18 yaşımdayım ve göğüslerim gerçekten sıfır en küçük beden sütyeni alıyorum yine bol geliyor bu konuda aşırı ozguvensizim günlük hayatta destekli falan takip içini doldurarak belli etmemeye çalışıyorum. Şu an bir sevgilim var 23 yaşında ve o benim öpüşmede bile ilkim ama tam olarak bu konuyu konuşmasak da onun benden önce birlikte olduğu birileri olduğunu biliyorum. Onunla ne zaman öpüşmeye kalksak çocuğun eli bacağıma gidiyor hicbir sıkıntı yok ama göğsüme geldiği anda hop itiyorum noldu diyor bahane buluyorum sanki tahta göğsümü farkettikten sonra beni çekici bulması bir anda yok olucak gibi. İleride belki daha fazla şeyler yaşıcaz ama bu konu beni çok rahatsız ediyor nasıl aşabilirim sizce? Erkekler için kız arkadaşınızın göğsünün küçücük olmasi sizin için ne anlama gelir bakis aciniz degisir mi? Kızlardan ise benim gibi olan varsa erkek arkadasiniz nasil karşıladı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. bazı erkekler bunu önemsemez. baxılarıysa avuçlarını doldurmasını ister. ama hiç birimiz kusursuz değiliz. karşımızdaki insan bizi sadece mememiz için sevmez. bizi biz olduğumuz için sever. ve bunu görmezden gelebilir. ha iyice erkek gibiyse göğsün ve psikolojik olarak takıntı yaptıysan , yarın bir gün estetik yaptırabilirsin duruma göre. veya doktora görünebilirsin. hormon takviyesiyle biraz büyüyebilir göğüslerin. amatekrar ediyorum. sen bir insansın. memeden ibaret değilsin. seni sevecek olan adam buna takılmaz. memen küçük diye de seni terk etmez. ha iri göğüs seven bir adamsa , senin de böyle bir niyetin varsa konuşursunuz ve bir doktorla görüşürsün olur biter. ama buna takılma hayatını yaşa. şu an için normalbir doktora görünebilirsin hormon takviyesiyle göğüs ölçün biraz büyüyecektir. ama kendini eksik hissetme asla. yine tekrarlıyorum. sen bir çift memeden ibaret değilsin. ve emin ol pek çok erkek de var küçük göğüsten hoşlanan. ve zaten sevdiğin adam göğüslerini kastederek seni rencide eder veya kalbini kırarsa ağız burun bükerse yanlış insandır. koy kapının önüne. güzel bir dille seni kırmadan talep edebilir evlendiğinizde, bu ayrı. o zamanda değerlendirirsiniz durumu
12 Yorumla
Soran+1 yılDoktora daha önceden gittim yaşın küçük hormon kullanamazsın zayıf insanda göğüs olmaz falan dedi cok ilgilenmedi. Teşekkür ederim🙏
- +1 yıl
zayıflık göğüsleri eritir doğrudur kilo almayı deneyebilirsin. artı yarın bir gün doğum yaptığında göğüslerin daha dolgunlaşacaktır. seninle ilgilenecek bir doktora gidebilirsin bir kaç yıl sonra tekrar. sen sadece kendini eksik hissetme yeter. affına sığınarak kendimce fikrimi söylemek istiyorum. ben bir erkeğim ve açıkçası dolgun göğüs tercihimdir ama göğüsleri olmayan pek çok kızdan da hoşlanmışımdır ve sevmişimdir. takılmayın bunlara.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Öncelikle şunu net ifade edeyim. Küçük meme her zaman daha güzeldir, asla ve asla sarkmaz, başları asagiya değil tam karşıya bakar.
2. Olarak seven, kıymet veren bir erkek için memesi şöyle, kalçası böyle, Sami şöyle vs diye asla sevilen kadından vazgeçilmez hatta bu yüzden soğumak erkeğin aklının ucundan geçmez.
