Bugün reddedildim! Reddedilecek kadar çirkin miyim?

Bugün 2 yıldır aşık olduğum adama açıldım ve beni reddeti. Sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi 😔 çok moralim bozuk dün reddeti ve bugün üzüntü den ağzıma lokma koymadım hiç uyumadım o kadar çirkin miyim kendisi çok yakışıklı bu arada 35 yaşında iyi iş sahibi bende 24 yaşındayım. Gençliğim bile fayda etmedi soruyu trol sancak olanlar lütfen yorum yazmaya tenezzül dahi etmesin çok moralim bozuk
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu beni reddeden adam Dindar biri gibi. Umreye falan gitti namaz falan da kılıyormuş çok uslu ve efendi mühendis bir de aşırı yakışıkli olmasına rağmen kibirsiz. Açık olduğum için istememiş olabilir mi diye de düşünmüyor değilim ben onunla evlenmek istiyordum çok aşığım 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşleriniz için teşekkür ederim, burda mesela güzellik değil mesele özgüven kırılması ben kendimle barışık bir insanım zaten ama reddedilmek gerçekten özgüven kırıyor. Tabi ki ben Sandalye yi seviyorum diye sandalye de beni sevmek zorunda değil. Olaya böyle bakıyorum sizin başınıza gelse eminim sizin de özgüveniniz kırılır.