Aşk İlişkileri Aldatılıyo muyum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sevgilim bugün bana "hadi nerde kaldınız gelsenize, helin" diye 2 tane mesaj atıp sildi szce aldatılıyo muyum? Güncellemeler+1 yıl Evide boştu bugün ailesi bi yere gitmişti offf ben mi çok kötü düşünüyorum ya Aldatılıyo muyum? Cevapla Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Allessia Takip Et Yoda Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Hızlı yazdıysa “g” yerine “h” yazması normal. Herkes ayırma peşinde. Takılma güzelim. Oyun esnasını geçtim, normal zamanda bile oluyor. 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ilk yazdığında doğru yazdı sonra bi daha helin yazdı takip ettiklerine baktım helin diye biride vardı şüphelendim açıkçası Yorumla Allessia +1 yıl Hııı o zaman korktuğun da olabilir. Arasana Yorumla Soran +1 yıl Yazdım şu an ama çok korkuyorum ya Yorumla Allessia +1 yıl Korkma. Kendinden emin ol Yorumla Soran +1 yıl Hala dönmedi ama normalde en fazla 2 dk geç yazardı Yorumla Allessia +1 yıl Biraz bekle bakalım. Yazmazsa ara Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim tavsiyeler için yazmazsa arıycam Yorumla Allessia +1 yıl Ne demek. İnşallah korktuğun değildir. Yorumla Soran +1 yıl Geç yazdım k. b duştaydım yazdı ne düşünmem lazım Yorumla Allessia +1 yıl Müsaitsen iki dakika arayayım mı de, arayarak konuş bence. Mesajla olacak şey değil gibi Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapıyım o zaman tekrardan teşekkürler Yorumla Allessia +1 yıl Rica ederim güzelim Yorumla
YarenNaz94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Bence arkadaşlarına gelin yazacakdı hemen aldatmaya çekmeyin. Klavyede h harfi ve g harfi yan yana farkındaysanız. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ilk yazdığında gelini doğru yazdı sonra tekrar helin yazdı Yorumla YarenNaz94 +1 yıl Yanlışlık olabilir yinede ama hemen günahını alma konuş onunla Yorumla Soran +1 yıl Ama üstünden 1 saat kadar geçti şimdi yazsam garip olmaz mı Yorumla YarenNaz94 +1 yıl 🤔 sevgilin değilmi çekinmemen lazım sonuçta.. Yorumla
Plaask Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Adın helin değilse. Ve onunda iş arkadaşı akrabası normal arkadaşı vb değilse. Aldatılıyorsun. Ama önce helini öğren 0 0 Yorumla
cituss Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Zarf ola bilir ama aldatıyorda ola bilir sordunmu noluyor diye 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sormadım mesaj geldiğinde bi anlamaya çalıştım sonrada yazmadım Yorumla cituss +1 yıl E sorsana ne bekliyorsun valla ben merak etdim ver numarasını ben sorucam 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ama üstünden 1 saat kadar geçti şimdi sorsam garip kaçmaz mı o benim gçrmediğimi düşünüyodur Yorumla cituss +1 yıl Neticede gördün ve hesap sormak hakkın istediğini düşüne bilir istediği kadar zaman geçsin sana izah borcu var Yorumla Soran +1 yıl O da doğru teşekkür ederim Yorumla cituss +1 yıl Rica ederim banada haber ver çok merak etdim 🤣🤣 Yorumla
candyjelly Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sevgilin sana öyle mesaj atıyor sen de helin kim demiyorsun burda soruyorsun 4/10 1 0 Yorumla
inhaler_ Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yok aslında seninle evlenmek istiyor ama söyleyemiyor 0 0 Yorumla
pınaralbayrak Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl belki arkadaşıdır dicemde sanmıyorum bir konuş gördüm mesajı falan de 0 0 Yorumla
Ahmtkrc Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl geçmiş olsun kardeşim bir an önce ayrılmaya bak 0 0 Yorumla
ganalimahosgeldiniz Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayır ne aldatılması saçmalama ya. 0 0 Yorumla
shadowo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kesin bencr 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi yaaaa bide bu saatlerde hep oyunda oluyodu ama şu an oyunda değil Yorumla shadowo +1 yıl Demekki başka bir oyun peşinde Yorumla Soran +1 yıl Ya deme öyle ama üzülürüm Yorumla shadowo +1 yıl Eninde sonunda üzüleceksin bosver Yorumla shadowo +1 yıl Ooo bide ev boş kesin et kesiyorlar Yorumla
polisyok Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nalaka 0 0 Yorumla
bişeylersorumçıkıcam Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hızlı yazdıysa “g” yerine “h” yazması normal. Herkes ayırma peşinde. Takılma güzelim. Oyun esnasını geçtim, normal zamanda bile oluyor.
Hayır ilk yazdığında doğru yazdı sonra bi daha helin yazdı takip ettiklerine baktım helin diye biride vardı şüphelendim açıkçası
Hııı o zaman korktuğun da olabilir. Arasana
Yazdım şu an ama çok korkuyorum ya
Korkma. Kendinden emin ol
Hala dönmedi ama normalde en fazla 2 dk geç yazardı
Biraz bekle bakalım. Yazmazsa ara
Çok teşekkür ederim tavsiyeler için yazmazsa arıycam
Ne demek. İnşallah korktuğun değildir.
Geç yazdım k. b duştaydım yazdı ne düşünmem lazım
Müsaitsen iki dakika arayayım mı de, arayarak konuş bence. Mesajla olacak şey değil gibi
Öyle yapıyım o zaman tekrardan teşekkürler
Rica ederim güzelim
Bence arkadaşlarına gelin yazacakdı hemen aldatmaya çekmeyin. Klavyede h harfi ve g harfi yan yana farkındaysanız.
Hayır ilk yazdığında gelini doğru yazdı sonra tekrar helin yazdı
Yanlışlık olabilir yinede ama hemen günahını alma konuş onunla
Ama üstünden 1 saat kadar geçti şimdi yazsam garip olmaz mı
🤔 sevgilin değilmi çekinmemen lazım sonuçta..
Adın helin değilse. Ve onunda iş arkadaşı akrabası normal arkadaşı vb değilse. Aldatılıyorsun. Ama önce helini öğren
Zarf ola bilir ama aldatıyorda ola bilir sordunmu noluyor diye
Sormadım mesaj geldiğinde bi anlamaya çalıştım sonrada yazmadım
E sorsana ne bekliyorsun valla ben merak etdim ver numarasını ben sorucam 🤣🤣
Ama üstünden 1 saat kadar geçti şimdi sorsam garip kaçmaz mı o benim gçrmediğimi düşünüyodur
Neticede gördün ve hesap sormak hakkın istediğini düşüne bilir istediği kadar zaman geçsin sana izah borcu var
O da doğru teşekkür ederim
Rica ederim banada haber ver çok merak etdim 🤣🤣
Sevgilin sana öyle mesaj atıyor sen de helin kim demiyorsun burda soruyorsun 4/10
Yok aslında seninle evlenmek istiyor ama söyleyemiyor
belki arkadaşıdır dicemde sanmıyorum bir konuş gördüm mesajı falan de
geçmiş olsun kardeşim bir an önce ayrılmaya bak
Hayır ne aldatılması saçmalama ya.
Kesin bencr
Gerçekten mi yaaaa bide bu saatlerde hep oyunda oluyodu ama şu an oyunda değil
Demekki başka bir oyun peşinde
Ya deme öyle ama üzülürüm
Eninde sonunda üzüleceksin bosver
Ooo bide ev boş kesin et kesiyorlar
Nalaka
evet