Bazı kişiler yalan konusunda çok uzman oluyorlar , yalan söylediklerini hiç bir şekilde belli etmiyorlar. Sizce gözler de yalan söyler mi? Sevgilinizin yalanını gözlerine bakarak anlar mısınız?
Sevgilinizin size yalan söylediğini gözlerine bakarak anlayabilir misiniz?
Sevgilimi yeterince tanıyorsam, ses tonundan bile anlarım, gözlerine bakmama gerek yok. Anlamazsam da, şunun rahatlığı var, yalan er ya da geç ortaya çıkar yanii şöyle ki, onu ortaya çıkarırım. Yalan konusunda profesyonel olmuş birinin gözlerinden de anlayamazsınız ki, kendini ele vermemeyi öğrenmiştir. Ama ne demişler işte, yalancının mumu yatsı ya kadar yanar 👌
Herkesin benim gözlerime bakarak ne düşündüğümü anlayabileceği gibi ben de sevgilim, arkadaşım ya da hiç tanımadığım biri fark etmeksizin söylediği şeyin yalan mı doğru mu olduğunu gözlerine bakarak hissedebiliyorum ve çoğu zamanda haklı çıkıyorum..
Anladığım için ztn ilişkimiz son buldu bu hayatdaki en iyi becerim galiba insanları kısa sürede tanıyıp gözlemleme yapabilmek değil gözlerinden ses tonundan attığı mesajdan anlarım yalan söyleyip söylemediğini