1.5 yıldır aşık olduğum adama açıldım ve beni reddetti. Tanıma fırsatı bile vermedi. Direkt istemiyorum dedi. Nedenini sordum, nedeni yok dedi. O kadar mı çirkinim dedim sustu. Soruyu trol sanacak olanlar lütfen yorum yazmaya tenezzül dahi etmesin , çok moralim bozuk.
Az önce reddedildim, reddedilecek kadar çirkin miyim?
Üzme tatlı canını kıymetini bil Birak peşini ayrıl Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de Peşinden gelmeyenler utansın, Değişme hiç kimse için, Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın. Elinden gelenin en iyisini yap Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini, Sonrasını hiç düşünme arkadaş, Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın
Güzel değilsin ama çok tatlısın çok sekersin senin gibi birisi reddedilmez ama olabiliyor bu normal bir sey bunun sadece güzellikle çirkinlikle alakası yok ben şimdi sana bayıldım bana gelsen ben de reddederim artık siz kızlara hic bir sey kalmadı güvenim yok sizi sevecek bir taraf yok bu sadece dış görünüşte degil iç görünüşte de oluyor karakter kişilik adam insanlik meselesi türk kızlarından bu konuda soğudum artık bu zamana kadar olmadi bu saatten sonrada olmaz o çocuk da bir seyler yasamıstir bir türk kızi tarafından
Gayet güzel ve çekicisin. Cesaret gösterip açılmışsın taktir ettim. Reddedildiğinde aklına gelen ilk şeyin fiziki güzellik olması doğru bir yaklaşım değil. Bir sürü sebebi olabilir. Belki başka birini seviyordur, belki işleri çok yoğundur, belki yalnız kalmak istiyordur, birine zaman ayıramıyordur. Ve belki de cinsel yönelimi bile farklı olabilir. Kendini sakın üzme.
Beğeni değişkendir uzun boylusundur o minyon seviyordur esmersindir sarışın seviyordur.. birinin seni beğenmemesi çirkin olduğun anlamına gelmez.. bazı erkeklere bakıyorum mesela yakışıklı diyorum ama benim tarzım değiller bişey itiyor ya bakışı ya duruşu.. bu onları çirkin yapmıyor.. bir çok insan deli gibi peşlerinden koşabiliyor.. yani kısacası o kişi seni begenmese bile sen asla çirkin değilsin bunu bil.. ki eminim bir çok kişinin kalbini de yakmışsındır
Kız olarak karşı tarafa açılmak karşı cins tarafından çok basit gözüküyor bu şahsi görüşüm tabi. Çok güzelsin gerçekten ama bu bazen güzellik meselesiyle alakalı olmayabiliyor Belki sevdiği vardır Belki kapalı birini arıyordur Belki elektrik alamadı Belki farklı sorunları var Bilemeyiz ki Şöyle düşün kimse kimseyi sevmek zorunda değil Çok üzülüyorsun biliyorum Yağmurlu havalarda ona yazmak istiyorsun Yolda yürürken karşına çıksın istiyorsun Ama geçicek kuzum geçicek Çok daha iyileri çıkacak karşına (Benden sana tavsiye Adil Yıldırım ı youtube kanalından takip etmen) (Birde sakın ama sakın bir daha ona ölsen de Bak Ölsen de diyorum yazma) ❤💙💜☁☁
Hiç değilse karşındaki adam güzelsin diye istemediği halde evet diyecek karakterde biri değilmiş. Delikanlı gibi istemiyorum demiş. Gerçi direkt istemiyorum demesi delikanlılıktan ziyade biraz öküzlük ama en azından dürüst. Kurban bayramı gerginliği yaşıyor da olabilir, takma kafana normaldir bu zamanda bu tepkileri vermesi.
Bozma moralini, güzelsin gayet, nice öküz var daha dünyada.
