Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşım sende hoşgeldin aramıza.. valla bro bende anlamıyorum ya bana mı denk geliyor yoksa bende mi sorun var diye düşünüp duruyorum 😂 en sonunda gamsız olup sktiri çektim hepsine.
sorunda o ezseniz vay be kadın gibi kadın diyeceğim yok arkadaş, aşırı dengesizsiniz ne istediğinizi kendinizin bile bildiğinden şüpheliyim kadınların çözülememesinin nedeni şu ortada çözülecek bir şey yok olsa çözülür , yok sürekli değişen bir denklem gibisiniz çözmeye ramak kalmadan mod değiştiriyorsunuz ve saçma sapan düşüncelerle mantık kurup yükleniyorsunuz ek olarak birde çok boş konuşuyorsunuz az ve öz konuşmak gibi değerli bir şeyi öğrenmek varken çeneyi kendinize has kılarak gereksiz bir özelliği kadınlık özelliği gibi lanse ettiniz ya helal olsun
anlamadın galiba he normal ya neyse soruda kız demedim kızlar dedim çevremdeki hangi kızla tanışsam ilerletsem konuşmayı hepiniz aynısınız dengesizsiniz kıza kağıttan gül yapıyorum yaa gerek yoktu yaa diyip 2 dk sonra ben süpriz sevmemki diyip sıcıp batırıyor hani sözde romantiklik kıza has ya romantiğin zerresinden bile anlamıyorsunuz işinize geldiği gibi romantiklik var sizde incelik mi oda işinize geldiği gibi şu hanzolar varya iyi yapıyor size hakettiğiniz gibi davranıyor
çirkin falan değilim ben, aşırı yakışıklıda değilim, gayette özgüvenimde yüksek, öyle bir kızla konuştuğumda ruhuna işlemesini iyi bilirim, empatik biri olduğum için kolayca kavrayabiliyorum, ama kavradığım tek şey şu hayatta yapınızın değişim halinde olduğu, ayrıca o çirkinlik yakışıklılık olayları ön safha için geçerli oda acaba şans versem mi sorusu için geçerli birbiriyle iyi anlaşan birbirlerinin ruhuna dokunabilen her canlı karşısında çirkin biri bile olsa başkalarına göre, yakışıklı/güzel görür buda 2. ders olsun
benim verdiğim dersler sadece benim baktığım kadarı ile kısıtlı, çok bilen boş bilir, alçak gönüllü olamayan aptal bir bilgeden başka bir şey değildir kimse her şeyi bilemez her tahmini ön yargısıda doğru olamaz insanım işte erkeğim ve her prensesin prensi olduğu gibi her prensinde bir prensesi var, bulamıyorum işte yok ortalık sadece dengesizlerle dolu
hayat arkadaşına ihtiyacım var , duygularımı düşüncelerimi neşelerimi sevincimi paylaşabileceğim birine ihtiyacım var çok şükür çok arkadaşım olmasada tek dostum yetiyor bana ama dost sonuçta , duygularını hislerini eşin karşılar o yanında olur başarıda da başarısızlıktada mutluluktada mutsuzluktada kapitalist sistem işleyişi sürdürmese insanların zaten yegane amacı bu olucak, gitar kursuna yazılıcam işlerimi düzenleyip , ayrılcam yalnızlığa arkadaş boşver be
dediğim gibi bir kız yok bir kız olsa onu şikayet edicem, genel olarak bunaldım bilmiyorum sende bana çok yüklendin galiba tanıdıkça ön yargılarında silindi anlamaya başladın gibi
ya bisi sorucam cidden tüm bu olayın bir kız için mi olduğunu düşünüyorsun, eğer bir kız olsa neden burada şikayet edimki gider ona şikayetimi dökülürüm ya da arkadaşımla konuşurum şikayetim sizeydi genelinize
bir kız değil işte her kızla bir problemim oldu benim, kimi aşırı ön yargılı çıktı, kimi aşırı dengesiz, tamam anlıyorum belkide aşırı anlayış buna neden oluyor bilemiyorum ama hani insanız tamam hepimizin bir günü tutmayabiliyor anlık şeylerede hazırım sonuçta bir ilişki bu ve 2 insan bir araya geldiğinde ve vakit geçirdiğinde birbirlerinin sorunlarınıda çözerler ya da sıkıntılarını çekerler , sevgide tahammül seviyesini olabildiğince yukarıda tutar ama bunlar öyle değil , cidden çok doldum yani, tamam anlıyorum sizde genel olarak karsılastığınız erkeklerden sorunlar yaşıyorsunuz ve bazı şeyler oluşuyor tamam bunada tamam ama arkadaş karşındaki insanı tanırsın karakterini çözersin ve bunu onun yapmayacağına dair şeyler görürsün ya vallahi toplum mu değiştirsem acaba daha sağlıklı ilişkiler için
