Bugün bir soru gördüm, iki tan götten bacak 180 atlindaki erkeklerin nefes almasını bile istemiyormuş. İkiside 155 falan, ulan oclar bizi tercih etmiyorsunuz serefszsiniz kalbe değil tamamen boya bakıyorsunuz tamam bunu anlarım da 180 altında olduğum için neden nefes almayı haketmiyorum onu anlamadım. Öldürecek misiniz mk?
176 bir erkek olarak hepinizin... :)))) 160 altındaki kızlar nefes almasin biz değil.
176 bir erkek olarak hepinizin... :)))) 160 altındaki kızlar nefes almasin biz değil.
Haklısın
Katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya sa lak onlar boşver ama sende 1.60 altı nefes. almasin dersen seninde zeka seviyenin onlarla aynı olduğunu düşünürüm
Karşılıklı
Herşey karşılıklı deyip seviyesine inersen onlar gibi olursun ve kızlar senden tiksinir
Tiksinsin ben kızlari istemiyorum artık, çoğu boya bakıyor , boya bakmyan da zoraki sevgili oluyor. Benle zoraki olan biri ile neden olayım, en yakın fırsatta sırtıma bıçaği saplar. Kızlar benden tiksinsin benim için iyi
tamam
Skskkzksks kötü söz sahibini bulur kudurma hadi git
Kötü söz sizi bulucak mk cüceleri
Birinci olarak ben cüce değilim ikinci olarak seninle çok güzel ve kibarca konuştum seni savundum onların hata yaptığını söyledim sense bana küfür ettin boyle bir karakterdeysen bırak boyu kafa yapın için bile nefret eder insanlar senden üstelik hak etmediğim halde hakaret küfür ettin inşallah İNŞALLAH kızından bulursun UMARİM HAYATİNDAKİ HERSEY KÖTÜ GİDER
Kızından bulmak ne demek? Senin yaptığın çok daha iğrenç bir şey
Ettiğin duaya bak. Babam hastaheye gidiyor, haftaya üniversite sınavım açıklanacak. Kötü giderse iyi bok yemiş olursun
Hastanede yatıyor*
Babam ölürse ve sınav sonucjm kötü gelirse emin ol bende senin için iğrenç dualar edicem. Ahım da tutacak. Benim hakaret etme sebebim zaten hepinizin boy irkccisi pis insanlar olmanız
Yaa bak yaşın bile küçük ya ben senden kaç yaş büyüğüm ya neden küfür ediyorsun bana ya ben seni savundum hak verdim çünkü bende aynı şeye sinir oluyorum mesela benim kuzenim var 1.55 boyunda kız bense 1.70 im kız benim fiziğini beğenmiyor kızdan soğdum resmen ya bu durumda kız olmama rağmen ben bile laf yedim kısa boylulardan ama ben seni savundum sen bana küfür ediyorsun yani anlam veremiyorum güzel kardeşim bana neden küfür ediyorsun
Yaa yürü git ruh hastası bana küfür edersen durduk yere sana güzel dileklerdemi bulunacağım ha
Özür dilerim ben suçluyum. Kadınlardan nefret etmeye başladım son günlerde nbu sebeple öyle konuştum. Ben suçluym özür dilerim
Yaşın küçük boşver kadını kızı çalış para. kazan çoğu gelir sana kendine odaklan karı. kiza değil
Abla ben kazansam ne olacak boyum kısa. Zaten herkesin ortalama bir maaşı var, bende zengin olamayacagima göre kimse bana bakmayacak. Ayrica sen bana hayatındaki her şey kötü gider inşallah dedin. Babam kanser hastası ha astanede yatıyor ve sınavım açıklanacak.
Ya boşver ben kalbimden geçirmedim ama bana küfür edene sinir oluyorum ben kalbimden geçirmedim dert etme hatta dua ederim senin için sen boşver takma karı kızı bak ne sıkıntıların var baban var sınavın açıklanacak yani karı. kıza mi kaldın yahuu
Yok karı kız değil de bugün bir soruda kızlar 180 den kısa erkekler nefes almasin dedi. Ona çok sinirlendim zaten karı kız olayı yok bende şu anm konuştuğum bir kız da olmadı hiç. Babam 1,5 senedir hasta yaklaşık olarak. Alıştım. Çok kötü bir hastalık. Sınavımda çok önemli , umarım iyi geçer. Bana kotu şeyler söyleme benim için dua et, umarım o an ettiğin beddua tutmamıstie
Tutmamistir
Tutmaz tutmaz ben senin için dua edicem sende duayı dilinden eksik etme söz ver bana hep dua edeceksin Sal ak insanları kafana takmayacaksin
Tamam teşekkürler. Bende dua edicem
İyi de onların kastettiği aslında 1.70- 1.71 gibi boylar senin boyun 1.76 ve gayet iyi her kız böyle düşünmüyor emin ol herkes nasibi ile evlenecek onu diyen kızların 1.95 olan erkeklerle evleneceğini mı sanıyorsun
180 altından bahsediyorlar
Bilmem ama benden 10 cm uzun bir kız için çok şey feda ettim. O beğenmesin. Biz memnunuz. Herşey gönlüne göre olsun. Amaç, onu bağlamak değil, amaç ona iyi gelmek. Sanırım bunu başarabiliyorum. O benim çiçeğim
şu an onlardan pek bir farkın kalmadı
insanların tercihlerini beyan etme özgürlüğü mevcut. Eğer güceniyorsan kulaklarını kapatabilirsin
Tercih değil bu cüce, olmemizi istiyorlarmis. Bunu da soylemesinler.
Tercihlerini bu şekilde beyan edemez
O zaman ben de türk kızı ter kokuyor çoğu kıllı desem fikrime beyan mı etmiş oluyorum
@joejonasisx evet, belirtmiş oluyorsun.
Anayasanın 26. maddesinin 1. fıkrasına göre “Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir.
Ülkede sistem mı var bana bu fıkrayı atıyorsun
Anayasa diyor 😂 oğlum bizi ahlaktan ettikten bahsediyoruz , yürü git Allah aşkına
Aynen ya 😂 kız gelmiş hakaret ile fikri birbirine karıştırıyor yazık...
Sus devran yeter
Devran ne
Sensin
Ne anlama geliyor?
İsim
İsmim devran değil
Hayır, ismin devran
Nereden biliyon awk
İsmim Mustafa
Kes sesini, ismin devran dedim sana!
Özürlü falan mısın? Yürü git başka yerde dassak geç zaten sinirliyim.
Kes sesini devran
devran babandır
Babam çiçektir
Dişi cinsi komple embesil ve g. erizekalı oluyor senin olduğun gibi
Aldığın nicke bak lan, troll ayağı yapıyorsun burada, komik sanıyorsun kendini
Xd ağla
Evet abi