75 b bile değil erkeklerin çoğu fiziğe bakıyor aslında yüzüm güzel. Misyonum belim ince kalça hafif basen var ama göğüs bölgesi düz gibi fotodaki gibi ya eşim laf söylerse veya silikon tak derse aşırı korkuyorum evlilikten eşimi nasıl tatmin edicem?

75 b bile değil erkeklerin çoğu fiziğe bakıyor aslında yüzüm güzel. Misyonum belim ince kalça hafif basen var ama göğüs bölgesi düz gibi fotodaki gibi ya eşim laf söylerse veya silikon tak derse aşırı korkuyorum evlilikten eşimi nasıl tatmin edicem?

75 beden göğüsler gayet iyidir. Her biri sarı limon gibi taze, sert, dik ve diridir. Her şeyin tazesi güzeldir. Onları okşalayacak ve severek 1 beden büyütürüm. Anne olunca göğüslerin süt ile dolması ile 1 beden daha büyür. Böylece göğüslerin 85 beden olur. Yoksa ilerde göğüslerin göbeğine kadar sarkmasını istemezsin değil mi?
Ulan bu karşı cinsin beğenmesi ne kadar da b0ka sardı sevmeyin lan kimse sizin o pis sevginize muhtaç değil
Bide kalkıp gerçek aşkı ararsınız soyliyim de bilin
Nah bulursunuz 🤌🏻
Cevap
36Cevap
Seni göğüsün için seven sevmesin zaten.
her şey göğüste bitmiyor ki, ayrıca eşinle görücü usulü evlenmeyeceksen seni (cinsellik yasamasaniz da) görecek ve küçük olduğunu da bilecek veya sen soyleyeceksin, sana o cümleleri kuracak kadar odunsa zaten evlenme
Evlenecek adam zaten görüyor senin memelerini, niye dertleniyon da, evlenince büyütür onları kocan
Bazı insanlar küçük sever. Belki de eşin de öyle olacak. Şimdiden böyle düşünüp de canını sıkma.
Aynı durum bende de var aile engel olmasa silikon yaptırırdım bk gibi her yerde engeller
Çoğu erkekle ozel den konuştum hepsi sorun etmedi ama
Valla bir erkek icin asla yaptırmam ama kendim icin kesinlikle evet kız olmama rağmen benimde dikkatimi çekiyor büyük meme, meme fetisim var wqmszmmsnzş
Boyle ise gayet iyi bence ben seviyorum ve begeniyorum. Hata fizik olarakda zayif begeniyorum. Senin boy ve kg kac acaba
Aslında ideal ölçü oranın kıymetini bilene 75 çok iyi beden ilişkide 80 0lur ilk çocukta 85 olur hiç bir zaman sarkmaz
Küçük memeler her zaman daha seksi gelmiştir bana ayrıca memen yüzünden evlenmeyecek adamla işin olmasın
Hiç umursama, sen bedenine güven seni sevene o bile tatlı gelir. Ayrıca bazıları öyle sever. Sen kendini seversen diğer kimsenin lafına bakmazsın
Bunun için korkmamalısın eğer bundan dolayı senden uzaklaşan biriyse o zaten doğru insan değildir
Bence takma benim gibi 70A-75B arasi begenen bir sürü erkek var. Boyun ve kilon kac acaba
Ben yüzüne bakarım gögüslerin küçük olmasının Bi önemi yok yüzüne bakarken hissettiğim önemli
belden aşağısı ve yüzün çekiciyse memeciklerden bir sıkıntı olmaz dert etme kendine
aslında evlilikte ve cinsellikte esas sorun bu değil ki
Sıkma canını hiç bişey olmaz çok büyük olmasından sa küçük olması iyidir her zaman ☺
Öyle olması daha iyi bu arada boş ver kocani çoğu insanın giyemedigi dekolteli şeyleri giyersin
Yoo bana göre küçük göğüsler daha çekici geliyor. Hiç de öğle düşünme.
Bunun evlilikle ne alakasi var knk yaa ne cok takiyorsunuz su isi, zaten buna gore evlenenle evlenmeyin sizde
Ne mesaji knk
korkmaaaa sanki onlarda bulunmaz hint kumaşı
Göüsü kücük olanin poposu güzel olurmus birde o yonden bak
Kafaya takma sarkik olmasin yeter kucuk sevende cok
Bizde büyük göğüslüden gına geldi bilsem küçük göğüslü ile evlenirdim
EŞİn öyle bi şey derse sen evlenme zaten herkesin göğsü buyuk mu olucak canım
Bu mu derdin evlen esin seni her türlü beğenir ayrıca küçük göğüsleri öpmesi daha kolay ve güzel oluyor
Seni seven olduğun gibi sever
Meme boyunu takma o kadar önemli değil
boş ver bunları bunlar önemli değil
Sacma cok sacma asiri sacma
Kucuk olmasi daha his
Küçüğünde ayrı bir güzelliği var
Onlar da mükemmel değil
Deminki sorunu kaldırdılar o senmisin
Evet
Müthişti yalnız :))
Olur
Onu ben nasıl görmedim ya