Yakın kız arkadaşım (kankam gibi) 2-3 gün önce regl olduğunu karının ağrıdığını söylemişti ben de şahsi görevimi yerine getirdim, çikolata cips vb aldım götürdüm evine verdim. İçeri girmedim çıkarken dudağımın 2-3 cm sol tarafından öptü hiç bozuntuya vermedim. Eve gittim yaptığımdan rahatsız olduysan kusura bakma bu dönemlerde senin gibileri görünce dayanamıyorum bazen gibi bir mesaj attı. Ben de rahatsız olmadığımı söyleyerek mesajın sonuna ;) ekledim. Nedenini bilmiyorum. Yarın da tek olacağını söyledi beni davet etti evine. Taktik lazım ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu sefer de sen at adımı iwmsbej
Ooo hızlı gaci jskckc
Mecbur atıcam gibi. İmam osurursa cemaat sıçar yapicak bişiy yok
O emojiyi eklediyse o adım atmalı
Göz koymuş sana shhshshshsj olmadı şöyle bir kankamız be
İstanbul içi kanka olabiliriz 0 problem OCNDONVODNGOSNİVNDONĞ
Regle son bir haftam kaldı beklerim shshshsbsbndnd ama İstanbul’da değilim kral sbsbsbsbdbbdnd
Dünya'nın öbür ucunda olsan ışık hızında gelirim tam da zamanıymış KNFOZNGOND
Hücum yeleği al giderken kanka
Bayaa cool stroy olmuş. He bide kesin yaşanmıştır
İnsta sal ss atıyım numarası falan açık bı şekilde
İnsta salarsa haber ver kanka dnsjznans
Ben doydum kanka al senin olsun sen de ekmeğindesin sanırım
Yok be kankam dalga tutuyorum ben maksat eğlence olsun ya sznsbsb
Oğlum benim insta yok zaten kullanmıyom😂😂
Al işte elendi şeker kız candy
Uçan odun gitti la gacı neyse buluruz sana başkasını
Bana at ben şeker kıza doru derim
Şu arkadaşı da yarın al yanına yazık günah 😂
Ayıp ediyorsun be iki goy goy yaptık sapik ettin hemen gidiyom ben
Ben sapık mıyım ya
@Uçan_oduN aaa aşk olsun 😂
Kalbimizi kırdın artık anlamı yok...
Aşk falan olmasın ver işte çocuğa Instagramını da sevin sevilin sevişin illa vardır insta hesabın.
Pis çocuk o senin yengen yengenn
Ruh hastası senin için uğraşıyoruz şurda.
Sayende özelden yazdı reis eyvvv
Ooo iyi iyi bi işin rast gelsin de o yeter bana.
Ah ulan şeker kız görmedin su halimizi pu sana da yazıklar olsunnn
Len yazmadı mı özelden
şu an burayı okuyup gülüyor o vicdansız dbzsnnsnz
@Uçan_oduN ohaa sjsjs nerden anladın 😂😂
Bak işte vicdansız olduğuna takılmadi xbxnsnsnsn
Görüşün siz yakışırsiniz
Yazdım da cevap vermedi kanka
@candyjelly ayıp
Verdiğim emeklere yazık oldu...
@Uçan_oduN bu da kesin yaşanmıştır😂
Yasanabilirdi sonucta şeker kız dhsnsnsns
Hay skicem verdi mi cevap vermedi mi bi karar ver ya
@candyjelly verdin mi cevapp
@Uçan_oduN adam kendi derdini unuttu sayende 😂
Benimki dert değil be. Tanrı böyle dert versin verecekse. Sen cevap verdin mi onu söyle.
@candyjelly onun derdi mi vardi kız ev boş demiş daha nolsun zbsnsnsn
Vermedi cevap kankaa
@Uçan_oduN yazmadınn😂
Bak gelen kutuna bii nasıl yazmadimm
Taktik maktik yok kral
Ped götür pampa 😀😁😂😃
Promosyon olarak mı
Taktik kalmamış kız fena jdjdjd
😉bu emojiyi kullanmasan belki olurdu bir şeyler.
