Çirkinsin falan demeyin şöyle anlatıyım fiziğim 10 numara dışardan da havalı görünürüm kimseyi takmayan tip tarzında ama aslında öyle değilim soğuk davranırım tanımadığım insanlara ama tanıyınca hiçde öyle değilsin diyorlar... kıyafet de çevremde hep beğenilirim ama kimse bana aşık olmadı... Çıkma teklifi derler ya öyle birşeyde olmadı hayatımda... ne kadar baytsızım... :((
Cevabın nedir?
sadece belirli özelliklerinizi yazmışsınız nasıl birisiniz değer verilecek türdenmisiniz oda onemli fiziğiniz güzel olabilir ama adriana limanın kocası bile onu aldatmış fizikle olmadıgını kanıtlamıştır bu işin soğuk davranıyorum demişsiniz tanımadıklarıma bu iyi bir huy fakat fazlamı katı soğuksunuz?
03 Yorumla
Soran+1 yılevt orası da doğruama... evt bu bende herzamn olan bir özellik değiştiremiyorum..
Soran+1 yılteşkkür edeirm :)) inşallah
En İyi Cevaplar
düşünsene ölümsüzlük iksirini uçurumun dibine koymuşlar :) kim kendini riske atmak ister ki :)
123 Yorumla
Soran+1 yılvayyy be... :)) ölümsüzlük iksiri ha
Soran+1 yılbelli ama beğendim benzetmeni teşşekür ederim :))
- +1 yıl
İksir madem orda uçurumun kenarına gider içerim nasılsa sonunda olumsuz olucan 😁
Soran+1 yılRica ederim.. :)) gizli mi
Soran+1 yıldoğru ben gizliydim demi :)) aşikar mısın derkenn
Soran+1 yılaşık olarak anlamamıştım zaten :D
Soran+1 yılseni anlamakta gerçekten xzorlanıyorum :D
- +1 yıl
Gizlikullanıcı olduğun içindir canım :)
Soran+1 yıl@HistoryTellsMan sen ne alaka seni hiç anlamadım hem gizli kullanıcı olmakla ne ilgisi var
Soran+1 yılBence de hiç anlaşamadık biz seninle benim söylediğimi sen anlamıyorsun, senin kinş de ben :D
Soran+1 yılBeni tanımadan benden hoşlanamazsın artı olarak tanımadığım kişilerden nefret etmem
Soran+1 yılKimse para vermez sana zaten :)) sen sıkıntı etme
+1 yılyaşın küçük sanırım aslında lise 2 ye kadar bende de binevi öyleydi 3-5 kişiden almıştım teklif sonradan öğrendimki gelip konuşmaya cesaret edemiyolarmış senin durumda böyle olabilir sorun yapma bence bunu
01 Yorumla
Soran+1 yıltakılıyorum bazen :)) ama takıntı yapmaya bile değmez sanırım :)) saol görüş için
Bu kız %95 beni anlatmış. Yavrum ben de bir çözüm bulamadım ki ona :)) Ama benim daha önce sevgilim falan olmuştu, inan yalnızlığı tercih ediyor insan.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
68Cevap
Bende de durum aynı şekil. Yüz güzelliğim orta diyebilirim ancak fiziğim gayet yerinde şükür. Ben de hayatımda 4-5 kez teklif aldım ama ikisi özellikle benim çabam sayesinde oldu. Flört dönemini ben başlatmıştım vs. Yalnız belki benim yanlışım çevremdeki herkesi ama herkesi ilk etapta sadece arkadaş odaklı belirlemek, sevdiğim kişi için bile olsa. Nitekim ilk izlenim daha kalıcı olacağından belki artık düşünecek biri varsa da düşünülmemiş olabilirim. Bilmiyorum. Ayrıca karakter olarak da çok iyi bir dostumdur da. Ama sevmek kadar sevilmek de herkesin hakkı. İnsan bir yerden sonra bu konuyu dert ediniyor. Hatta bu yüzden güzellik takıntısı bile yapmışım kendi kendimi eleştirmişim bu yüzden. Çok yıpratıcı bir durum. Seni çok iyi anlıyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Dediğin gibi ise eğer bir şey söylendiği zaman geri tepme olayı var :) Ya biri gelip açılmaya çalışdığında ters tepki verirsen en kötüsü red edersen. Bunlar ihtimaller yani
10 Yorumla
+1 yılBiraz paslaki millete gol atsın sız ıstıyosunuzkı bız armut gıbı duralım mıllet bıze dırek yapıstırsın teklifi ıkı gundur aynı sorudan bes tane :) Erkekler once sizi yoklar bakış atar arkadas olmaya calısır vs.
