25 yasındayım hiç kimseyle çıkmadım evleneceğim kızında öyle olmasını istiyorum bu zamanda kimseyle çıkmamış hiç sevgilisi olmyan tertemiz yaşayan bir kız varmıdır?
Umudum kalmadi ama sizce var midir?
Umudum kalmadi ama sizce var midir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk önce şunu bilmeniz lazım ki bir kızın sevgilisinin olmuş olması onu kirli yapmaz, sizi anlıyorum her ilkini sizinle yaşayacak birini arıyorsunuz ancak bir kızın sizden önce sevgilisinin olmuş olması sizi mutlu edemeyeceği, sevemeyeceği demek değildir. Bakın ben bir kız tanıyorum, 22-23 yaşında filan, hiç sevgilisi olmamış ve dışarıdan bakınca hanım hanımcık bir kız gibi duruyor. Bu kız sadece bekaret isteyen biri için ideal bir sevgili/eş adayı olarak gözükebilir ama kızı yakından tanıyanlar onun ne kadar karaktersiz adi bir insan olduğunu biliyor. O kız sizin tabirinizle saf, temiz bir kız ama evlendiği adamı parmağının ucunda çevirir. Bir tarafta da şöyle bir kız düşünün, gerçekten temiz kalpli, sizle ortak zevkleri olan, birlikte zaman geçirmekten zevk aldığınız bir kız ama bu kızın daha önce sevgilisi olmuş ve onunla bazı şeyler yaşamış. Bu kız sizi mutlu edemez mi? Bence eder, sadece bekaret olarak düşünmeyin bu işleri.
seni çok iyi anlıyorum bende 23 yaşımdayım benimde olmadı ama ben çok takıldım çok teklif ettim açıldım olmadı ya sevgilileri çıktı ya da uzun mesele bir şekilde olmadı yanii kötü bir durum bu tipim mipim herşeyimde yerindedir yanii şimdi insan kendisi nasılsa karşısındaki kişide öyle olsun istiyor yani ilişki yaşamış biri olabilir kardeşim temiz bir kız olabilir yanii sakın aklına farklı şeyler getirme mühim olan duygularının tahrip olmaması bizim olmadı bak ben artık kabullendim yanii karşımdaki kişiyide illa öyle olacak dememde yanlış olur ama o şekilde olup iyileride var yani... Allahtan ümitte kesilmez belki kendin gibi birinide bulabilirsindee...
bu arada sen neden birileriyle çıkmadın teklif falan da mı etmedin ?
Allah gönlüne göresini hayırlısıyla karşına çıkarsın inşallah. günümüzde dürüst düzgün insanlar azaldı ama yok değil. ahlaksız insanların yorumlarına bakma hepimiz insanız hepimizin hataları ayıpları günahlar mutlaka var az ya da çok. ama düzgün yaşayan insanlarda azınlıkta olsa var ama asla unutma hiç kimse mükemmel değildir sen bile.
mukemmel olmadigimi biliyorum sadece kendim gibi birini istiyorum hepsi bu
yanlış anladın sanırım mükemmel olduğunu düşünme demek istemedim. çok mükemmeliyetçi olmamaya çalış gerçekten içler acısı bir dönemde yaşıyoruz islam ülkesinde islam ülkesi gibi yaşayamaz olduk. eskiden çok sevgilisi olan kınanırdı şimdi bekaret dillere düştü. en güzeli senin aradığın gibi olmak elbette erkek içinde bayan içinde ama şuda var sevgili olmak kötü birşey değilki her sevgili olan illaki sarmaş dolaş gezmiyor. okadar uzak okadar resmi ve sevgi saygı dolu ilşkilerde gördüm ben
ilk heyecani ben olmak istiyorum ilk kez elini tutmak ilk kez gozgoze gelmek vs. tabi o da benim ilkim olmali
inşallah bulursun aradığını.
