Neymiş efendim kafası karışıkmış bnde bitsin dedim ayrıldım numarasını sildim instagramdan takipten çıktım ama o hala beni instagramdan takip ediyor ama konuşmuyoruz storylerime bakıyor bende bu sözü paylaşıcam sizce paylaşıyımmı ya da sizin önerileriniz var mı nasıl bşyler paylaşsam 😂?
Aşırı saçma ve ergence. Umrunda olmasa zaten böyle bir paylaşım özellikle "gönderme" yapma gereğinde bile bulunmaz, kendi hayatına yön verdiğini kanıtlardın.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Burda gülüyorumda cidden hiç iyi değilim evet ayrılmayı ben istedim ama bu askere gidecek ve her konuşmamızda inşallah gelmem diyordu Bnde senin gelecek planlarında ben yokum ayrılalım dedim o zaman bırakalım dedi illa istemiyorum dersen bari arkadaş kalalım dedi. Bi kaç gün önce numaranı siliyorum ben seninle arkadaş kalamayacağım diye mesaj attım nosunu sildim instagramdan da takipten çıktım o wp den attığım mesaja cvp vermedi ama beni hala takip ediyor instagramdan ne yapmaya çalışıyor peki napıyım instagramdan takipçilerimden mi çıkarıyımmı engelleyimmi yoksa dursamı?
Adamı hayatından sözde çıkarmışsın ama özde çıkaramamışsın gibi olur. Birine yol veriyorsanız hâlâ onu düşündüğünüzü belli etmeyin. Bu sizi zayıf ve çaresiz gösterir sadece, paylaşımlarınızda ne yazdığı ne çaldığı önemli değil. Hâlâ onu düşündüğünüzü anlar karşı taraf yalnızca.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Burda gülüyorumda cidden hiç iyi değilim evet ayrılmayı ben istedim ama bu askere gidecek ve her konuşmamızda inşallah gelmem diyordu Bnde senin gelecek planlarında ben yokum ayrılalım dedim o zaman bırakalım dedi illa istemiyorum dersen bari arkadaş kalalım dedi. Bi kaç gün önce numaranı siliyorum ben seninle arkadaş kalamayacağım diye mesaj attım nosunu sildim instagramdan da takipten çıktım o wp den attığım mesaja cvp vermedi ama beni hala takip ediyor instagramdan ne yapmaya çalışıyor
Hiçbir şey yapmaya çalışmıyor. Sen bir çaba görüyor musun? Çalıştığı bir şey yok. Uğraşmamış bile kendin dönersin belki diye saklıyor numaranı. Askerde de bunalımını seninle atmak için yazar belki ama döndüğünde sana karşı tavrı yine aynı olacak. Bir şeyler paylaşıp kendini ezik gösterme. Bir karar almışsın duruşunu muhafaza et. Erkekler kimin numarasını siliyor ki onlar bir gün lazım olur diye hepsini saklıyor.
Çok seviyorsan açık kapı bırakmak istiyorsan takipçilerinden çıkar sadece. Ama dönmeyeceğinden eminsen engelle, askerde seni kullanmasına izin verme niyetindeysen de dursun.
Bence yapma çok umursadığını düşünür direkt engelle
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Burda gülüyorumda cidden hiç iyi değilim evet ayrılmayı ben istedim ama bu askere gidecek ve her konuşmamızda inşallah gelmem diyordu Bnde senin gelecek planlarında ben yokum ayrılalım dedim o zaman bırakalım şu anda kafam karışık illa istemiyorum dersen bari arkadaş kalalım dedi. Bi kaç gün önce numaranı siliyorum ben seninle arkadaş kalamayacağım diye mesaj attım nosunu sildim instagramdan da takipten çıktım o wp den attığım mesaja cvp vermedi ama beni hala takip ediyor instagramdan ne yapmaya çalışıyor
Burda gülüyorumda cidden hiç iyi değilim evet ayrılmayı ben istedim ama bu askere gidecek ve her konuşmamızda inşallah gelmem diyordu Bnde senin gelecek planlarında ben yokum ayrılalım dedim o zaman bırakalım dedi illa istemiyorum dersen bari arkadaş kalalım dedi. Bi kaç gün önce numaranı siliyorum ben seninle arkadaş kalamayacağım diye mesaj attım nosunu sildim instagramdan da takipten çıktım o wp den attığım mesaja cvp vermedi ama beni hala takip ediyor instagramdan ne yapmaya çalışıyor