Ya bununla ilgili bir sey soracağım
Benim için çok önemli
Üzülüyorum bu durumuma lütfen yardım edin yorumlara yazın özelden yazın falan demem yorumlardan sorsam da olur farketmez ne olur yazın önemli benim için
Kalbim acıyor 🥺🥺
Benim için çok önemli
Üzülüyorum bu durumuma lütfen yardım edin yorumlara yazın özelden yazın falan demem yorumlardan sorsam da olur farketmez ne olur yazın önemli benim için
Kalbim acıyor 🥺🥺
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ne oldu fb'ne aşık mı oldun?
Ya aslında FB değiliz buradan biri ve sende görsen manken mi dersin o kadar sexsi. Neyse sanal yapıyoruz 2 defa yaptık ilkinde boşaltamadım 2. Sinde boşalttım bugün sabahta yapıyorduk bir andan mesaj atmayı kesti 5.30-6.00 gibiydi hala dönüş yok ne olmus olabilir. Birde bu bana güvenmiyor güvenmem için zaman geçmesi gerek falan dedi
Birde bu birde abi var 30yaşında falan onun sorusuna
Burası seninle güzel kanka falan yazmış
Abi sevgilim degil tam FB de degil ama acayip kısakınıyorum😭
Ne yapacağım ben?🥺 Yardım et
Elimde degil erkeklik hormonları işte ne yapacagım ya😭
Uyuya kalmistir. Sabahin 5 'i 6 sı yorucu saatler. Hemen neden panik yapiyorsun.
Bu 30 yasındaki sayıda bayaa kaslı zengin gibi duruyor
Nasıl kıskanmayı bırakacağım ben. Uyuya kalmaz önce de bu saatlerde yaptığımız oldu
Nasıl kıskanmayı keseceğim ben ya bu bu arada gerçek birliktelik henüz yaşamadı sadece oral flama yapmış yaptırmış ötesi yok
Ayrıca kiskanma lmaz aslinda fb iliskileri icerisinde. Sonuçta fb olmak demek kisilerin birbirine sadakat sözü vermeden bir beraberlik yürütmesi demek
Tabi sadakat duyan da olabilir. Tercih meselesi bu. Ama kiskanma olmaz. Bu duyguna engel olamıyorsan. Ona belli etme. Onu kaçırırsın. Zaten sana güvenmiyormuş pek.
Bak bu daha sanal gerçek olsa napacağım bilmiyorum cidden. Aynen öyle oldu mesela ben o ve bir erkek grup hikayesi anlatılıyoruk bosaltmak için sonra seni bir kısakandım dedim kıskanma falan dedi
Ya ben nasıl bas edicem bu duyguyla 😭😭😭 deliririm ben
Ama kızı da kaçırırım böyle yaparsam ne olacak simdi ya 🥺🥺
O zaman kızla sevgili ol. Onun icin tanismaya çalış.
E o zaman FB min anlamı ne o seni sen onun dışındaki biriyle yatacaksan
O zaman kızla sevgili ol. Onun icin tanismaya çalış. ama evlilik düşünemem ki ben ilerisini falan ilerisi olur mu ki
Mesela sen kısakanmaz mısın FB mi falan?
Sana evlen demedim. Sevgili ol dedim. O zaman birbirinizi mutlu edersiniz sadece.
Neden kiskanayim fb mi? Zaten seks disinda bir etkinligim yoksa bir insanla dogallliginda baska bir sahiplenme yasamiyorum. Ilk baslarda olur ama böyle duygusal sapmalar.
Ya tam FB olsak iyi o da degil ama elimde değil neyse ama beni ezik görmez mi aradaki maddi farkı şöyle açıklıyor onun elinde iPhone 11 mi Max mi var benim elimde GM 8 var 2019 Eylül gibi almıştım hala sapasağlam hamdolsun. Onu nasıl etkilerin bir taktik falan ver tanımaya mı çalışmam onu?
Keşke sık sık girse siteye de çok nadir giriyor 20 saat falan sürebiliyor veya daha fazla girme sıklıgı
Kesin bu benimle değil sevgili FB bile olmaz çok kaslı zengin ve karizmatik biri var burada kesin olsa olsa onunla olur ya😭
Ya önce kendine güven. Sonra biraz o zaman sen de kendine bak. Spora falan git. Kizla sohbette gelistir arkadas olarak. Buradan yazissaniz bile baska seyler konuş. Daha önce insnalarla nasil sevgili olduysan simdi aynisi. Ayrica en son kız kabul etmezse de etmez. Dünyanın sonu değil. Bunun için ona kizamazsin veya kendini de üzme. Başka bir sürü kadın var.
Haklısınız saolun. Siz nasılsınız ya sizi de sormayı unuttum kendi boş derdimden umarım iyisinizdir. Sizde durumlar nedir FB mi yoksa sevgili mi? Veya evlilik falan mı?
Ne oldu yanlış bir sey mi sordum size @katyanınikilemi¿
Yoo yanlış değil. Sadece soru okları bana çevrilince bir sessizliğe gömülesim geliyor. :)
Tamam özelden konuşsak sorun olur mu peki?
Istedigin zaman yazabilirsin tabi ama düzenli cevap yazma kültürüm yok. Kafama göre takılıyorum.
Yazdım diye başlıyor:D
Takım tutmam
Öyle degil cinsel kısaltma bunu la ilgili 😭
Salk
Bi anda masum masum okudum 😅
He yaw da benim için önemli biri olmaya basladı kendisi
Aşık falan mı oldun
Ya FB de degiliz sadece sanalda buradan biri bu arada bir kez boşalttım hikaye anlatarak elimde olmazdan da onu kısakanmaya başladım hormonal bu durum galiba da acayip kıskanıyorum😭😭😭hüüü
Kendi kendine havalara girme
Hormonal işte elimde degil ki. Sahiplenme duygusu falan hüüü