Böyle gereksiz ayrıntıları kafanıza takip asla kendinizi üzmeyin, rahat olun. Kafanıza takip kendinizi kötü hissetmeniz emin olun ilişkinize zarar verecek yegane olumsuzluktur.00 Yorumla
Arkadaşla en kısa sürede konuş, bu yüzden ileri gidemiyorum de. Kabul edecektir. sorun edecekse de ilerleyen zamanlarda bunun binbir türlü yöntemi var, biriyle büyütürsünüz. O garibim de sevinir sen de
00 Yorumla
Benim sevgilim hep dalga geçiyor benimkiler bile daha büyük diye 😂 ama çok önemsemez bence bu konuları çok kafana takma ❤
46 Yorumla
Soran+1 yılAyy valla benimki de kesin geçicek çünkü ilk öpüstugumüzde bile dudaklarin minicik diye dalga gecmisti 😂 Dudak neyse de hani göğüsler kadınsılığı simgeler ya o yüzden bakış açısı değişmez mi bana karşı? Bir de sence destekli sutyen takmaya devam edip eğer ileri seviyeye geçersek mi görmesine izin vermeliyim yoksa boyutunda sütyen takip öpüsürsek ellemeye falan kalktığında izin verip oradan mi küçük olduğunu farkettireyim?
Soran+1 yılOhaaa aynısını yaşadım ben de çorap koyuyordum bir gün voleybol oynuyoruz şak diye çorap düştü cocuk bu ne dedi askim corabim sabah cebimde kalmis aceleyle koyacak yer bulamadım dedim😂😂😂 Valla kucuk goguslu olmak zor ya yukarida birisi o anın zevkiyle bir sey demez arkandan kuyunu kazar falan demis baksana
Soran+1 yılUmarım ya 23 küsür cevap gelmiş en çok sen rahatlattın beni teşekkür ederim❤
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşama ama göğüslerin küçük oldugu için değil.. Kendine olan saygını kaybetmemek için bunu yaşama. Daha çok sevmeyecek seni, ihtiyacını giderip bırakacak, lütfen kendine bu kötülüğü yapma ve kimsenin sana bu kötülüğü yapmasına müsade etme
10 Yorumla
+1 yılBence ozvugenini etkileyecek bir konu değil başkasından önce senin kendini i sekilde begenmen önemli özgüven önemli bir konu 100 kiloda olsan özgüvenin yerindeyse mutlu olursun karşındakide bunu aldırmaz begenmiyorsa zaten onun bileceği iş
00 Yorumla
+1 yılSenin beğenmediğini bir başkası sevebilir. Ama bu yaşta bunlara fazla girmeden senin için daha iyi kardeşim ya.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım sever teşekkürler
+1 yılAslında paran varsa estetik yaptırabilirsin ya da çok zayıfsan kilo al
110 Yorumla- +1 yıl
Yoh
- +1 yıl
Daha yaşı kaçya
- +1 yıl
@PaTRoNN2020 beyefendi kızın kendi vücudu mutsuzsa parası varsa sağlığını etkileyen bir durum yoksa ister yaptırır isterse yaptırmaz ben sadece öneride bulundum
- +1 yıl
Hanfendicim tamam iyi güzel tavsiyeniz yanlış ama daha yaşı küçük
Efeni Öylede tavsiye verilmezki lütfen ama
Daha çocuk ilerde göğüsleri büyürler
Soran+1 yıl18 yaşımdayım 1.66 ya 49 kıloyum herkes kilo alsan büyür diyor ama bana buyume yasim gecmis gibi geliyor. Estetik de yaptiramam maalesef param yok.
- +1 yıl
Kuzum daha zamanı var sen kimseye bakma ilerde büyür merak etme tamammı
Estetik falanda yapma yaptırma - +1 yıl
Bence de kilo alsan büyür 49 kilo olan herkesin götü de göğsü de olmaz tahta gibi kemikleri olur 55 60 ol bak göğsün ne oluyor ki 1.66 boyun var 55 60 sana fıstık gibi gider.
