Arkadaşıma ayarladığım ve aynı zamanda çocukluk arkadaşım olan çocuktan hoşlanıyorum?

İşler biraz karışık o yüzden en başından anlatacağım. Çocuk benim çocukluk arkadaşım beraber büyüdük. Bir ara çocukluk aklıyla kısa süreliğine sevgili olmuştuk ama ayrıldık. Hatta bu olayı birbirimize gülerek ne kadar salakmışız gibisinden anlatıyoruz. Ben bu çocuğu bir ara en yakın kız arkadaşıma ayarlamıştım uzun zaman sevgililerdi sonra ayrıldılar. Birbirlerinin hayatlarından tamamen çıktılar. Kızla arkadaş değilm şu an birkaç şeyden dolayı küstük ama çocukla alakası yok. Ben bu çocukla aşırı yakınım resmen dışarıdan sevgili gibi gözüküyoruz ve bunun farkındayız. Bizi tanımayanların sevgili sandıklarından adım kadar eminim. Çocukla o kadar yakınız ki şakasına flörtleşiyorduk her zaman en yakın arkadaşların yaptığı gibi. Ama sonradan fark ettim ki ben çocuktan hoşlanıyorum. Onun da bana karşı hisleri var diye asla kendi kendime gelin güvey olmuyorum hayalini bile kurmadım. Ama bir gün olursa ne yapmalıyım sizce? Hem çocukluk arkadaşım hem de şu an birbirimizin hayatında olmasakta bir ara yakın olduğum kızın eski sevgilisi. Ne yapmalıyım?
Arkadaşıma ayarladığım ve aynı zamanda çocukluk arkadaşım olan çocuktan hoşlanıyorum?