Karımın eski sevgililerinin eşyalarını sakladığı bi kutu buldum. Onları unutamamış olabilir mi?

Yeni bi eve taşındık taşınalı 1 hafta falan oluyo ama mutfağa tam hakim değilim gecenin körü migrenim tuttu ağrı kesicileri ararken kullanılmayan üst dolapların arkasında bi kutu buldum saklanmış gibiydi merak ettim açtım. İçinde küçük notlar kar taneli ve kalpli iki kolye ve kurumuş çiçekler gördüm. Eski sevgilisine ait olduğu belliydi neden yani neden? Unutamadı mı hadi ilk evlendipimiz zaman ailesinin evinde kalmaması için o kutuyu bizim evimize getirmiş olabilir ama evleneli 1 yıl oldu taşındık ve onları da bizimle getiriyor unutamadı mı hala aşık mı? belkide aldatılıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Dün kutuyu atmıştım bu akşam eve geldiğimde ağlıyodu yanlış mı yaptım acaba hala onu sevdiği için mi ağlıyo diye düşündüm. Beni görünce banyoya girdi ama ağlamasını durduramadan geldi özür dilerim dedi niye sakladım bunları diye sorunca atamadım dedi konuşmaya çalıştım ama başka cevap vermedi banyoya girip ağladı çıktığında tamamen konuyu kapatmıştı. Yakaladığım için pişmanlıktan mı ağladı yoksa aşk acısı mı çekiyor anlamadım kafam iyice karıştı içine bi ağırlık çöktü çok kötüyüm
Karımın eski sevgililerinin eşyalarını sakladığı bi kutu buldum. Onları unutamamış olabilir mi?