00 YorumlaBende genelde bu tarzlardan uzak dururum. Ulasilmaz görünüyor , ya da bununla olsam katil olurum düşüncesi herkes bakar vs. Ben bu yüzden yanasmiyorum tabiki yanlis bir düşünce bu biliyorum ama degistiremiyorum:(
05 Yorumla
Soran+1 yılSen bilirsin yani düşüncene saygım sonsuz :)) ama sen kaybedersinn :D
Soran+1 yılhımm senin durumlar karışıkk haklısın niye pişman olsın ki :D
Soran+1 yılTeşekkür ederim :D saol
+1 yılMaalesef kızlara artık önyargıyla yaklaşmaya başladık erkekler olarak çünkü o kadar gereksiz naz kapris varsa hepsi sizde bir kere de ne istediğinizi bilin be kardeşim !!!
03 Yorumla
Soran+1 yılKızdan kıza farklılık gösterir kimle olduğunuza bağlı genlleme yapmayalım :))
- +1 yıl
Ama senin yazdıklarından baya biz geniş açıklamışsın özelliklerini bende senin erkek versiyonunum sanırım :))))
Soran+1 yılGenelleme yapmadım ama gerçekler bunlar...
+1 yılDışardan göründüğün tip hiçte çekici gibi gelmiyor ondan olsa gerek.
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir.. demekki hepsine öyle geliyor
Babada hep öyle diyorlar havali gibi duruyodun ilk gördüğümde diye öyle değilmissin diyorlar tek fark sevgilim var zamana bırak herseyi :)
00 Yorumla
+1 yılMerak etme elbet çıkar bir talip'in ya benim gibi dombilik olsan erken olsan ne yapıcaktın 27 sene boyunca 0a 0 elde var 0 :) anca turistlerle birşey yapabildik hiç sevgilimiz olmadı:(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaytsız :D, dediğin gibi soğuksan insanlar kabul etmez diyerekten çekiniyor olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılSoğuk ama insanlar öyle olmaz mı niye ben :(( sıcak insanımdır :))
- +1 yıl
Dışarıdan sıcak değilmişsin demek ki :)
Soran+1 yıldoğru sonuç :))
yolda biri konusmaya calissa, ya da biri mesaj atsa , snne be slk, diyceksin diye kimse yanasmiyiiiii
02 Yorumla
Soran+1 yılYolda da demedik hem insanlara direk salak diye yargılamam ya da tepki vermem...
demekki dışardan bakılınca çok havalı görünüyorsun ve ret edersin diye korkuyorlar şahsen kim olsa gelip konuşamaz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKim olsa mı herkes korkuyor öyle mi :)) korkmasalar keşke :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBendede aynı şey var dışardan çok ciddi ve sert duruyomuşum tanımadığım insanların yanında hiç konuşmam soğuk davranırım ama tanıdıklarında hiç öyle olmadığımı söylüyorlar biz niye böyleyiz acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorumm ama bildiğimiz yoldan şaşmayalım biz :D
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle sonuçta kendimiziz olduğumuz gibiyiz hiç kimseye oynamıyoruz :D
+1 yılBu anlattiklarindan da belli olduğu üzere çok burnu havada birisin, o yüzden olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo hiç öyle değilim ama olanlar bunlar :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsk seni bulunca ask baslar ask aranmaz yani ugrasma ama sen beni anlattin resmen senin kadar abartamam on numara falan ama oyle yani
04 Yorumla
Soran+1 yılAzcık özgüven var bende sanırım ama olsun :D :D
Cevap sahibi+1 yılValla merak ettim dogrusu isterdim tanismayi :)
Soran+1 yılSaol :D ama diğer yorumlardan da okumuşsundur belki sanalda olmaz :D
Cevap sahibi+1 yılRealde olsun gelirim ama tanıyıp guvenmek on sart :)
Ben önce insanlığına bakıyorum ama diğer erkekler tıp dış görünüş ne de her şey var çok berbat
00 Yorumlabence neden biliyomusun? o kadar guzelsen bunlar simdi ''hadi l*n ordan bu bana bakarmı mk'' diyodur ahaha belki olabilir :D. dD. D
00 YorumlaHavalı görünürümden sonrasını okumadım olay bitmiş havalıları sevmeyiz
00 Yorumla
+1 yıltaksimde dolaş senle cok ılgılenırler nefes al yeter