Soran+1 yılAyy şu an umutlandım valla teşekkür ederim😂❤
- +1 yıl
Rica ederim kilo alırken dikkat et ama fazla kaçırma 😅 sağlıklı şekilde kilo almaya çalış zaten ideal kilon 55 civarı
- +1 yıl
@sicaktanoldum 😊😊
Tebrikler
+1 yılsıkıntı olur belli sevgilinde gögüs seviyo ona söylemen gerekir yoksa sonra onu kandırdığını söyler
20 Yorumla
+1 yılSevgilin sansli sarkmaz eme eme buyutur memen kucuk diye senle sevgili olmayacak adama selam bile verme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBasıcan parayı gidiceksin istediğin hangi beden varsa yaptiricaksin kendine güvenin yoksa
06 Yorumla
Soran+1 yılParam yok
- +1 yıl
Kredi çek öde
Soran+1 yılİsim yok çekemem
- +1 yıl
Ozaman ne bekliyosun o küçük göğüslerin ile karşısına çık zevkten çok güzel der arkandan kuyunu kazar
Soran+1 yılAbartma kuyu kazicakmis 15 santim altı erkekler ölsün o zaman?
- +1 yıl
O 15 cm erkeklerin sorunu dostum Onuda geçtim Zevk için yeterli penis boyutu 9 11 cm 😄😄 ama göğüs öyle değil Türkiye'de hiç bir erkegin 10 cm aşağı yoktur imkansız gibi birşey 😄😄
Sorun etme daha önemli bir yerin var orası daha güzel
02 Yorumla
Soran+1 yılAma vücudun estetik durması da önemli değil mi
+1 yılSeni gerçekten seviyorsa bu onun için sorun olmaz bile sen de sorun etme bu kadar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. bırak ellesin bisey olmaz emince anlarsın kücük gögüs candır
00 Yorumla
+1 yılbenimde bi kız arkadas vardı sütyenin icine pamuk doldururdu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke benimkinin de göğüsleri öyle olsa, lokmalık ne güzel öyle minik minik yerim
00 Yorumla Evet bunu önemsiyoruz, silikon için araştırma yapmalisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Sakin ol çok kafaya takacagini sanmıyorum yani o eksiklik değil küçük göğüsler de güzel duruyor 😊
00 Yorumla
+1 yılŞaka yapıyorsun. Göğsü küçük kozlar daha iyi sevişir bende bı dene partnerin bayılacak yeterli sen içindeki o kadını ortaya cikarrrrt 😉 o istmezse bana gel inan elimi kolumu ayağımı bağla goguslerinnoe ve dudaklarımla saatkerce sevise bilirim 😉
00 Yorumlavalla küçük ya da büyük memeler beni fena tahrik ediyor utanma bence belki oda memelerden tahrik oluyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ver gitsin aldığı göreceğinden daha değerli olur merak etme
02 Yorumla- +1 yıl
@şener4343 sana ne kardeşim
Gizli Üye(36-45)+1 yılmanyak mısın
ufak olmaları en harika..
sabaha kadar opülür birsin..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye yaşayayım demiyor da yaşamaya çekiniyorum bu ülke kızları hangi ara bu kadar utanmaz oldu ya
04 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var bunun utanmakla.
Kız güzel bir şekilde sorunu ortaya atiyor.
Cevap sahibi+1 yılSorunun göğüslerim küçük bunu kafaya takıyorum diye sorabilirdi ama o sevgilisiyle bir şeyler yaşamaktan çekindiği için kafasına takıyor
- +1 yıl
Hayır aksine özgüvenini düşürdüğünü düşünüyor ve her insan gibi kusurlarını gizleme olayı..
Senin bacağında bir kusur olsa veya çok kötü bir yanık izi emin ol yatakta orası açığa çıkacağı için endişe duyarsın olay bu
Cevap sahibi+1 yılBen de diyorum ki soruyu neden bu şekilde sordu o zaman göğüslerim küçük bunu kafaya takıyorum da diyebilirdi neden sevgilisiyle bir şey yaşamaktan bahsediyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe var bunda sevgilin ellesin yalasın emsin işte benim olsan keşke
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle yatıp bakire kızla evlenecek olan sana olur yapma sevgili dediğin kocan demek değildir
00 YorumlaBırak yaşasın birşey onlsrın büyümesi onun sihirli ellerinde
00 Yorumla
+1 yılKız Allah sana o sekilde vermis senin goguslerini sevgilinin veya bir baskasinin sana laf konusmaya hakki yok bunu bil yetrli okey
00 Yorumla
+1 yılGöğsün küçük olup deli dehşet sevişen kadınlar var twitterda sa bulabilirsin istersen yazabilirim
08 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka la?
