Eşim ablası için 3 kez dövdü?

Eşimin ablası ayağı bozuk tam bir kaşar ve eşimle defalarca onun yüzünden tartışıyoruz kaşar beni kıskanıyor şöyle söyleyim düğün alışverişi nişan vs. Hiç birsey yapmadılar evlendikten sonra kıyafet almaya kalktılar bana ne alırsa aynısını oda istiyor ve alıyorlar onun dışında bizi yönetmeye çalışıyor evliliğimizin 4. ayı ve 1 ay haftada bir iki gün olmak sûretiyle sürekli ailesi bizde kalın diyor gidiyoruz ve bütün iş bende sıpalarına dahi bakmıyor 1 haftadır yine kalmaya geldik bayram sonuna kadar kalmamızı bekliyorlar esimde öyle istiyor ve ben istemiyorum çocuklarınıda alıp markete gidelim dedi eşim ikiside erkek çocugu birisi 10 diğeri 6 yaşında biz nasıl baş edicez durmazlar dedim diye bi ton laf saydı ben istemiyorum gibi düşündü aksamda en son ailesinin evinde odada dövdü baygınlık geçirdim sinirden korktu affettirmek için uğraştı ama affedemiyorum ne yapmalıyım ailesinden bıktım akıl verin banaa ayrıca evlenirken annem benim dugunume gelmedi küsüz sadece babam geldi nişanlandıktan sonra istemedi annem eşimi
Eşim ablası için 3 kez dövdü?