00 YorumlaDırıt Dırıt Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgi Hayatımm Hayatım leyla :)
00 Yorumla
+1 yılyaşam kaliten yüksek kızım taviz vermiceksin kimseye bak kimse cesaret edemiyor yanına yanaşmaya:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılBiriyle tanışmadan tanıyamazsın ! Tanımadığım kişiyle konuşmam demeyin yani mantık dışı! Ben seni tanımadan çıkma teklif ediyorum karar senin?😎
00 Yorumla GİZKİ OLDUĞUNDAN RESMİNİ ATTA HOŞLANALIM SEVELİM KIZZZ
02 Yorumla
Soran+1 yılahaha :)) yok foto atamam ama yorum için teşekürrler :D
soğuk davrandığın için ilgilenmiyolardır, ilk izlenim önemli. bu bana bakmaz diye düşünürler elbette.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılgizli kullanıcısın ondan yoksa ben senle ilgilenirdim
00 Yorumla
+1 yılMesaj at :D yazik sana ben ilgililenirim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılİlgilen diye yazmamıştım ama saol :))
- +1 yıl
Ilgileneyim diyene boyle yapiyosan muhtemelen ilgilenmiyolardir :D olayi bizzat yasadim ve cozdum saygilar :D
Senden red cevabı almaktan korkmuşlar :D
014 Yorumla
Soran+1 yılayy canlarım reddedebilirim ama kırmam yaa:))
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yılgariban ne ya :))
Soran+1 yıl:)) anladım ama öyle de demiyelim :))
Soran+1 yıl:)) öylesine yazmıştım da garip durmuş tamam kabul ediyorum:D
Soran+1 yılcanlarım ne yaa (fazla gaza geldim sanırım ) :))
Soran+1 yılgüzel anlattın :))
Soran+1 yılayrınca yorumlarından da gerçekten de çok gaza geldiğimi farkettim :D saol farkındalık yarattığın için :D
Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Kendi yas grubuna hitap etmiyorsun demekki
00 YorumlaRuh ikizini bekle.
.. olur olur acele etme04 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum zaten inşallah acele eder :))
Soran+1 yılben biraz daha beklerim :D saol ama yorum için :D
Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Kimseyi takmayan bir tip gibi göründüğün içindir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBunu bile yazarken gizliysen erkekler ne yapsın:)
034 Yorumla
Soran+1 yılahaha :D napaydımm :D
- +1 yıl
bir göster kendini belki taliplerin çıkacak nerden biliyosun:)
Soran+1 yılOndan eminim burdan kesin çıkarda gerek yok sanaldan :))
- +1 yıl
Sen işini bilmiyosun tabi böyle bekar kalırsın:) Hem sanaldan olunca neden olmuyomuş burada yazanlar gündüz sokakta yolda gördüğün insanlar değil mi?
Soran+1 yılBilmiyorum işte napıyım...
- +1 yıl
Biraz kendine güven bence, hayatta her adım sana doğru gelmez, bir kere de sen adım at her anı da planlamaya çalışma bu kadar.
Soran+1 yıltamam hayatımda öyle yapmaya çalışırım :D
- +1 yıl
Sen bu gıcıklıkla zaten evde kalırsın merak etme:)
Soran+1 yılgıcık mı ne yaptım ki sanki :)) hemen gıcık diyosunn :P
- +1 yıl
Sen biliyosun da yokuşa sürüyosun işte:) Az değilsin:)
Soran+1 yılaaa ama sende hep hakaret
- +1 yıl
Hakaret mi? Ne dedim de hakaret oldu şimdi?
Soran+1 yılNe mi daha ne diycen gıcık dedin :D
- +1 yıl
Vay be neler demişim gerçekten:)) Bu arada yatıyorum ben diyeceğin bişey yoksa tabi:)
Soran+1 yılYok iyi geceler :D
- +1 yıl
Gıcık:)
Soran+1 yılGitmeden önce son kez daha de rahat uyu :))
- +1 yıl
sonra neden beni havalı buluyolar de:)
Soran+1 yılöylemiyim :D çok mu havalı geldim
- +1 yıl
Öylesin tabi:) Neyse senin niye yalnız kaldığını anladım ben, sana ben bile yardımcı olamam:)
Soran+1 yılOooo yardımcı mı olcaktan niyeymiş burdan kimseye dönemedim diyemi yanlız kaldım... hiç bir sakıncası yok böyle yalnızlığın :D
- +1 yıl
Yardım edecektim ama elim havada kaldı:) Baksana hala atar hala gider:)
Soran+1 yılYok ya ne atarı saol yardımcı olduğun için :D
- +1 yıl
...