- +1 yıl
@şener4343 Kes la belli ki adam Müslüman değil yobaz seni
- +1 yıl
La olayın Müslümanlık ile ne ilgisi var, çok Müslümansanız girmeyin buraya günah ya
Soran+1 yılTwitter kullanıcı adı versene hesabın bakim
- +1 yıl
Buradan ifşalamayaym yaz atayım sana
Seni yüce USC yarattı saygılı ol ona o şu an seni duyoyor yoksa cehennemde kötü kokmuş biralar ve tarihi geçmiş zehirli makarnalar yedirecek. YA Ramen
00 Yorumlaİlişkiniz göğüs büyüklüğü üzerineyse zaten bunun adı pek ilişki değil gibi
00 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim göğüz gipi ufak olması herzaman icin güzeldir
00 Yorumla
+1 yılBu durum cinsel İsteğin çok az olduğunu gösteriyor
Kötü birşey değil
Hem boşver sevgiliyi00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel bendekileri sana vereyim 😂ne güzel işte küçük
52 Yorumla- +1 yıl
Sendeki nasıl 😀
Cevap sahibi+1 yıl@forbiddenzone Ne abazansın yaa sanane
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Büyütebilirsin istersen yardımcı olabilirim 👍
03 Yorumla
Soran+1 yılBuradan yazabilirsin taktiği varsa
Soran+1 yılKalsın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbence gereksiz takıntı yapmışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir en ozguvensiz olduğum yer orası
- +1 yıl
Yani bedensel olarak kusurun olsa dahi bu senin seçimin değil ve seni doğal halinle kabul etmeyen istediği kalıba sokmaya çalışan birinden zaten uzak durmalısın
Öğrendiğim an ayrılmıştım
04 Yorumla
Soran+1 yılOha
Soran+1 yıl@şener4343 ben musluman değilim
Sorun etmez bence üzme kendini.
10 YorumlaNe alaka goguslerinlemi yapiyorsun sen o işi🤨
00 YorumlaYaşın daha küçük. Ilerleyen yaşlarda büyüyecektir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSilikon taktır
00 Yorumla
+1 yılYa yaşama bence yaşında küçük zaten
00 Yorumla
+1 yılBen olsam sorun etmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılLan her yerini teslim ediyon gögüsten korkuyon
00 Yorumla
+1 yılTakılma göğüs için olanla sen olma zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılTek çözüm estetik ameliyat
00 Yorumla
+1 yılyaşama
50 Yorumla
+1 yılO sana girdikten sonra ona bakmaz bile
00 Yorumla
+1 yılAnne olunca büyür
01 Yorumla
Soran+1 yılOhoo o zamana kadar
+1 yılİyi terk etmiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye terk ediyim
- +1 yıl
Küçük diye
Soran+1 yılBenim gogsum küçük diye çocuktan niye ayriliyim anlamadim
- +1 yıl
Neden bişeyler yaşamıyorsun aynı şey aslında
Küçük memeler iyidir
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım o da böyle düşünüyordur ya
+1 yılgöğüslerin kaç beden
00 Yorumla
+1 yılEger etkilesim varsa küçük buyuk farketmez bence
00 YorumlaBuyuk olmasindan iyidir
00 YorumlaKüçük gigusde sevilir
00 Yorumla
+1 yılBisicik olmaz
00 Yorumla
+1 yılKaç beden sütyen giyiyorsun?
00 YorumlaKimisi öyle sever
00 YorumlaMemidorlar emilmsesi lazım canum hop
00 Yorumla
+1 yılNe çekince ya o hallleder
00 YorumlaSevgilini buyuk gogustenmi hoslandiginj soyledi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı olabilir...
00 Yorumla
+1 yılÖyle 2 tane kız arkadaşım oldu
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoy ve kilon nedir?
02 Yorumla
Soran+1 yıl166 50
- +1 yıl
Boyuta takılma küçük değildir merak etme.
- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Göğüslerim küçük olduğu i̇çin sevgilimle bir şeyler yaşamaktan çekiniyorum, napmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım