Benim onu sevdiğim kadar sevsin istiyorum, çok mu... bu güne kadar ne istediysem elde ettim, ama aşk bakkaldan çikolara satın alır gibi olmuyor. Hayat niye bizim istediğimiz gibi olmaz ki...Vazgeçmedim , sadece biraz yoruldumBu defa soruyu gizleden sormıyacağım
Selamlar. Aşk dünyadaki en güzel en huzur verici en mutlu edici duygu olduğu kadar en çok can yakan insanı en çok yıpratanda duygudur aşk çok ince bir çizgisi vardır dışına biraz çıkılınca duygu olarak insanda yıkımlar başlar bazen ne kadar uğraşırsak uğraşalım aşık olduğumuz kişiyi elimizde tutamıyoruz neden olduğuna dair altında sebepler arar dururuz ve bir nokataya varamayız sonuç olarak tükenmiş yıkılmış bir benlik kalıyor sizin adınıza üzüldüm bu kötü duyguları yaşadığınız için geçmiş olsun demekten başka elden bişide gelmiyor...
Aşk insanın, bu dünya da cennete gittiğini sanıp cehenneme yürümesi gibi birşey.. kazanan çok az etrafımda bende dahil kaybedenlerdenim.. Doğru zamanda, doğru hamleyle gitmeyi bilmek hayat kurtarır çok geç olmadan benliğini kaybetmeden sende farkına varmalı, doğru hamleyi yapmalısın..
İnsanları anlamam. Bir hedef vardır karşıda, o hedef sana uymuyor ise vazgeçmelidir. Neden bilir misiniz? Gelecekte yanında başka bir eş olacağı ihtimalini düşünmesi kâfidir buna mesela. O gelecekteki eşi şimdiden , çekinmeden gücendirenler, karşısına gelecek kişinin de kendisine şu an aynını yaptığını kabul etmelidir. Biz bugün flörtöz ve rahat isek, eşimiz de öyle olacaktır. Biz bugün birine takılıp ömrü heba ediyorsak, aynen öyle bir eşimiz olacaktır. Bu kavramın mânasına eren muhakkak dikkatli ve "net" bir gidişatın temeline kurar yaşamını. Naçizane.
Valla yaninda kalmak isteyen sen azcik cabalasan bile yaninda kaliyor o yuzden nehre dusmus yaprak gibi olmak lazim. Sal gitsin, su nereye götürürse ordasin.
Belki böylesi daha hayırlıdır Aynabat. Maalesef hayatta istediklerimizin hepsi olmuyor, keşke olsaydı. Umarım ileriki zamanda gönlüne göre birisi denk gelir.
Bugüne kadar elde ettin diye herşey o elde edemezsinki hayatında Sevmiyorsa zorla giremezsin kalbine ve gözlemledim kadarıyla sen ona göre çok olgun değilsin. O daha olgun ve ağır başlı VE pek duygu isleriyle meşgul olmuyo. Bence güvenmiyor kızlara başlıca sebepleri budur belkide artık vazgeçmelisin sevmiyene heba etme kalbini
Bugün aşık olduğum bir kızın kısa bir süre sonra öleceğini öğrendim aşk bu işte bu dünya bu kadar ilk aşkım değil son aşkım olacak beni yaşadığım hayattan kurtaracak ve beraber iyisyle kötüsüyle yaşayacağımız bir hayatta ellerimin arasindan gitti aşk benden herşeyimi aldı beterin beteri var ve biliyorum sen se yalnızlıktan bunalmiş ve herşeyden sıkıldığın bir andasin ve bu andan kurtulmak için birinin seni sevip sarmalamasini istiyorsun beterin beteri var oylesine anlatmak istedim
#Haunters 16 yıllık eşimle 15 yaşında ki oğlum beni terk etti... onlar için yapmadığım fedakarlık kalmadı... neymiş yeterince para kazanamıyormuşum, neymiş oğlum diyor ki çok karışıyorsun hayatıma...9 ay oldu.. hayatım alt üst oldu... oğlumun da annesinin de umurlarinda değilim... hatta annesinin hayatında 7 aydır biri var... beynim yaniyo yuregim yaniyo... kendimden vazgeçme noktasındayim.. Ama Allah korkusu işte...
Birinin seni, senin onu sevdiğin kadar sevdiğinden asla emin olamazsın. O kadar sevse bile emin olamazsın. Hatta seviyor mu ondan bile her zaman %100 emin olamazsın.
Akışına bırakmak lazım genelde çok çabalarız o kişiyi elde etmek için ama bir çok zaman bu ters tepki oluşturur karşıyı o kadar ilgiye boğarız ki boğulan her insan gibi davranırlar :))) eğer aksi olsaydı herkes en çok emek harcadığı kişiyle olurdu ama ne yazık ki her zaman öyle olmuyor
İlişkilerde bir taraf hep daha çok sever ister bu lanet doğanın kanunu gibi bişey olmuş benim de ilişkim biteli aylar oluyor ama hala onu düşünüyorum mutsuz olduğum halde hala onu istiyorum çok saçma bir dünyada çok saçma hisler yaşıyoruz
Şansa bırakmasan bile olmuyorsa olmuyordur, bazen doğru olduğunu düşündüğümüz insanlar bizim için en yanlış insanlardır. Hayatta böyle şeyler oluyor. Mantığı komple kaybedip sevgiden kör olmak zarar verir.
İlişkide hep tek tarafın daha yoğun olduğunu gördüm, iki taraflı olduğunada inanmıyorum, çünkü bir tarafın geçmişi daha yoğun olmuştur, teşhisim bu yönde.