Güncellemeler
+1 yıl
😂😂😂kesınlıkle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ailelei tanistirmasinin sebebi senin gozlerini boyatmak icinde olabilir... bak ben ailmi seninle tanistirdim gordunmu niyetim ciddi hadi simdi biz cinsel konularimiza devam edelim yiyisip duralim gezmeye gwlince aman sakin param gitmesin bosuna nedeolsa cinselik icn tutmusum bunu.. sen su soruuyu sor ona askim otele gidelim seninle 1 gun yana uzaniriz beraber banyo bile yapacagindan soz et bakalim gelecek mi?
Onlara gözü kapalı para harcar bu dedıklerını hepsını teklıf ettı bıle
Bak iste dusundugum seyler seni kullaniyor haberin olsun biseleri bahne edip acil iliskiyi bitir zaten dedigin gibi niyeti ciddiyse mutlaka mutlaka gelecektir.. gdiginde neden gittigini tek tek soylersin Şu an anlatamazsin dedgimi uygula bana dua edeceksin
Bır ıkı güne buluşup baştan sona konuşacağım zaman gelecek ıle alakalı alıcam karşıma tek tek anlatacağım ne olacaksa olsun artık başka cıftlerı gördüğüm zaman gezıp eğlenen ıcımde bı boşluk oluyor gozlerım doluyor neden bız böyle degılız dıye bakalım 🥺🥺
Seni ikna edecektir yanlis yapiyorsin. Şu an senin icin onemli olan ne biliyirmusun seni sevip sevmedigi bunu anlaman icin araya mesafe koyman gerekli mesafe koydugunda seviyorsa eger özlemler hircinlasacak ihtimal dahi vermiyorum seviyorsa yazacaktir o kadar eminim. O gin bence bastan sona konus Şu an konusman biseyi degistirmicek tamam diyip kulak arkasi yapacak sen soyledin diye tamam hadi gidelim olacak sonrasi yine ayni dedigimi yap.. hayat tecrubelerime dayanarak sana soyluyorum bana rastaldigin icn cok sanslisin
Adam önce ailesinin koynundan çıkmalı. Tabi ki seni kullanıyor. Çek rest ini gezdirsin ailesini, boşver yolla gitsin.
Aılesınden ayrı bıktım zaten
Kızım bir de bununla evlenecek misin? Zaten bırakır seni anca öpmeye okşamaya kullanıyor. Annesinden çok çekersin bence afedersin de çek siktiri kapında eşşek gibi sürünsün. Sonra da yol ver gitsin bu adam değişmez böyle gelir böyle gider.
Ayrıca seni tebrik ederim çoğu kadın bunun farkına bile varmaz. Sen akıllılık edip birilerine danışma kararı alıp buraya yazmışsın. Sakın kendini ezdirme kullandırma. Hayat senin önüne daha kimleri çıkartacak o da çatlasın dursun.
Ya bı sekılde ıyı olmaya çalışıyoruz aılesı zaten kıskanıyor bızı ya ıyı bı adam ama sureklı her buluşmada opusmek koklasmak bana ıtıcı gelıyor bıgun mesela full gezdi aılesı ıle bana dıyor sende gel ben bas basa gıtmek ıstıyorım bas basa da bı yere gıdemıyoruz varsa yoksa arabada opusme sevısme
Iyyy aman aman var ya sen bu adama versen daha da yanına gelmez ilgilenmez seninle. Tam da o öyle değil dediklerimiz öyle çıkmıyor mu?
Ne yapmam gerekıyor bılmıyprum konuşayım mı bıtıreyım mı aklım karışık
Liste yap bir kağıda sağına olumlu özelliklerini soluna olumsuzları yaz ve somut olarak görürsün daha objektif değerlendirirsin. Senin için en faydalı yol bu olur...
Teşekkür ederım bende böyle düşünüyordum ❤️
Açıkçası kendini ezdirmemen beni mutlu eder. Kadınları böyle aşağılayan erkekleri hiç sevmiyorum. Allah yardımcın olsun ❤️
Hepımızın ❤️🌸
Vay çakal öpmeye gelince seni istiyor
Gezme olunca aile karışık durumlar
Ne yapmam gerekıyor
Kullaniliyosun şu an resmen
Evlilik konusu falan acildimi hiç
Evet seneye soz dıyor aıleler
Ya durumun çok kötü şu an sana nasi yol gosterem şimdi
🥺🥺
Sana para harcıyor mu peki kanka böyle düşünüyorsan bence vardır bir bok
Yok sağolsun çok şey yapar eve cıcek gönderir kendı ellerınden hedıye yapar odam dolu hedıyesı
evlenince sende ailesi olucaksın sorun kalmayıcak kanki acele karar verme derim
Neden bı yerlere gıdemıyoruz ozaman
sen tavrını daaha sert koy seni anlamasını sagla gitmemeniz için sebep yok ki anlat ona
Ne dıyım kı sen benı cınsel obje olarak mı kullanıyorsun dıyeyım
hayır canım öyle deme tabi, zaten seni öyle görse ailesiyle tanıstırıp senin ailenle tanısmazdı, cinsel bsyler Şu an her ilişkşde var zaten. sen bana deger vermiyomusun de benim mutlu olucagım sevdiğim seyleri neden yapmıyosun de
Ciddi olmasa ailesiyle tanıştırmazdı bence, sanırım biraz düşüncesiz biri
Bıraz mı 😂😂
Yani biraz az gelir diyelim şuna 😂
Adam kullanıyor sadece
Cıddıyız ama seneye soz düşünüyoruz
Hiç alakası bile yok seneye ne kadar kullanırsa o kadar kar yoksa söz yapacak adam şimdiden yapar
Şu an erken ben ıstemıyorum olmaz okul var delırıcem ya 🥺🥺
Fazla hayal kurma ya şimdiden kes sözü ya da unut
seni baya kullanıyor anlaşılan saf birisin
Cıddıyız aıleler tanıştı hepsı konuşuyoruz gelıp gıdıyorlar ayrıca akrabam
ondan üstüne atlıyor :d çok garipsiniz
Bana dayanamıyormuş 😂😂😂
azgınlık bu :d başka kadın olsa yine dayanamaz
Belki cepte para yok sende biraz anlayış göster
Bana tek yok aılesıne var hıc demez mı en azından bas basa bı sınamaya gıdelım
Sinemaya verilen paraya yazık alın yemek yiyin daha iyi
Mesela bıgun aılesıyle gezmeye gıttı pazartesı buluşalım Mı ozledım dıyor rahat bı yer bulalım vs
Çalışmıyor mu
Çalışıyor ama dıyorum ya sorucam ama benı cınsellık ıcın mı kullanyeosun dıye
Saçmalama öyle soru sorulmaz
Ya ne dıyeyım
Ya tabi seni gezdirmesi gerekiyor ayda iki defa ama seninki biraz tuhaf
hemde net kullanıyor
🥺🥺
Evet kullanıyo
🥺