Efendim kadınlar için bikinili ya da mayolu, erkekler içinse şortlu plaj fotolarını düşünün. Sosyal medyada paylaşabilir mi sevgiliniz? Sorun olur mu? :DBikinili foto yerine alın size brad pitt :))
Sevgilin plajda çekildiği fotoları sosyal medyada paylaşabilir mi?
Aşırı absürt olmadığı sürece beğendiği fotoğraflarını paylaşabilir. Kendini de beni de rezil etmesin kafi. Fakat yanına hiçbir kadını yaklaştırmayacak. Kadınlarla arasına gereken mesafeyi koyduğu sürece hiçbir şeyine karışmam.
Kişi, kendi dengini kendine talep etmeli, hem de her mânada.
Yani bir erkek kendini paylaşıyorsa, pekâlâ öyle birisi münasiptir karşı cinsten.
Ben bu tip şeyler paylaşmam, burada dahi profil fotoğrafı koymam. Karşımda da öylesindir arzularım. Dolayısıyla sorunuzda geçen garip bir kısıtlama aktivitesine de hacet kalmaz.
İnsanlar kısıtlandıkları insanlarla mutlu olamazlar, en azından bir taraf daimi mutsuz olur. Kimseyi kısıtlamayın, ya da hayatınıza almayın size uymuyorsa.
Paylaşamaz. Hatta sosyal medyada foto paylaşmasın, sadece gündemden haberdar olmak için kullansın. Neden benim sevdiğim adama birçok göz değsin ki. İlla paylaşacaksa da takipçileri ben annesi kızkardeşi dışında başka hiçbir karşı cins olamaz.
Paylaşabilir tabi ki saygı duyarım. Bir insana sırf sevgili adı altında bu kadar karışılmasını doğru bulmuyorum kişinin kendi iradesi ve düşünceleri önemli, herkes kendi kararlarını uygulamaalı..
Öncelikle şunu belirteyim bir sevgilim yok. Benim birisi ile sevgili olmam için bazı şeylerden emin olmam lazım, bana olan sadakati ve bana olan aşkı gibi.. bunlardan eminsem ister haşeması ile poz verir ister bikinisi ile fark etmez. Eğer sadakatinden ve aşkından emin değilsem benim sevgilim olamaz zaten.
Ne Brad Pittmiş ya sadece yakişikli bulmayan ben miyim yaa
Mick Jagger çok karizmatik 🥰🥰
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Asla paylasamazzz bi keresinde atletli fotosunu paylaştı 3 dk gecmedi kaldrtm adami pişman ederim cok kskncm benim olan bedeni bana ait olan bedeni erkegimn vücudunu hicbi dişi göremez yanından gecemez nokta!! 😡😡😡
Kadınlara kalsa her şey serbest çünkü kendileri de rahat olmak istiyor.. böyle karışmayacaksın gidip istediği ile vuruşucak bu kadar.. soruna gelince sosyal medya bile kullandırtmam
İstediği gibi paylasabilir problem etmem. Kisitlamam kisitlamayida sevmem. Birinin hayatina kisitlamak için gelmiyor um. Ömrüne ömür katmaya geliyor um.