Arkadaşlar merhaba, erkek arkadaşım askere gitmek istiyor, sonrasında nişan yapmak istiyoruz inşallah. Acaba askerden izin alıp 1 haftalığına nişan için gelebilir mi? İzin verirler mi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Vermezler. Pandemiden dolayı. 6 ay sonuçta 6 aydan sonra yapın
Peki kendi alanında atanabilir, eğer sözlü mülakata çağırırlarsa gitmesine izin veriyorlar mı? Sözlü mülakat aile bakanlığı tarafından gerçekleştirilebilir
Askere mi gidicek rütbeli mi olucak? Sözlü mülakattan kastın ne?
Ya 6 ay askere gidecek işte inşallah. Geçen yıl üniden mezun oldu kpssye girdi, kpss için mülakata çağırabilirler askerden bağımsız. Ama askerdeyken çağırsalar izin verirler mi gitmesine?
Mülakata izin verirler bakanlığa aitse. Ve nereye düştüğü de önemli. Pandemiden dolayı kolay izin veremiyorlar
Ay hadi ya. Anladım çok teşekkür ederim çok sağ olun, devlet mülakatı ama inşallah izin verirler ya
Vermezler buna eminim. Askerliği uzatamiyor mu? . Özelden yazsana sen bana bi
Tamam yazıyorum
Askerdeyken bi arkadaşın çocuğu oldu babalık izni hakkı olmasına rağmen göndermediler.
Ay yapmayın ya🥺 inşallah en kısa sürede görür çocuğunu. Peki mesela kasımda celp dönemi var ya, tecili bozdurunca kasımda mı gider yoksa gecikebilir mi? Gecikirse kaç ay gecikir maksimum 1-2 ay falan mı?
O çocuk bi 15-20 gün sonra terhis olup gitmişti. Ben geçen yıl ağustosta bozdum aralıkta gittim. Yıl bekleyen de var ay bekleyen de var hemen gidende var. Hiç belli olmuyor o iş 🤷🏻♂️
Anladım çok teşekkür ederim. Peki son bir şey soracağım, mülakata çağrılma şansı olabilir atama olacakmış galiba, eğer mülakata çağırılırsa izin veriyorlar mı gitmesine?
Ne mülakatı? Askerlikte mülakat yok eğer sözleşmeli asker olmayacaksa
Ya hayır kendi alanında ataması olabilir sözlü mülakatı olabilir aile bakanlığı kapsamında
Anlamadım ne demek istediğini ama
Çocuk izni vardır da o yoktur sanırım ama bilmiyorum
Peki 6 ay boyunca hiç izin kullanmazsa 5 buçuk ayda askerliği biter mi?
Biter
Gideceği yere göre değişir, bazı yerlerde çok zor
Bunlar tamamen gideceği yerle alakalı, bazı yerlerde izin verseler dahi coğrafi şartlar vs yolda yer iznini
Anladım çok teşekkür ederim çok sağ olun, peki son bir şey soracağım. Kasım ayında celp dönemi var, tecili bozdursa tam kasım ayında mı gider askere? Yoksa gecikir mi? Gecikirse kaç ay gecikir biliyor musunuz acaba
Askerliğe göre plan yapma derim ablacığım, bazen bozdurup 2 gün sonra çağırılan da var 3 ay bekleyen de var. Gittiği yerdeki komutanlardan izni olanı erken gönderen de var, orda ağaç eden de. Riske girmeyin
Anladım teşekkürler, peki sadece e devletten tecil bozdurup bekleyecek mi çağırmalarını? Yoksa böyle sağlık kontrolü falan da gerekiyor mu
Tecili bozdurup bekleyecek bilgi verilene kadar
Anladım çok teşekkür ederim
Askerliği bitsin öyle
Peki tam celp döneminde mi gider yoksa gecikme ihtimali var mı? gecikirse kaç ay gecikir en fazla?
Ben pek anlamam böyle işlerden ama nişanlanma döneminde askerliği sorun oluşturabilir.
1 saatliğine izin alabilir halletmen lzm hemen
Ha ha
öyle bi dünya yok :D
öyle bi şey de yok :D askerde izin diye bi şey yok ki
Haftalık izinden bahsediyorum🙄
haftalık izin yok ki :/ çarşı iznini diyorsan bildiğim kadarıyla pandemi nedeniyle kaldırıldı ve kaldırılsa da öyle bi şey yok yani 6 ay sürüyor
Gerçekten mi
Üzdün be reis
ee öyle bi dünya mı var :D maalesef ki üzgünüm
Peki şey diyelim tecili bozdurdu kasımda celp dönemi, tam kasımda mı gider, gecikme durumu olur mu? Gecikirse kaç ay gecikebilir maksimum?
orası muamma çıkarsa çıkar çıkmazsa ertelenir kimse bilmez onu ertelenir mi direk mi alırlar
Sanırm bir dilekçe varmış onu yazınca erkenden gidebiliyormuşsun, doğru mu?
hiç duymadım hiçte sanmıyorum zaten 6 ay dilekçe verip ne kadar kısalttırıcan yani ÖYLE BİR DÜNYA YOK kısaltma mısaltma yok 6 ay sürüyor bitiyor
La onu demiyorum yani dilekçe verip en kısa zamanda askere gidiyormuşsun. Neyse, peki iş mülakatına çağırırlarsa izin verirler mi? Mesela atanmak için mülakata çağırsalar
ha öyle dilekçe belki olabilir.
Tecili yoksa sanmıyorum asker kaçağı olarak görünür sistemde bi polis çevirmesinde kimlik kontrolünde de biter yani
Tecili var şu an seneye temmuzda bitecek ama o şimdiden bozdurmak istiyor tecilini. Gitmek istiyor yani askere. Ama askerdeyeken devlet mülakatına çağırsalar gidebilir mi izin verirler mi?
hayır gidemez
Hadi ya emin misiniz
askerdeyken ben mülaka gidicem komutanım derse dayak yer yok öyle bi şey :D askerden çıkınca gider ne bu acele gitmesin o zaman
Oldu aile bakanlığına söyler ona göre ayarlarlar 5000 kişilik mülakatı
oldu asker ocağında kafana göre b*k çıkarsın ağzına ederler yok kısa sürede bitirir miymiş izin kullanmazsa olur mu oldu paşam
Yoo mülakat bakanlığa aitse izin veriyorlarmış
tamam
Verirler
Dingonun ağırı mı zannediyorsunuz askerliği
Ne bileyim mazeret izni falan oluyormuş diye biliyordum