insallah cok sagol
Vardir yaa ümidini kaybetme ama öyle daldan dala konmiyan biri olmasida senin icin yeterli olmali yani bir tane sevgilisi olmus olmasindan rahatsizlik duymaman gerekir tabiki kiz sinirlarini koymasini biliyorsa
onu nerden anlayacaz herhalti yiyip bakireyim diye dolanan cok ayrica ilk olmak farklidir ilk kez.elini tutmak vs. yoksa ne zaman ona dokunsam aklina eski sevgilisi gelecektir buna hazmetmem zor olur
unuttugunu nerden anlayacam
Cevap
9Cevap
Kardeşim, ben de aynı durumdayım. Daha elime kız eli değmedi. Tabi ki isteseydim ben de birçok birliktelik yaşardım ama baştan konuşup olup olmayacağına baştan karar verdim ve hiç başlamadım. Ortalık gerçekten kötü ama umudumuzu yitiremeyiz. Umudumuzu yitirek demek Tanrı'ya hakaret demektir bence. Ben varsam benim gibi bir kız da mutlaka olmak zorunda. Dünyada tek olamayız karşı cins olarak. Allah gönlüne göre versin, kardeşim.
amin
sen bakir kalmayı başarmışsan, el değmemiş bi kız da bulursun inşaallah. dua et tabii. amma ve lakin ortalık fena birader
Bence türkiyenin gelismis sehirlerinde zor boyle birisini bulmak.. Sevgilisi olmayanlara normal disi davranislar sergilerniyo insan boyle olunca ister istemez sevgili yapiyo kendine benim bakis acim bu tabi yanlista olabilir
Ben 18 yaşındayim ama hiç sevgilim olmadı olmasın da inşallah haram sevdadan Allah'a sığınırım temiz yaşayayım temiz evleneyim temiz öleyim istiyorum evleneceğim kişi de tabi ki böyle olsun istiyorum dua etmek lazım. Rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırsın.
böyle kızlar var hala
ama ben bir kızın ilşiki tecrübesi yaşamış olması gerektiğine inanıyorum, hayatı öğrenmede önemli adımlardan biri bence bu
tertemizden kastın özünden,kızın niyetinden bahsediyorsundur herhalde arkadaşım. başka türlüsü biraz farklı boyutlara gidiyor.
vardır. beklemişin 25 sene bozma kendini bekle bi o kadar daha
var var dolu . kafana takma. kendini bilen kız çok. sadece karşına çıkmasını bekle.
kimseyle görüşmemiş değil belki ama kimseyle bişey yaşamamış birileri var...
Ana rahminden çıkar bence al büyüt yazmış:D:D:D: ahahaaa öldüm gülmekten:D
Milyarlarca insan var mutlaka vardır fakat sana denk gelir mi o da milyarda bir şansdır. Gönlünce olur umarım :)
hiç kmseyle çıkmamş kz zr blrsun şimdi küçücük kızanların bile manitası var bnce hiç kimmseyle çıkmamış degilde belden asagısını korumuş bi kız bul
durum o derece vahim yani
Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama avrupada yasiyorsan eger cok zor bulursun ! Koyden birini bul
çıkmış ayrılmış olsun ne oluyo yani nedir bu önyagılar dar düşünceler..sen böyle düşünüyosun diye kandırsın hiç kimse olmadı desin bu daha mı iyi
benim arkadaşım üniversitede kaç erkeğe asıldı onu sevmedğini bile bile cıkıyodu ben uyarıyodum o devam edıyordu.lisede iki kişiyle çıktıgını anlatmıştı ben şaşırmıştım ne hızlıymıssın demıstım.üniversitede kendısını sevmediğini bıldıgı halde bırıyle her seyi yasadı sonuç olarak okul bittiğinde tanıstıgı bırıyle evlendı ve dedki hiçbirini anlatmadım kımseyle cıktıgını söylememiş şimdı bu daha mı ıyı bence çok terbiyesizce bır hareket
sen varsan senin gibi kızda vardır
Vardır.Neden olmasın.
Sen ancak ruyanda gorursun oyle bir kizi hahahhahha
senin gibi kasar birini bulmaktan iyidir
bulursaan bızede gonder :))))
abi onları unesco topladı.
ana rahminden çıkar bence doğar doğmaz al büyüt ..
o tertemiz de biz kirli miyiz:S
onu nerden bileyim kendini temiz goruyorsan oylesin degilse degilsin
Tabi var mesela ben.ciddiyim ha
ara ara belki %2 ihtimal bulursun.
bi değişiklik var mı panpa?
benim ablam var ama senden büyük :D
hiç sanmıyorum :)
Vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar