Eşim beni dövdü?

Dükkan açtı 1 ay önce açtı açalı eve gelmiyor dükkanı kapatıyor arkadaşlarıyla sabaha kadar alkol içiyor bende eve çağırdım geldi tartıştık sonra annesini aradım söyledim dükkanı açtığından beri eve gelmiyor eve yiyecek içecek bişey almıyor parayı alkole yatırıyor dedim sonra geldi sen neden benim annemi arıyon diye yumruk attı yumruk atınca yere düştüm ve düşerken çok sert Bi şekilde ben kafamı duvarın köşesine çarptım çarpınca direk ağzımdan burnumdan kan geldi sonra bayılmışım ne kulağım gördü ne gözüm gördü kolanyağı dökmüş yüzüme ayıldım hiç bişey hatırlamadım anlık bilincimi kaybettim noldu bana heryerim kan diye soruyorum eşim diyor ki kedi takıldı ayağına kaydın düştün diyor yani yalan söylüyor sonra biraz kendime gelince hatırladım kavga ettiğimizi sonra annesine dedim anne nolur çabuk gel beni acile götür ben çok kötüyüm ölcem dedim neyse geldi kadın bekleyelim biraz sakinleş götürcem ben seni doktora dedi sonra anne midem bulanıyo gözüm görmüyor dedim nolur götür eşim de dedi ki bku yeriz götürürsek benden bilirler dedi hapise atarlar beni dedi bide beni inandırmaya çalışıyor kayıpta düştüğüme sizce ne yapacağım arada böyle kavgalarımız olurdu bu derece şiddetli vurmamıştı

Eşim beni dövdü?