Şu şekil kanka ; ). Böyle değil ;)
O daha kötü awk
Harbiden daha kötü lan xxnnznzbs
Direk cinsel taciz awk xjdbdjdj
Ne anlamda kötü ya işte bam bam bam
Kanka Samsung e250 döneminde atiyorduk onu hala kullaniliyor mu sbznsnnaa
E250+Rumba djnxjd
Ben çokk kullaniyom aw yaşlı hissettirdin bana kendimi
Hala iş görüyorsa o şekiller harbiden biz boşa yaşıyoruz ya
Bosayasiyoruzamk
#bosayasiyoruzamk
Herkes ekmeğinde ah ulan beee
20 liraya bööğğrek yiyorum awk
Afiyet olsun hocam
Düğün ne zaman çünkü çocuk olacak
E çüş
ne çüşü bu işler böyle oluyor ne çüşü bacın mı o senin karın oluyor o işi yapınca
Dostum her s.. tiğimi karın yapıyosam haremim nerde benim ya
öyle tabi gerdek gecesi niye var sanıyorsunuz sırf kabul etmemek için bahane uydurma kiminle yatarsan onunla gayri resmi evlisin
Ee napim kanka gençken yapmıcaksam ne zaman yapicam
Evlen kardeş hayret bişey la sevgililer yüzünden evlencek kız bulamıyoz lan biz it herif biri gider öpüşür öbürü gder anal yapar diğer gider oral yapar diğer sürttürür bune olum biz eşek başımıyız lan
Ee kanka ya tipin, mükemmel bir vücudun olucak ya da çok paran olucak yoksa bulamazsın cidden
tipine sıçayım ya ben evlenmek diyorm adam tip diyor lan evlenemiyor lan millet herkes ikinci el olmuş ikinciyi de geçmiş futbol takımı kuranlar var ya evlenemiyorz lan boşanmalar niye arttı sandın aldatmalar diz boyu diz güvenilmiyor ki böyle giderse ülke nüfusu yok olur önüne gelen boşanıyor
Kanka 11+11 tamamlayamıyorum ben de 5+5 basketbol takımı çıkıyor benden. Ayrıca bakireliğe gereksiz değer verme. 2. El kavramı da çok kaba kullanmanı tavsiye etmem. Niye kız bulamadığın anlaşılıyor ya kabasın.
kaba değilim öfke patlaması ben öyle işlerde mraklı değlm de sevgi aşk kalmdı sen şu an rhatsın ema evlenince karın seni de boynuzlar o zaman anlarsın
Kanka sevgi ve aşk denen şeyi 6 yıl önce yok ettim ben içimde, derinlere inersen ben aslında aşk adamıydım da kalbimi kırdılar. Ben de toparlandım kalp kırmaya başladım. Evlenmeyi falan da düşünmüyorum böyle gayet iyi. Tek bir kişiye bağlı kalacak kadar mal değilim.
he ya he görcem ben seni hasta olnca yaşlanınca o sevgililerin seni hadi ordan edecek yalnız başına kalacaksın evlilik sadece o işten ibaret değil sana yoldaşlık ediyor eşin ama sizin tek derdiniz bu olunca diğer sorunlar akla gelemz ki insan sevmek sevılmeyi ister sadece cinsellikle olmaz bu iş o başka bir şey bu başka bir şey sarılmak öpmek koklamak gülümselek istr hasta olursun hasteneye götürrüsün çorba kanatır içirirsin bu sevgidir işte aşktır ağlayınca sarılırsın beraber ağlar beraber gülersiniz anılarınız olur çocuklar olr yuva olurtsunuz
Hasta olunca bakıcak 3 tane dostum 15 yıllık kardeşlerim var onlar yetiyor. Yanlız başına kalıcaksın demişsin kalmıyorum. Yoldaşlık edecek bir kıza da ihtiyacım yok. Yaratılış amacın üremek. Sevgiyi ve aşkı seveyim. Bir kadının bana vereceği en iyi şey yataktadır bence. O yüzden umrumda değil evlenmek.
Ha tabi ne demezsin o dotum dediğin kişi çok çok 3 gün gelir 5 gün gelir yedi yirmi dört yanında duramaz ama karın senin hizmetçin gibi hzmet eder hasta olunca sanki kendisi hastalanmış gibi olur. Ne kardeş ne dost sadık bir eşin yerini tutamaz hepsinin hayatları farklı hiç yardım etmez diyemem ama ibr yere kadar ederler onların da knedi hayatları var çunku.
Ne kastın be kanka. Ama hala senin gibi aşka inanan birkaç kişinin olması hoş bence.
inanıyorum ama ben de eğer ekstrem bir durm olmassa evlenmem
Bam bam bam