Yasak askin sonu olur mu?

Selam Arkadaslar, ben 27 yasindayim ve malesef yasak bir ask'a düstüm.. 4 Aydir biri ilsikim var. Yasak olan da tam olarak bu: Kiz arkadasi zamaninda hamile kaliyor ve aileler dini nikah kiymak istiyor. Su an 6 ay lik bebegi var, ve bebegini cok düskün. Hala o evlilik sürdürülüyor, güya bebegin annesi ama biliyormus o evlilik sadece bebek icin devam ettiriliyor diye. O kiza karsi hissleri yokmus, hatda iliskiye bile girmiyorlar.. ben varim diye. Tabiki kiz beni bilmiyor. Cok mutluyuz ve gercekten birbirimizi seviyoruz. Bana dün dedi ki, biraz daha beklemeliyim, cünkü daha o evden ayrilamam diyor. Bebegi daha cok kücükmüs (6ay) ve onsuz daha yapamiyormus. Kafam darmaduman... Bebegini kimse elinden almiyor ki dedim ben, sadece artik o mutsuz dedin evlilige son ver dedim.. Onun cevabi da kolay degilmis felan filan... ne demek istiyor? Ben hic bir zaman bir yuva yikilmasina sebep olmak istemezdim, ama kendiside diyor ki benden önce de o 'evlilik' bitmisti... Baska bir kadin ile ayni catida yasamasina gücüm yetmiyor artik.. Ne yapmaliyim? Bebegi icin cok anlayis göstermeye calisiyorum ama sanki bebek bahane gibi geliyor bana.. Ben mi yaniliyorum? Lüften fikirlerinizi alayim.. Tsk ederim ve iyi haftalar diliyorum..
Yasak askin sonu olur mu?