#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Mümkün, ama bazı şartları var. Zengin olan tarafın kibirli olmaması, eşinin durumunu yüzüne vurmaması, hor görmemesi, eşine parasından daha fazla değer vermesi, olası bir tartışmada "benim sayemde bu şartlarda yaşıyorsun" deyip kalp kırmaması, maddi durumu olmayan tarafın da eşinin durumundan faydalanmaya çalışmaması, ne oldum delisi olmaması. Bugün para vardır, yarın işler tersine döner, kaybedilir. O zaman bile eşin yanında durabilmek gerekir. Kısaca, "insan" olmak yeterli. Zengin-fakir ilişkisi yürümez diye bir şey yok.
Normalde evlenebilir tabi. Bu yasal dır.
Ama günümüz şartları düşünürsek bu zor. Fakir değilde çok güzel ise belki mümkün olabilir. Yani Zengin erkek olacak kadın da çok güzel olacak. Günümüzde bu daha cok yaygındır
O zaman grinin elli tonu filmleri gibi olabilir..
Olabilir ama karakterler önemli.
Olabiliriyir buna şahit oldum
Zengin oğlan durumu çok kotu bir kızla evlendi. Çok da mutlular.
Kız birşey yapmıyordu. Oğlan da aileden zengin, şirketleri var.
3 kız kardeslerdi 2 si de varlıklı ailelerle evlendi biri orta düzeyde biriyle evlendi. Kızlardan biri yurtdisinda yaşıyorlar.
Cevap
48Cevap
Bana göre normal ama böyle şeyler dizilerde olur sndj
Her ne kadar günümüzde maalesef para çok önemli bir unsur olsada bence böyle olmamalı. Sevgi tamamen kalpte başlar kalpte biter insanların kimi seveceğine mesleklerine, maaşlarına, dış görünüşe vb. durumlara göre seçilmemeli. Tabiki bunlarda önemli etkenler ama sevgi kadar değil insan sevmişse gerisi önemsiz ister zengin ister fakir hiç farketmez para sadece bir kağıt parçasıdır ama sevgi tarif etmeye ne paranın nede kelimelerin yetemeyeceği eşsiz güzellikte bir duygudur.
Burada maddiyat değil, aile terbiyesi konuşur. Tabi bunun da çevreyle doğrudan ilişkisi vardır. Maddiyata göre de çevre şekilleniyor. Çevreye göre kişilik, karakter, bakış açısı, kültür, normlar şekilleniyor. Haberlerde gördüğümüz mide bulandırıcı ve zalimce olayların neredeyse hepsinin varoş semtlerde yaşandığı gerçeğini de düşünürsek, bu zengin kişinin hayatının hatasını yapıyor olma ihtimali %50 den fazladır.
Elbette evlenir yalnız burada en büyük detay zengin kişinin, kişilikli, görgülü ve kültürlü olması gerekir yoksa her zaman aşağılama yaşanır benim paramla diyerek.
Olgun ve sonradan görme değilse olur ama parası kendisini bir pok zannettiriyorsa kimle evlenirse boş
niye evlenemesin ki öyle bi ayrım yok kendi kafasında ben fakir biriyle yapmam diyorsa kendi aptallığıdır fakirlik ayıp değil imkansızlıktır
Parayi herkes kazanir ama parayi harcamak kultur ister. Kultur de parayla satinalinabilecek birsey degil o yuzden bence olabilir
Fakir sonradan görünce ne buldum delisi oluyor. En iyisi eşit olanlar evlenmeli. Yani zengine zengin ve fakire de fakir.
Evlilik düşünmüyorum lakin evliliği düşünsem asla evlenmem fakir biriyle..
Evet gayet sık yaşanan bir durum yani bunun nesi sormaya değer
Tabii ki evlenebilir zenginlik fakirlik evlenmek için engel olmamalı
Tabiki evlenebilir aşk padişahı köle köleyi padişah yapar.
Evet evlenebilirler gerçekten seviyorlarsa insanların ne dediklerini umursamalılar
neden olmasın ne farkı var ikiside insan birinin cebi dolu diye digerinin yok diye ölcülürmü
Erkek fakir kiz alir ama kadin fakir erkekle evlenmez. Fakir koz bile fakir erkekle evlenmiyor
Mümkün tabiki ama ilerde sorun olur ya da evlenirken evlilik sözleşmesi talep edilebilir
Yok evlenemez evlenmek istiyor diyelim gökten şimşek çarpar hrirbrj ne mal sorular ya afedersiniz
tabiki evlenebilir fakat ilerleyen sureçte eğerki kendilerini kaybetmezlerse problem olmaz ama nitekim gözlemledigime gore ileriki donemlerde problem yaşıyorlar
Evlenebilir ama gerçekten sevmesi lazım yoksa ilerleyen yıllarda zengin kişi psikolojik olarak ezer aşağılar
Diziler de bile bir türlü evlenemiyorlar, Gerçek hayatta sanmam
Diyorsun ki, hiç derdim yok başıma dert alayım 😎
Turk filmi misali..
İllaki vardir ya
Evlenebilir sevmesi yeter
Erkek evlenir de kız evlenmez
Anlasirsa neden olmasın
Evlenebilir, sorun bence görgüsüzlük 😕
Diziler de oluyor valla 😆
Aradaki ilişkiye bağlı. Olabilir.
Evlenir yeterki uyum olsun
Evet evlenebilir yeterki gönüller bir olsun