Reddedilmenin nedeni illa çirkin olman değildir ki bir sürü sebep sayılabilir belki adam çok kazık yedi daha önce soğudu kadınlardan belkide güvensizlikle dolup taşıyor ve Reddedildim diye hayata kusmeye gerek yok eziklenecek birşey de yok ortada boşver gitsin ama bana fake sin gibi geldi 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Merhaba, öncelikle güzellik göreceli bir şeydir ve ayrıca çirkin değilsiniz. Bir insanın reddetme ya da kabul etme nedeni dış görünüşünüzle ağırlıklı olarak alâkalı ise zaten o kişi sizi kabul etse de bir anlamı yok. Belki başka sevdiği vardır, belki hazır değildir, olabilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her şey güzellik değil hanımefendi. Belki hayatında birisi vardır belki tipi değilsinizdir belki aradığı şeyler başkadır. Dolu neden var. Senden daha güzel bir kızı reddetmiştim aynaya bakmadan. Sırf 1 tane nedenden dolayı. O arkadaşta benzerini yapmış olabilir. Bilemeyiz niye olduğunu
Her istediğini elde edeceğini mi zannediyorsun? Hem neden trol olsun? Çirkinler mi reddediliyor sence? En yakışıklı erkekler genelde güzel kadınlarla birlikteyken bunu nasıl yazdın? Bu işler tamamen akıl, zeka ve denk gelme meseleleri 👍
Eğer bir kız arkadaşı sevdiği biri olmayıp seniiiiiiiii reddediyordu ya okuzdur ya da öküz oğlu okuzdur. Gözleri görmeyen güzellikten anlamayan malin tekidir. Zeka geriliği de olabilir? Ben kapinda yatarimmm
Bence sen güzelliğinle tavlayabileceğini zannetmişsin, çocuğa o kadar mı çirkinim diye sorarak da bunu belli etmişsin. Çirkin biri olmadığını kendin de gayet iyi biliyorsun.
Açıldığın kişi etkilenmemiş olabilir. Direk özeleştiriye geçmen saçma. Demekki dış görünüşe önem veriyorsun. Adamın belki 1.5 yıldır uzaktan aşık olduğu birisi vardır🤣
Sadece güzellik ve çirkinlik yüzünden bir erkegin bir kadını reddebilecegini, başka bir olasılık olamayacağını düşünecek kadar çiğ olduğun için r ddetmis olabilir
çirkin değilsin ama malsın, nasıl ki seni görür görmez dmden bahane bile bulmadan yürüyen malları direkt eliyorsun sende karşındakini ısındırmadan yürümüşsün olmamış bu kadar basit
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Efendiler! Fikirlerin güzellik ya da paradan daha muktedir olduğu kanaatinde olduğumu sizlere bildirmek istiyorum. İlime ve fenne önem veren gerçek anlamda hoşgörülü, zeki ve ahlaklı gençlere ihtiyacımız vardır. Bunu lütfen unutmayınız.
Size olmus ki cocunuyorsun. Birakin artik bedenleri cekin elinizi temiz bedenlerdem. size ait olmayan kadin ve erkek bedenlerine etki etmeyi tecavuzkar ruhu ve bu bitesice ruhu birakin. Cekin bedenlerimizden o pis kokusmus ellerinizi defedon gitsin
kendinden 10 gömlek üstün birine bakmışsındır o da etmemiştir normal yani o kişinin etrafı karı kız kaynıyordur zaten ikincisi sizin tipini sevmediğiniz biri size altından çiçek yollasa sizde reddedersiniz
Bence sen cirkin degilsin ama adam kaliteli... sisik tiplerden hoşlanmıyordur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
troll olduğunu düşünmemiz normal. hepimiz biliyoruz ki güzel olup olmadığını anlayacak yüzlerce geribildirim almışsındır. karşıcinsten de kendi cinsinden de.
Güzeller reddedilmez diye bir kanun çıktı da benim mi haberim yok?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Her sey güzellik değildir davranışlarda sorun olabilir. ( guzelsin bence baya ) belki hayatında birisi vardır ya da ilişki istemiyordur diye de uzar gider sebepler çok takma kafana yoluna bak