Delirmek guzel bazen. Hayatin lezzeti olduğunu hatirlatıyo. Cogumuz etrafimizdaki insanlardan ötürü yapmak istedigimiz delikleri bastırıyoruz. Konumumuzdan, yaşımıza yakışmıcağı kaygısından ve hayatımızdaki insanlara kotu örnek olmamak acisindan vs. vs. Ben seviyorum ama deli olmayı. Ve "sen delisin kadın "denmesini. Ama en guzelide birlikte delirebilegin birinin olması. Iki delinin bir araya gelmesi. Hepimizin içindeki deliyi ozgurlestirecek kisiyi bulmasi dilegiyle :)
Evet çoğumuz toplum baskısı yüzünden hayatın tadına varamıyoruz. Onun için rahat insanın tadı her zaman başkadırSokakta yürürken birden elinden tutar, koşmaya başlar. Sampanyayi üstünde patlatır sırılsıklam olursun. Yolda giderken birden evlerin ziline basar ve kaçarız. Neyse anılarım canlandı 🚬🚬
Ruhumda benden habersiz ve asla yaşlanmayacak bir çocuk var, delicesine yaşama arzusunda. O çocuğu bertarad edip de hareket etmemesini nizamiyetle sağlardam körelir gider o cıvıl cıvıl hâlleri. Bense dışarıda aslında insanların "olgun" gördüğü ama ev içerisinde tam bir deli dolu çocuğum. Böyle olmaktan da haz duyuyorum açıkçası...
Herkes kendini dinlemeli, kendini bilmeli, kendini yaşam boyu keşfetme erdeminde olmalıdır vesselâm.
Allah daim etsin cıvıl cıvıl hâllerinizi de, bu bence eşsiz bir güzellik.
Ama... İki kez mahçup oldum. Soruya verdiğim cevap çok özel ve güzel olduğuna gizli yazmak istedim, bildiniz, bildiğiniz gibi yazdınız 😅 Diğer bir husus, eig seçildim... Teşekkür ederim.
Dünya Yaşamının Ötesi olmazsa insan içindeki o deliyi Özgür bırakır... bütün deliler ölümden sonra bir hayat olduğunu gösteriyor her gün nice insanlar ölüyor bir gün sıra bize DE gelecek Insan her şeyi yapmak ister sınır tanımaz Hep daha fazlasını ister daha fazla daha fazla
İnsan zaten bugünkü kullandığımız deli kavramının doğal halidir. Şöyle bir baksana elimizi, dilimizi, bakma özgürlüğümüzü, herşeyimizi zincirlemişiz bunu ne kadar ileriye götürürsek o kadar akıllı ve medeni oluyoruz. Aslında doğal halimizle akıllıyız bence. Delirmek isteyen varsa ben gönüllüyüm bu işe.