Böyle kışkırtmalar yapar mısınız ilişkinize?🤷♀️
Neden oluyor bunlar ilişkilerin özgüveni mi öldü acaba? Anlatır mısınız biraz? 🙄
Güncellemeler
+1 yıl
Kategori ne alaka 🤦♀️

Benim hayatım boyunca aile ilişkilerinde Aşk ilişkilerinde en çok sevmediğim konulardan bir tanesi birbirine karşı yalan söylemektir, çünkü yalan söylemek insanın içindeki güveni yitirir insana olan güveni yitirir hayatım boyunca da birisini kıskandırmak için hiçbir şekilde yalan söylemedim Evet kıskanılmak güzel bir duygu kabul ediyorum kim kıskanılmak istemez ki ama bu zaten dozunda olduğu zaman güzeldir gerekli gereksiz her şeyi kıskanırsınız, belli bir noktadan sonra bunun bir kıskançlık değil bir güvensizlik ve kafaya yapılan bir takıntı olduğunu görürsünüz, Zaten size hayatını alan ve sizi sevdiğini söyleyen hatta sizinle evlilik yapan insanlar zaten sizi gerçekten sevdiği için yanına soyadına layık gördüğü için sizinle evlenmiştir. Kabul ediyorum günümüzdeki yaşanan ilişkilerin birçoğu parasal ilişkiler ve menfaate dayalı ilişkiler hatta birçok evlilik sadece yaş geçmesinden dolayı ya da çevrenin ayıklamasını dan dolayı yapılan evlilikler dan ibaret oluyor gerçek aşk evliliğinin olduğunu şu zamanda düşünmüyorum ama tabii ki insanlar aynı evde yaşamaya başladıktan sonra, birbirinin huyunu öğrendikten sonra birbirini daha çok sevmeye başlıyor Çünkü artık öyle dizi filmlerdeki gibi gerçek hayatta öyle birini körkütük aşık oldum yolda giderken çarpışıp sevdim böyle şeyler olduğunu hiçbir zaman gerçek olduğunu zaten düşünmüyorum Evet sevgi aşk vardır bazı insanlar severek aşık olarak evlenir ama şöyle bir şey söylemek gerekir ki ben işte körkütük aşık olduğum için evlendim Bu yüzde beşlik oranlarda falan kalmıştır diye düşünüyorum, bunun dışında insanların birçoğu ilerleyen yaşlarında anne babasını kaybetmek ve yaşlandığı zaman hayatına bir yoldaş olması için evlilik yapmayı tercih eder ve bir de belli bir yaştan sonra ayrı ile birlikte geçirmek sıkıntı olduğu için yani fikir ayrılıkları aynı dili konuşan Mamak gibi durumlar söz konusu olduğu için insanlar evlilik yaparak kafa dengi insanlarla bir ömür geçirmeyi tercih ederler. İşte bundan mütevellit zaten Bir insan sizi seviyorsa sizinle evlenmek istemiş seve evlenirse aynı evi aynı yatağı paylaşırsanız o insana karşı gereksiz kıskançlık yapmak yani devamlı aynı şeyleri yapmak ya da çevresindeki kadınlar erkeklere uzaklaştırmaya çalışmak bu sizdeki özgüvensizlik göstergesinden başka bir şey değildir. İstiyorsanız kıskançlık yapabilirsiniz ama tatlı kıskançlıklar olması gerekir ayda yılda bir ya da sevgisini göstermek için olmayacak bir şey değildir ama önüne gelen insanı kıskanmak ya da sırf eşinin kendisine daha fazla ilgi göstermesi için sevgilisinin kendisine daha fazla ilgi göstermesi için yalan söylemek benim tasvip edeceğim bir şey değildir. Bugün bu konuda yalan söyleyen insanlar yarın başka menfaatleri için başka konularda da yalan söyler ve bir ilişkinin içine yalan girdiği vakit o ilişki sarsılmaya başlar ve insanlar arasındaki geçimsizlik devam eder birbirine katlanamaz hale gelmeye başlarlar.
Hiç o toplara girmem.. Bunu anca mental ve duygusal gelişimini tamamlayamamış ve öz güven eksikliği yaşayan basit insancıklar yapar.. Maalesef çoğu kez tanık oluyorum bu tarz durumlara ve inan ki acıyorum bu düşünce yapısıyla haraket edenlere.. Düşünsene ilişkin var ama ilişkine konsantre olup duygunu yaşamak yerine hâlâ başka insanlarla sidik yarışına giriyorsun, ya da peşinde birileri varmış gibi göstererek karşı tarafla kıyasıya rekabete giriyorsun falan.. 😄😄 ahaha napsın başka meşguliyeti yok.. Trajikomik haller olarak nitelendiriyorum.. Keşke insanlar ağızlarından düşürmedikleri kadar dürüst olabilseydi.. Keyifli akşamlar..
Anı yaşayamazsın ki aklın başka yerdeyken 😉 Napsınlar..
Aynen öyle 😎 Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor baby 😄😄
Cevap
25Cevap
Böyle işlere asla girişmem saçmalık
Bu eziklikler iki taraflı kırgınlıklara kadar gider.. Ben herşeyi olduğu gibi anlatmak ve sapasağlam bir güven köprüsü inşa etmek isterim daima..
Ne açıdan bayım?
Ceylan olduğumu kim nereden çıkarıyor?
Aslanım ben, siz boşuna konuşuyorsunuz, ceylan olsaydım bu yaşa dek yerlerdi zaten😂😂
Doğru cevap zor da olsa geldi😎😎
Fahri psikolog olabilirim😂
Yok ya yapmam öyle şeyler çok basit hareketler. kıskanması hoşuma gider ama böyle değil.🦀
Ben zaten aşırı kıskanç erkeklerden nefret ederken bide üstüne kıskandırmak mi hqyir hayır hayır hayır hayır 🥺
Bunlar tamamen çocukça davranışlar. Kendime yakıştiramam.. Asla böyle bir şey yapmam..
Yok ya hiç öyle şeyler yapmam. Zaten beceremem. Neyse onu anlatırım. Yalan söylemem. Net biriyim
Onu istiyorsam da dile getiririm. En fazla yok der.
Senin dediğin bir filme konu olmuştu..
Yönetmen ve yapımcı: Tinto Brass
Ülke : İtalya
Konu : erotizm
Hayır aksine çok gereksiz detay verip herşeyi söylüyorum ben
Hanım apla yapma öyle şeyler
Poka sarar iş sonra
İçinden çıkamazsin
Çocukça davranışlar. Karakterlibir ilişkide böyle saçma durumlar yaşanmaz.
Gerçeği bile soğutmaya yeter, içindeki hisler gerçek değilse pek ilgisini çekmez
Hayır yalan söylemede iyi değilim
Hayır asla ve çok çocukça bir davranış yapmam. Yapılırsa anında soğurum 😒
Kesinlikle yaparim :)
Kadınlar kıskanc oluyor zaten
Çocukça bir hareket...
Hayır kisksnditmak iliskiye zarar verir
89 gün kaldı. Hayır anlatmam olduğu gibi anlatırım.
Hayır anlatmam zaten yeterince kıskanılıyorum.
Hayır. Uğraşamam öyle şeyle.
hiç girmem böyle bir duruma
Bazen olur oyle seyler bosver😂😂
Hayır, böyle bir yola hiç başvurmam.
ayak oyunlarına gerek olmadığını düşünüyorum
Sen gel şöyle, anlatırım ben 😂
Hayır
Cocukca
Hayır
Hayır
Olaya göre değişir
Asla..