dedim ya insanız aslında hepimiz sorunlu varlıklarız sorundan kastın aşırı dengesiz olarak görmenin nedeni belkide senin öyle görmeni neden olan bakış açın olabilir mi? diye demek istiyorsan, neden olmasın gayette olabilir. Asıl soru şu, bu hangisi, ne düzgün gitmiyor?, belkide fazla kurcalıyorumdur, belkide yaşadığım problemleri çok büyütüyorumdur , evet bunlar olabilir. Bilmiyorum be gizli, kimsin necisin bilmiyorum ama seninle konuşmakta iyi geldi merak etme bunu diyince aklına yürümek gelmesin gizlisin zaten bende gizliyim, bari şu gizli konularında yürüme manasızlığını eklemeyiniz rica ediyorum
Evet gizliyim ve hala dediğimi anlamıyorsun. Kızlarda sorun diyorsun ama bence en büyük sorun sende. Kızlar ne istiyor bilmiyorsun, zaten romantiğim vs diyen en büyük abaza oluyorx haliyle kızlar da kaçıyor. Kendini düzelt etrafındakiler de düzgün olur
Kızlar kaçmıyor kuzum kızlardan ben kaçıyorum, tanışıyorum ilerletiyorum istediğim gibi gitmediğinde bir daha aramıyorum bu yüzden de kızlar çok dengesiz diye soru açıp şikayet ediyorum bence sen benim dediğimi anlamıyorsun neyse birbirimizin kalbini kırmadan iyi geceler diyelim kötü başladı iyi gitti iyi bitsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşım sende hoşgeldin aramıza.. valla bro bende anlamıyorum ya bana mı denk geliyor yoksa bende mi sorun var diye düşünüp duruyorum 😂 en sonunda gamsız olup sktiri çektim hepsine.
insanların kafası karışık
sorunlarımız var, tüm insanlar olarak
Böyle insanları kendine çekmen seninle alakalı olabilirmiş, sorunun kaynağı sen olabilirmişsin diyor psikologlar
Belki de sorun sendedir kanka
Kim bunun kuyruğuna bastı ayağını çeksin yaaa
yaaaaa ağzını gevşek gevşek açarak konuşmuyor musunuz bide
çocuk gibi.
Noldu hangi hatun ezdi seni ezik 😄
sorunda o ezseniz vay be kadın gibi kadın diyeceğim
yok arkadaş, aşırı dengesizsiniz ne istediğinizi kendinizin bile bildiğinden şüpheliyim
kadınların çözülememesinin nedeni şu
ortada çözülecek bir şey yok
olsa çözülür , yok sürekli değişen bir denklem gibisiniz
çözmeye ramak kalmadan mod değiştiriyorsunuz ve saçma sapan düşüncelerle mantık kurup yükleniyorsunuz
ek olarak birde çok boş konuşuyorsunuz
az ve öz konuşmak gibi değerli bir şeyi öğrenmek varken çeneyi kendinize has kılarak gereksiz bir özelliği kadınlık özelliği gibi lanse ettiniz ya helal olsun
Helal olsun bu kadar delirtip düşündürdüyse sağlam kızmış bana da taktik verse keşke 😄 Takıntı yapmış kızı ahaha
anlamadın galiba he normal ya neyse
soruda kız demedim kızlar dedim
çevremdeki hangi kızla tanışsam ilerletsem konuşmayı hepiniz aynısınız
dengesizsiniz
kıza kağıttan gül yapıyorum yaa gerek yoktu yaa diyip 2 dk sonra ben süpriz sevmemki diyip sıcıp batırıyor
hani sözde romantiklik kıza has ya romantiğin zerresinden bile anlamıyorsunuz
işinize geldiği gibi romantiklik var sizde
incelik mi oda işinize geldiği gibi
şu hanzolar varya iyi yapıyor size
hakettiğiniz gibi davranıyor
Çirkinsen sevmezler yapcak bi şey yok. Ayrıca git de sevilmemiş çirkin bi kızı sev de gör
çirkin falan değilim ben, aşırı yakışıklıda değilim, gayette özgüvenimde yüksek, öyle bir kızla konuştuğumda ruhuna işlemesini iyi bilirim, empatik biri olduğum için kolayca kavrayabiliyorum, ama kavradığım tek şey şu hayatta yapınızın değişim halinde olduğu, ayrıca o çirkinlik yakışıklılık olayları ön safha için geçerli oda acaba şans versem mi sorusu için geçerli
birbiriyle iyi anlaşan birbirlerinin ruhuna dokunabilen her canlı karşısında çirkin biri bile olsa başkalarına göre, yakışıklı/güzel görür buda 2. ders olsun
Sen bu kadar çok ders verebiliyorsun ama bi kız dengeni komple bozmuş. Çok biliyorsan doğru insanı seçmeyi de bil
benim verdiğim dersler sadece benim baktığım kadarı ile kısıtlı, çok bilen boş bilir, alçak gönüllü olamayan aptal bir bilgeden başka bir şey değildir kimse her şeyi bilemez her tahmini ön yargısıda doğru olamaz
