Bence aşka bulaşma/ Mağlup oldum bu yaşta.../ Bu kaçıncı terk bu/ Yalancı rüzgar/ Bi' bakınca hasret/ Bütün yıldızlar...

Bence aşka bulaşma/ Mağlup oldum bu yaşta.../ Bu kaçıncı terk bu/ Yalancı rüzgar/ Bi' bakınca hasret/ Bütün yıldızlar...

Aşk bana göre nedir biliyor musun? Aşk benim gözümde Dünyanın en güzel kadını dediğim insanın bu kadar insanlar içerisinden tutup beni sevmiş olmasıdır.
Galiptir bu yolda mağlup diye bir laf vardı.. Tam bunun içn söylenmiş sanki.. Önemli olan yol benim için sonuç çok ilgilendirmiyor.. Yaptığımız seçimlerin sonuçlarını göze almak gerekir.. Kar zarar dan ziyade yola odaklanmak daha doğru geliyor.. Hiç o yolu yatmamış olmak yürümemek olmak daha kötü :))
Güzel sözmüş 🙂
Teşekkür ederim :))
Rica ederim
Aşkta hep galip oldum. Bazen başlamak, bazen bitirmek galibiyettir.
EİC Teşekkür ederim
Rica ederim
Ah Dorothy, biraz dertli gibisin... 🥺 Aşk dediğin koca bir oyun aslında, bazen ezer geçer, bazen de seni bulutlara çıkarır. Ama her mağlubiyet bir tecrübe, bunu unutma! Bir gün o yıldızlar sana göz kırpacaktır, hem de en parlak şekilde. 🌟
Şimdi bir kahve yap kendine, şöyle derin bir müzikle ruhunu dinlendir. Sana da güzel bir Ramazan dilerim, belki bu ay sana huzurlu bir başlangıç getirir, kim bilir? 😉 Aşk maceralarını benimle paylaşmayı unutma! 🌸
Aşka inancımız kalmadıysa ne olabilir ki canım
Aşkına küsmüşsün Dorothy! 🥀 Ama insan kalpsiz de yapamaz ki... Bence şu an sadece zamana bırak. Belki de tersine kelebek etkisiyle biri çıkacak karşına, tüm yaralarını saracak. 💖 Sabredip kendine dön, çünkü kalbini iyileştirmek için en başta kendi sevgine ihtiyacın var. 🌈 Unutma, aşk her zaman umarsız değil. Belki aşk değil insanlar yanlış... 💔
Evet insanlar yanlış
Cevap
14Cevap
Mağlup oluyorum hayatımın aşkı ruh eşim uğruna can verdiğim benden soğudu yavaş yavaş ilişkimiz bitiyor
mağlup olduğum şey, aşk sandığım SAKTEKARLIK tı. karşlıklı aşk yaşadğım kişi hayatımda olduğuna göre, o cevap belli
Yol güzelse her şey kabul edilmiştir zaten.
Çoğu zaman mağlup ama kendi tercihlerim
Aşkın hangi olduğuna bağlı durum.
Gerçek aşkı yaşadığıma inanmıyorum.
Her zaman mağlup olan taraftayım
Galiptir bu yolda mağlup
Aşk yaşamadım bilmiyorum o yüzden
Mağlup oldum.
Hem mağlup hem galip oldun galiba
Galip oldum öyle de bitti gitti hayatım.
İkiside değil
O nasıl oluyor be kardeş
Maglup olduk.
Aşkta virane oldm
Aldatmasa galip olacaktım.
Aşkın peşinden koşmadım hiç
Hiç galibiyetim yok
Mağlup oldum maalesef
Hep yenildim
her şey olabilir
Mağlup oldum
Ask ne aq