Sizce aldatmak mı aldatılmak mı daha utanç verici?
#movie_colic

Aldatmak çok daha utanç verici.. başkasının yaptığı şeyden benim utanmam çok saçma olur ne hali varsa görsün benim tek hatam böyle birini seçmiş olmaktır. Hiç aldatmadım ama aldatmış olsaydım eminim kendime zerre saygım kalmazdı. Ayrıl gitsin kararsizliga ne gerek var yeğenim nwzklqos
Aldatmak bir sanattır her hayvan yapamaz aldatılmak ayıp bir şey değildir çünkü aldatılanın tercihi değildir aldatılanın yetersiz olduğunu değil aldatanın karakter ve şeref yönünden eksik olduğunu gösterir
Aldatmak utanç verici fakat bizim insanlar mağdurun yanında olmazlar giderler aldatılana laf ederler
Ne kadar doğru bir söz söyledin 👏👏
Aldatmak daha utanç verici olsa gerek. Aldatılanın bir şeyden haberi yok ki niye utanması gereksin.
Teşekkürler 🍀
Cevap
13Cevap
Aldatılmak neden utanç verici bir durum olsun ki? O aldatmanın sorunu onun acizligi, sadakatsizligi. Bence "aldatmak" utanç verici bir durum. karşıda ki insanın hayalleri, umutlarını, duygularını ve sevgisini hiç edecek kadar kötü bir durum yok.
Aldatılmak insanın kendi iradesinde oluşan bir şeydir. Bunda utanılacak bir durum yoktur. O yüzden aldatanın utanması daha mantıklı..
Açıkcası açıklama kısmına katılmıyorum. Aldatıldığım zaman tek hissettiğim karşı tarafın karakter yoksunluğu idi. Kendimde suç aramıyorum bi başkası yüzünden.
Bu yüzden aldatmak daha utanç verici
Bence aldatmak daha utanç verici. Güvenini kaybediyor. Başkası için birini aldatan gün gelir öbürü için o başkasını aldatır.
He aynen haklısın
Sen iyi bilirsin o işleri
Bence insan aldatırsa bundan utanç duymaz aldattığı duyulursa bundan utanç duyar aldatılmaya gelince aldatılmak bir utanç meselesi değil gurur meselesidir insanın karşısındakine olan güvencini inancınıda geçtim insan kendine yediremediğinden en çok hasar alıyor
Aldatılmak daha utanç verici. Aldatanlar yaptıklarından pek utanmazlar hatta kendilerini övdükleri bile oluyor
Farkeder mi aldatılmak daha acı ama aksatanda utanç verici olduğunu bilse yapmazdı aldatılmak zor abi ya
Aldatmak elbette.. bedenin değil ruhun en çok utandığı şeydir buu.
Aldatmak tabii ki. Aldatıldığım için neden utanayım?
Aldatılmak neden utanç verici olsun milletin orspluğundan aldatılan niye utansın
Utanmasi gerekenler aldatanlar ama kendini yiyip bitiren masum taraf oluyor genelde malesef
Aldatmak şahsiyet ve karakter bozukluğu eğer bazı şeyler sende azaldıysa veya bittiyse açıkça söylenmeli ancak aldatılanlar da utanmamalı kendi ayıbın değil sonuçta karşındaki şerefsizce senin suçun ne yani
Aldatılmak aldatmayı göze alan insan utanmaz utanması arlanması kalmamış insandır zaten aldatılan insan bi kere herkes tarafından acınan insandır yetmediğini düşünür herkesten utanır kendini suçlar hep
Aldatılmanın neresi utanç verici başkasının karaktersiz ligine maruz kaldıysa aldatılan kişi utanç verici mi oluyor. Kendinizi önemseyin aldatan karaktersizdir. Aldatılan kişi ise gerçek yüzünü görür
Aldatmak tabi ki aldatıldım diye en fazla üzülürüm neden utanayim benim ayıbım olmayan bı durumdan. Ama aldatmış olsam utanırım kimse kimseyi aldatmasın ya aldatacak gibiyseniz ayrılın 🤷
Aldatılmakta utanacak hiçbir şeyin yok. Ama aldatmak eğer birazda vicdan olgusu varsa yerin dibine girersin
tabiki aldatmak çünkü bu senin insanlık seviyeni gösterir aldatılan ise neyse odur üzülür kırılır bir şeyler öğrenir ve devam edr
Utanç duyulması geren aldatan..
Gereken..
Dur sil baştan
Utanç duyması gereken aldatan..
Anladım ne demek istediğini sorun yok : )
😊🌺
Bence aldatmak utanç vericidir hatta aptallıktır..!
👏👏👏
Aldatmak tabi ki.. Duyguları karıştırmayın lütfen. Biri sizin ayıbınız, diğeri partnerinizin.
Aldatılan aptal yerine konduğunu anladigi için utanmış olabilir
Aldatıldım ve utanç duymadım karşımda ki insanın şerefsizliği dedim geçtim umrumda olmaz yanı
Aldatmak. Karaktersizliğinden utansın, aldatılanın ne suçu var ki
İkisi de utanç verici.
kimsenin utandıgı sıkıldıgı yok
Aldatmak çok utanç verici olmalı
Her ıkısı
Aldatmak
sadece moral bozucu
aldatmak
Birinci
Aldatmak
Her ikisi de aynı şey bence
aldatmak bence daha utanç verici