insanım işte erkeğim ve her prensesin prensi olduğu gibi her prensinde bir prensesi var, bulamıyorum işte yok ortalık sadece dengesizlerle dolu
Arama. Hayırlısı için dua et. Bize de denk gelmiyor aramıyoruz ama
hayat arkadaşına ihtiyacım var , duygularımı düşüncelerimi neşelerimi sevincimi paylaşabileceğim birine ihtiyacım var çok şükür çok arkadaşım olmasada tek dostum yetiyor bana ama dost sonuçta , duygularını hislerini eşin karşılar o yanında olur başarıda da başarısızlıktada mutluluktada mutsuzluktada
kapitalist sistem işleyişi sürdürmese insanların zaten yegane amacı bu olucak,
gitar kursuna yazılıcam işlerimi düzenleyip , ayrılcam yalnızlığa arkadaş boşver be
Kim bu kız arkadaş taş mı ne adamı delirtmiş hahaha 🤣
dediğim gibi bir kız yok bir kız olsa onu şikayet edicem, genel olarak bunaldım bilmiyorum sende bana çok yüklendin galiba tanıdıkça ön yargılarında silindi anlamaya başladın gibi
Bana da yürüme bak olmaz ahsh
:S bilmiyorum ki bu art niyet sevdanız nerden geliyor neyse ya bi an içimi açtım kusura bakma iyi geceler
Kızla barış da kurtul
ya bisi sorucam cidden tüm bu olayın bir kız için mi olduğunu düşünüyorsun, eğer bir kız olsa neden burada şikayet edimki gider ona şikayetimi dökülürüm ya da arkadaşımla konuşurum
şikayetim sizeydi genelinize
Genelimizi tanımıyorsun ki ama? Bu bir kız üzerinden gelişmiş ya da bi olay. O yüzdem
bir kız değil işte her kızla bir problemim oldu benim,
kimi aşırı ön yargılı çıktı, kimi aşırı dengesiz,
tamam anlıyorum belkide aşırı anlayış buna neden oluyor bilemiyorum ama hani insanız tamam hepimizin bir günü tutmayabiliyor anlık şeylerede hazırım
sonuçta bir ilişki bu ve 2 insan bir araya geldiğinde ve vakit geçirdiğinde birbirlerinin sorunlarınıda çözerler ya da sıkıntılarını çekerler , sevgide tahammül seviyesini olabildiğince yukarıda tutar
ama bunlar öyle değil , cidden çok doldum yani, tamam anlıyorum sizde genel olarak karsılastığınız erkeklerden sorunlar yaşıyorsunuz ve bazı şeyler oluşuyor tamam bunada tamam ama arkadaş karşındaki insanı tanırsın karakterini çözersin ve bunu onun yapmayacağına dair şeyler görürsün ya vallahi toplum mu değiştirsem acaba daha sağlıklı ilişkiler için
Sorun sende olabilir mi? Her kızda sorun var ama sende değil. Düşündün mü bunu
dedim ya insanız aslında hepimiz sorunlu varlıklarız sorundan kastın aşırı dengesiz olarak görmenin nedeni belkide senin öyle görmeni neden olan bakış açın olabilir mi? diye demek istiyorsan, neden olmasın gayette olabilir. Asıl soru şu, bu hangisi, ne düzgün gitmiyor?, belkide fazla kurcalıyorumdur, belkide yaşadığım problemleri çok büyütüyorumdur , evet bunlar olabilir. Bilmiyorum be gizli, kimsin necisin bilmiyorum ama seninle konuşmakta iyi geldi merak etme bunu diyince aklına yürümek gelmesin gizlisin zaten bende gizliyim, bari şu gizli konularında yürüme manasızlığını eklemeyiniz rica ediyorum
bunu düşünücem ama
Evet gizliyim ve hala dediğimi anlamıyorsun. Kızlarda sorun diyorsun ama bence en büyük sorun sende. Kızlar ne istiyor bilmiyorsun, zaten romantiğim vs diyen en büyük abaza oluyorx haliyle kızlar da kaçıyor. Kendini düzelt etrafındakiler de düzgün olur
Kızlar kaçmıyor kuzum kızlardan ben kaçıyorum, tanışıyorum ilerletiyorum istediğim gibi gitmediğinde bir daha aramıyorum bu yüzden de kızlar çok dengesiz diye soru açıp şikayet ediyorum
bence sen benim dediğimi anlamıyorsun neyse birbirimizin kalbini kırmadan iyi geceler diyelim kötü başladı iyi gitti iyi bitsin
Kızlardan uzak dur rahat et. İyi geceler
Kimsin sen merak ettim
bana tekrar hakaret etmek için mi soruyorsun yoksa gerçekten merakından mı?
Merakımdan
bir profil resmim yok, sadece yazarım çizerim
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/prosonicbomb
Olabilir. Zaten metak ettim sadece
cidden ilginç birisin
Bende de hep öyle erkekler denk geldi :(
Başka ülkede yaşamaya başla :D
Sevgi istiyorum. Sadece saf bi sevgi. Thats all.
Tamam