Biliyorsunuz kankim vardı deniz sevgilisi izin vermeyince gitti siteden şimdide bana sarmış durumda nasıl kurtulabilirim bu durumdan acil yardım 🤣 ben ona fake aç diyorum başımdan atmak için ama onuda yapmıyor. Siz olsanız ne yaparsınız?
Sevgiliniz siteye girmenize izin vermese ne yaparsınız?
Sevgilim istiyor diye siteden gitmem. onu da siteye davet ederim. Ama benim sevgilim gitmişti. Beni görmeye dayanamıyormuş. Sildi hesabını gitti. Ama o öyle bir hasta ki eminim hala bir fake hesaptan beni izliyordur.
Kimseyle sevgili olma gibi bir niyetim yok sadece arkadaş olurum eğer derse ki girme tamam girmem bu kadar basit hata isterse hesabı ona verebilirim onda kalabilir ama tabii ki kısasa kısas benim de şartlarım olur WhatsApp isteyebilirim ya da Instagram adresi belli çünkü bir yerden bir şekilde görmem buluşmam lazım😂😂🙊
Neden böyle şeyler için izin verilmemesini kabul edip boyun eğiyorsunuz? Sonra kadınların her şeyine karışan erkeklere gereğinden fazla değer vermiş oluyorsunuz. Hoşunuza mı gidiyor bir erkeğin güdümünde yaşamak?
Sıkıntı yok, rahatsız oluyorsa ama elbette geçerli bir nedeni varsa kapatırız. Site ya da herhangi bir sanal platform sevdiğim kişiden değerli değil ki dediğim gibi negatif yönlü ilişkimize zarar vermesini istemem sonuç olarak...
Öyle birsey olsaydı siteden değil , sevgiliden ayrılırdım. Ben kimseden emir ya da izin almam. Keyim nasıl isterse. Ve karşı tarafa şunu yapma, bunu yapma, izin vermiyorum demem.
Siler giderim. Zaten bomboş site doğru düzgün bir şey yok. Büyük eksiklikleri var. Pek eğlenceli değil. Öylesine kullanıyorum zaten. Sevdiğimden önemli olamaz.
Yorumlara baktimda neymis emir alinmazmis ozgurlukmus. Ya KS hesabini silmeni isteyen sevgiline bu cevabi verenler valla bir psikologa gorunsunler. Sevgikin varken gelip burada elin abazalari ile muhatap olmayi ozgurluk saniyorlarsa psikolojileri bozulmus demektir