#movie_colic

Aslına bakarsan ilk aşık olduğumda platonik bir durum söz konusuydu ve 1 yaş benden büyüktü.
Kendisine akrostiş şiir bile yazmışlığım ve yazanın ben olmadığına inanmışlığı var (bir insan bu kadar küçümsenebilir) bu sebepten dolayı lise dönemimin bir kısmında depresif ve farklı düşünceler içerisinde yer yer mazoşistliğe giden evrelerden geçtim bazı duygular ile savaşma içerisinde hatta intiharı bile düşündüğüm oldu özellikle başlarında. Bir gün balkondan aşağı bakarken şu fikirler geçti aklımdan. Şimdi atlasam ne olacak? ölecek miyim? ya ölmezsem sakat mı kalırım? devam mı etmeliyim? İntiharı sorguladığımda şuna vardım. Aslında intihar korkaklıktı ve yaşamda karşılaşabileceğim olaylardan kaçmaktı. Sonuçta hayatın bana neyi getireceğini ve neyi göstereceğini bilemezdim. Sonra başka birini tanıdım ve her ayrılışta şunu öğrendim. Hiç bir zaman daha fazla sevemem herhalde çok seviyorum, dediğimde daha çok sevebildim. Büyüdükçe sevgiyi daha iyi anlamaya başladım. Ama tabi anlamadığım daha çok şey var (: karşılığı yoksa boştur üzülmeye değmez varsa da genelde insanlar ayrılmazlar ayrılmak için sevginin zarar veriyor olması gerekir ve sevgi aslında zarar vermez. Zarar veren aşktır.
konuyu anlatmaktan vermek istediğim cevabı kaçırmışım ((:
her insanın yardıma ihtiyacı olduğu ya da olacağı bir dönem olacaktır.
ben bu kısmı insanların kendilerine dürüst ve sorgular durumda olduklarında kendi başlarında aşabileceklerine inanıyorum. Yapamıyorsan yani göremiyorsan dışarıdan bir bakışa hep bir ihtiyaçları vardır. Bunu iyi dostlar yapar genelde senin yerine ama yoksa işte o zaman görebilmek için bir terapistin sözlerine ihtiyaç duyarsın.
Merhaba,
Hiç bir zaman kendimi bu kadar kaybetmedim. İnsanın kimseye kendinden fazla ödün vermemesi geliyor. İnsanoğlu, kişiye kafayı yedirtebilir çünkü. Önlemini alıp ona göre davranmak en sağlıklısı sanırım..
Ben aldım ve bunun çok insani olduğunu düşünüyorum. Beni terk edişini en yakın arkadaşlarım tabiki biliyordu ama bana öyle bir şey yaparak terk etti ki kimseye anlatmak istemedim. Atlatamıyordum da. Ve bir an önce o olmamış gibi davranmak istiyordum. Kötü bir dönemdi. Hiç gocunmadım aradım randevu oluşturdum. Ruhumda bıraktığı yaraları birine anlatmak istiyordum uzman birine. O kadar iyi geldi ki... Benim de hatalarım olmuştu tabi önce bunlarla yüzleştirdi beni sonra değmeyeceğini öğretti. 3 seans aldım. İhtiyaç duysam yine alırım. Ha ben o aşk acısını aştım mı sayılır? Ama kendime kızışlarım onu görmek, aramak isteyişlerim son buldu. Değmeyeceğini biliyorum artık. Olgun bir evredeyim
Merhaba, hayır o raddeye hiç gelmedim ya.. Karakter itibariyle güçlü bir insanım ve daha beter acıların da var olduğunu erken yaşta tecrübe ettim, ölüm gibi.. Keyifli geceler..
Teşekkür ederim.. 😌
Rica ederim...
Cevap
7Cevap
Pskiatride ye gidip lustral almıştım hala da kullaniyom
Evet, desteğimi kafamı duvara vurarak yaptım. şu an herşey miss..
Hayır. Dibi gördüm ama daha dik kalktım. En azindan tecrubeydi diyorum.
Belli bir dönemde fark etmesekte ihtiyacımız oluyor tabi ki...
ara ara destek görüyordum zaten bu ayrılma olayını da 1 2 seans anlatmıştım.
Hiç ihtiyaç duymadım oturdum kendimle konuştum doğru kişi olsa ztn bu durumda kalmana izin vermezdi yürümeyi öğrenmeden koşmaya çalışmak ne kdr saçmaysa geçici insanlar için de üzülmek o denli saçma mutlu olmaya bakın hayat kısa (:
Destek görmedim fakat çok fazla acı çektim. Fakat geriye dönüp arkama baktığımda kısacık hayatımda değmediğini anladım. İnsan başına me gelirse gelsin kendini ayakta tutmalı.
O duruma düşmedim. Düşmekte istemem. Zor durumlar
Hiç aşk acısı çekmedim o yüzden hayır:)
Uzun bir süre antidepresan kullandım
Ne kullandınız
Alacağım sanırım çünkü kafayı yemek üzereyim
Hayır
Evet aldatıldığım için psikolojik destek almıştım
Ben almadım da benim yüzümden alan olmuştu
İhtiyaç duymultum ama destek almadım.
evet, hiçbir işe yaramadı
Hayır. Asla
aşk acısı çekmedim