Bir de engellemis orosspu senin o bi onceki resim cok sexy di mk onu profil yapta bi bakip 31 cekeyim mk o bacaklarini boydan boya yalarim ayaklarini bacaklarini yerim sikkime 31 cektirtirim sana bacaklarini omzuma alirim iki bacagini da ve gottunu sikkerim orrsspu sen millete veriyon bana vermiyon daha bakire degilsin mk neyin korumaciligi bu bana da ver yoksa zorla alirim 😀
Orosspu bir de resmini kaldirmis kasar benim kendisinden etkilenmeme bile dayanamiyor katlanamiyor surtuk alfa biri olsa reel seks yapardin ama kasaarr zaten ss aldim ben de ona bakip 31 cekerim 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
6 aydir değil 23 yıldır vajina görmedi delleniyor oğlan kızlar mazur görün 😂😂
24 yildir gormedim
Ooo daha fena kaçın kaçın kızlar 🤣🤣🤣
Neyin kompleksi bu? Aşağılık kompleksi. Ama gerek yok zaten aşağılık bi tip olduğunu belli ediyosun.
Asagilik bi tip degilim
Aşağılık tipler bu tür komplekslere sahiptir. Bırak spor işlerini beyin egzersizi ve psikoloji oku biraz
Psikoloji de okudum bisuru gayette zeki biriyim 25 yasinda el ele degmedim her kiz reddederse boyle olur işte
Kas yığını salak bişey olmuşsun ondandır. Artık kızlara kas yığını fitness falan bunlar boş geliyor
Kas yigini degilim sadece fitim
O zaman başka bişey var kızların tipine göre değilsin zorlama
Oyleyim kumralim ela gozluyum bissuru kiz yakisiklisin dedi durup dururken
Mercedes?
Ahahaha delirmiş bayram sabahı
Oylesine sordum delirmis halimi gormediniz
Sebebi yokluk bak🤣🤣
Sen zararlı çıkarsın 😡😡😡😡🤬
Neden
seni de dövmek lazım sevgisiz
Beni dovemezler tekvando kick box yaptim Şu an fitness yapiyom
bende yaptım sorun yok
seks hayati olanlari doverim sadece cunku kiskancim
Dövmeyin neslinin son örneğini sevin🤣🤣
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış kick box vs sen gardını alasıya kadar sopayı bi koyar kafana box olursun gerrizekalı 😀😀
@kırmızılego o zaman silah sıkarım 😂
Ben sopayı örnek söylemiştim ya karşıdaki senden önce sana sıkarsa silahı? Kick box ve fitness olayına ara ver biraz beyin egzersizi yap salak herif
Yapiyorum zaten bissuru kitap okudum program ogrendim uni mezunuyum ingilizce biliyorum cabuk ogrenuyorum her seyi
Ah be abisi bunlarla adam olunmuyor
Cevap sorunun içinde
Salak ya iyi misin sabah sabah
İyiyim sen 😂
mert sen misin yine
Hee
kafayı yemişsin sen
Delirdim sen de guzelsin ama bana bakmazdin hic bi begendigim kiz bana bakmiyor zaten mk
yaşıtlarınla konuş ablası
Farketmez 18-30 yaş arasi kabul ederim olgun da seviyorum ben 24 üm 😂
kaybol bebe
Yerim seni 😘😘😘
Sebebi yokluk ablası kızma 🤣🤣
Bir de engellemis orosspu senin o bi onceki resim cok sexy di mk onu profil yapta bi bakip 31 cekeyim mk o bacaklarini boydan boya yalarim ayaklarini bacaklarini yerim sikkime 31 cektirtirim sana bacaklarini omzuma alirim iki bacagini da ve gottunu sikkerim orrsspu sen millete veriyon bana vermiyon daha bakire degilsin mk neyin korumaciligi bu bana da ver yoksa zorla alirim 😀
Orosspu bir de resmini kaldirmis kasar benim kendisinden etkilenmeme bile dayanamiyor katlanamiyor surtuk alfa biri olsa reel seks yapardin ama kasaarr zaten ss aldim ben de ona bakip 31 cekerim 😀
salak
Ne diyon lan sensin salak siz kizlar salaksiniz benim gibi tatli cocugu sevmiyonuz
neren tatlı sevimsiz
Tatli yakisikli ve karizmatigim üçü de var
hıı aynen
Evet oyle