotten bacaklar. Sjdjsjwuwhah
Aynen öyle bende 170 im sevgililerim hep benden uzun du fakat lisede benden kısa erkek kankalarım da vardı
1.70 üstü kaç tane kız varki
Aynen öyle bro!
Kısa kadınlarda uzun erkeğe , böyle bir uyum var. Hiç öyle 150 gotten bacağın benden hoşlandığını görmedim ama uzun kızlar hoşlanıyor canlarım 😘😘😘
Ben uzun kadınlara ilgiliyim ama uzunum
Boya bakmam