Soran+1 yıl... ne demek?
- +1 yıl
Herşeyi söyledim açık açık hala da inat ediyosan ben daha ne diyeyim sana demek.
Soran+1 yılEvt gıcık dedin evde kalırsın dedin... görüş için saol
- +1 yıl
yine trip...
Soran+1 yılTrip mi alakası yok saol görüş için dedim ne dedim yine offfff
- +1 yıl
... ... ...
Soran+1 yıl...
- +1 yıl
İşte ilgilenince de böyle yapıyosunuz ama.
Soran+1 yılsen yapınca bir şey yok ben yapıncamı var sen ilgilenme mümkünse
- +1 yıl
mümkün tabi:)
+1 yılkız o kadar güzel ki sevgilisi yok..
02 Yorumla
Soran+1 yılahaha :)) Cuk oturdu :D
- +1 yıl
cuk oturdu :)
+1 yılanlatış adriana lima gerçekte kibariye.
05 Yorumla
Soran+1 yılyok canım daha neler hem burada niye yalan söyleyicem ki hiç bir zorunluluğum yok inanmaya bilirsin kendi seçimin
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/89z1Aa.jpg Şimdi ayıp ettin abicim
Soran+1 yılsen ayıp ettin bence :)) ama sen bilirsin yani inanmak inanmamak konusunda
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/X2j8E3.jpg buralarda senin gibileri pek sevmeyiz dostum
Soran+1 yılBenim gibi derken...
Soruyu sorarken bile gizli saklı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı. Şans 🍀 kader görmemişlerdir
00 YorumlaBirak bu isleri kanki napcan manita yapip
034 Yorumla
Soran+1 yılama napıym insan beğenilmek istiyor :))
Soran+1 yıldoğru kanki yaa hem boşveriyim tatlımı yapıyım demi :D
Soran+1 yılkemalpaşa yapmayı bilmiyorum ama yine de alırmısın :D
Soran+1 yılÇok seviyosun :D ama ben bilmiyorum demişti neyse sen kaçırdın napalım sağlık olsun :D
Soran+1 yılBilsem yapıp göndeirirm demiştim zaten :)) öğrenemem :)) zorlamıyorum hem sevmiyorum da kemal paşayı :D
Soran+1 yılAaaa az önce beni çok merak ettiğini söylüyordun irmik helvamı yerdin diyodun belki merağın azcık gitmiştir panpişim :D
Soran+1 yılkanki az önce yalan oldu aşkımız demedin mi :D boşver :D
Soran+1 yılyaa nasıl bir kafadasın sen kanki yaa :D yok foto :D
Soran+1 yılBaşkannnn yok foto bak burdaki herkes merak ediyor zaten beni :D
Soran+1 yılAyyy kanki pardonnn :D ne biliyim hem kanki den sevigili falan olmaz ama :D
Soran+1 yılO sana göre :D
Soran+1 yılYa bir kere benim kankim olacak kişi benimle düzgün konuşur o ne öyle yazmışsın yukarda... hem hala daha kankiysek kırmıyorum kararlarım napayımmm :)) vazgeçemem
Soran+1 yılNe msjı :)) sen at :D
Soran+1 yılhem ben uyuycam kanki iyi gecelr :D
Soran+1 yılneden atamıyorsun :D
Soran+1 yılahaha :D hımmm doğru valla uykum var kanki çıkcam şimdi :D
Soran+1 yılAyyy deme kanki kırmak istemiyorum sseni ama uykum var diyorum ve çıkıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle diyosan demekki sO
05 Yorumla- +1 yıl
Sorun sende değil seni beğenmiyenlerde
Soran+1 yıl:)) güzel cevap... ama işte insan öyle olsun istiyor :))
- +1 yıl
Emin ol biri gelip te biri gitmesindense hep birinin olması daha iyi. inş bigün karşına çıkacaktır )))
Soran+1 yılAminn inşallah çıkar.. :)) en kısa zamanda :))
- +1 yıl
Amin inş))
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmistir sen farketmemissindir
01 Yorumla
Soran+1 yılO da olabilir etrafıma dikkatlice bakmıyorum kendi işimle ilgileniyorum genelde
tamam tamam gel ben senle ilgilenirim.
