Benim 26 yıl hiç sevgilim olmadı hep rededildim. O yaşta ilk defa sevgilim olmuştu (çok nadir hislerim olan birisiyim) çok seviyorduk birbirimizi ve ailelerde biliyordu evlenecektik.. ama benim bazen fevri çıkışlarımdan dolayı terk etti beni. Ne yapsam ne etsem barışmamıştı. Her yerden engellemişti. Sonrada öğrendim ki sevgilisi varmış. Bugunde resim paylaşmışlar. Ayrılalı 2 yıl oldu ve her gün özlüyorum onu. Yediğim yemekten tat almıyorum. Ondan sonra 4 sevgilim oldu 3 tanesi gerçekten güzeldi, farklı şeyler yapabilirdim ama dokunmadım bile. Kimseyi üzmeye hakkım yok. Ben aslında ilk aşkımı aramışım. O kızlarada durumu açıklayıp ayrıldım... Çook üzülüyorum, hayattan soğudum. Ben bu durumlara kalben bakıyorum
Resmini görünce hala çok özlediğimi bir kez daha gördüm. 2 yıldır hiç bir şeyden tat alamıyorum...
görüşleriniz nedir?
Resmini görünce hala çok özlediğimi bir kez daha gördüm. 2 yıldır hiç bir şeyden tat alamıyorum...
görüşleriniz nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu kadar sevmek sana zarar veriyor ve hala seviyorum diyorsun. 19 yasındayım hiç sevgilim olmadi neden olmadığını simdi daha iyi anladım. Kendinize zarar vermeyi nasil bu kadar normallestirebiliyorsunuz? Umarım karşıma senin gibi eskiyi unutamamış ve belki unuturum diye yeni sevgilisini eskiyi unutmak icin harcayacak insanlar çıkmaz.
Benim ondan sonra 4 sevgilim oldu ama kısa sürede bitirdim. Farkettim ki herkeste onu arıyormuşum.
Onun gibi huyu güzel, sevimli, anlayışlı birisi yok :(
Vardır da sen kafana koymuşsun eski sevgilini sürekli onu arıyorsun her yerde.
Sanmıyorum. 2 yıl geçti, koca 2 yıl...
Sanırım hiç yüzüm gülmeyecek artık
Sen karartmissin coktan dunyani seni unutmus biri yuzunden hemde. Yazik olmus
Elimde değil :(
Betasin ve ruh eşi saplantisi yasiyosun sorun zihninde tedavi ol
Kırmızı haps fazla kaptırma kendini kardeşim.
Bazı insanlar çok seviyor anlayamıyorsunuz.
Herkes salt cinsellik olarak bakmıyor. Algılayamadığınız bu
Sevme diyen kim? Bizim savundugumuz dusunce dogru kadini bul hak edeni sev üzerine daha okuduğunu anlamayan kavrayamayan bir insansin anlasilan devam et boş yere kendine eziyet etmeye aci cekmeye ne diyim
Beni
Küçümsesen ben ne kaybederim sen ne kazanırsın?
Bu insanın elinde olan bir şey değil. Bir gün yaşarsan anlarsın
Ben yasadim zaten zamaninda o yüzden sen bundan kurtul diye girdim ne yapman gerektigini yazdim ve senin o anlayamadigin laf ettigin kirmizi hap dünyasındakilerin hepsi zamaninda bu acıyı cekmiş ve kirmizi hapi alip guclu bir sekilde cikmis kisilerdir
Bende aldım 1 yıl önce. Soruda dedim ya hiç sevgilim olmadı diye. Ayrıldıktan sonra kırmızı hapı aldım. 1 sevgilisi olmayan ben 4 tane sevgili yaptım. Shit test, çerçeve vs konularına hakimim. Gündüz oyunumda iyiydir ama ne yapsam unutamadım onu
Unutmayabilirsin ama yokluguna alisip geride birakman gerekirdi tam olarak benimseyememişsin. Sana şöyle söyleyim kör kütük asik oldugum gozumun baska kimseyi görmediği ve bana bu aciyi cektiren insanin iliskideyken engellettigi kizla ayrildiktan ve kirmizi hapi aldiktan sonra yattım ve gayet zevk aldım bu seviyeye gelirsen tamamen benimsedim diyebilirsin
Doğrudur ben o seviyeye veya ileri seviyede değilim
Az çok orta denebilir
Gel o zaman kardesim bak 4 kisiyle sevgili olmussun devam et yapamiycam unutamicam diye bakma olaya mesela en buyuk hatan stalk yapman. Stalk zehirdir zehir yapma kendine bunu
Tam 1 yıl yapmadım hocam. Ama dayanamadım baktım geçenlerde. 200 km/s ile duvara çarpmış gibi hissediyorum günlerdir.
Bak senle empati yapiyorum o bahsettigim kisiyi ben de oyle gorsem yani biriyle evlenecegini fotosunu falan gorsem ben de etkilenirdim cunku bu sahislar bizim zihnimizde buyuk yer kaplıyor ama bu olaydan etkilenmemiz onlari hala seviyoruz anlamina gelmez huzunlenmen normal ben de üzülürdüm
Sağol hocam. Teşekkür ederim
Bilmiyorum daha kaç yıl böyle üzülmeye devam edeceğim ama sağol..