00 Yorumla
+1 yılbnim kız versiyonum sensin
00 Yorumlahayret :) bu işte bir yanlızlık var :D
07 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle yalnızım :D
Soran+1 yılSaol ama sanaldan foto atmıyorum...:))
Soran+1 yılhayır :D buluşmayalımm :D bak ilk tekliflerimi bile alıyorum bu da ilk çıkma teklifim oldu :D
Soran+1 yılOlsun ama 😊 saol
kızla ilgilenin yazık ya :(
01 Yorumla
Soran+1 yılahaha :)) ilgilenin diye söylemedim ama saol yine de :))
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYediğin birşey dokunmuş olmasın
00 Yorumla
+1 yılşahsen ben fiziğe değil yüze bakıyorum :Dd
00 YorumlaZorsun Sanırım... ;) sıkma Canını Çıkar Biri...
00 YorumlaBelki bunun sevgilisi vardır diyorlardır?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılsorunun icinde cevabi var konu kilit uye Ban.
10 Yorumla
+1 yılşimdi seni teselli ederler
00 Yorumla
+1 yılYaş 12 ?
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin ki 11 sanırım...
hımm o zaman teklif ediyorum sana :)
014 Yorumla
Soran+1 yılgeç kaldın senden önce ettiler :D
Soran+1 yılaynen öyle oldu ama napayım :D burdan :D
Soran+1 yılOlabilir ama ben güzelim dedim yakışıklıyım demedim ki karşılaştırıyorsun :D
Soran+1 yılahaha :D tamam oldu ozman :D
Soran+1 yılnasıl almamı istersinn acaba
Soran+1 yılahaha :D saol ama olmaz :D
Soran+1 yılsanal olmaz o iş :D
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. itina ile asık olunur ilgilenilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılÇıkar biri ya sorun etme çok
01 Yorumla- +1 yıl
bak orda haklıısn :) belki buralardan çıkardı birileri ilk olurdu dfklsdf
Zor gorunuyosu heralde ondandir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgizliden çık ilgilenelim :D
015 Yorumla
Soran+1 yılÇıksam ne farkeder kim olduğumumu bilcen :)) saol cevap için... ilgilenmesende olur :))
Cevap sahibi+1 yılnereden bileceğim kim olduğunu. buradan ilgilenirler demek istedim
Soran+1 yılilgilensinler diye söyleseydim zaten gizli kullanıcı yapmazdım
Cevap sahibi+1 yılespri olsun diye yazdım bu kadar ciddi ciddi cevaplar verme ya :D
Soran+1 yıltamam seni ciddiye almam :))
Cevap sahibi+1 yılnerden tanıyacaksın da almıyacaksın
Soran+1 yılen azından burdan almam.. profil belli
Cevap sahibi+1 yılprofilin nesini beğenmedin
Soran+1 yılprofile kötü demedim sadece adın belli burdan ciddiye almam dedim.. yanlış anlaşılmasınn
Cevap sahibi+1 yıladımın belli olması mı ciddiye alınmama sebebi. ya da adımımı beğenmedin
Soran+1 yılkendin söyledin ya ciddiye alma diye senle bir ilgisi yok ya da adınla profilede bakmadım ayrıca
Cevap sahibi+1 yılgizlileri mi ciddiye alıyorsun
Soran+1 yılHiç birşekilde ciddiye almıyorum
Soran+1 yılçok uzadı mevzu
Cevap sahibi+1 yılpeki
+1 yılsoruyu sormanda ki amaç neyy?
00 Yorumla
+1 yılGizliden sorma bulursun
00 Yorumla
+1 yılBence sen kendini iyi tanıt
00 Yorumla
+1 yılBenimle çıkar mısın?:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfizik 10 numaraymış dağılın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ılgılene bılırım :)
09 Yorumla
Soran+1 yılsaol ama ilgilenin diye söylemedim :))
Cevap sahibi+1 yılAma bundan Yakınıyorsun :)
Soran+1 yılgerçek çevremde... sanaldan değil
Cevap sahibi+1 yılBelkı bende Senın cevrenden bırıyım.
Soran+1 yılBelki böyle biri varsa senin çevrende olabiilir :))
Cevap sahibi+1 yılAcaba :) ?
Soran+1 yılkader belki karşılaşırız :D
Cevap sahibi+1 yıl:) Ne Kadermiş be samanlıkta igne aratıyor bana
Soran+1 yılAaaa arama belki aynı şehirde bile değiliz 😊😊
+1 yılHep yalan dolan: D
02 Yorumla
Soran+1 yılyalan olan ne acaba
- +1 yıl
Dünya yalan.
Ben teklifleri kabul etmiyorum hiç özgüvenim yok ne yapmalıyım sence?
- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem