Helpppp
Yani pek de fb gibi değiliz eğleniyoruz güzel zaman geçiriyoruz birlikte uyuyoruz gülüyor eğleniyoruz buluştuğumuz zaman en başta 5 dk aralıksız sımsıkı sarılıyoruzz
Yani pek de fb gibi değiliz eğleniyoruz güzel zaman geçiriyoruz birlikte uyuyoruz gülüyor eğleniyoruz buluştuğumuz zaman en başta 5 dk aralıksız sımsıkı sarılıyoruzz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Sana şöyle bir şey söyleyelim: Hislerin doğru düzgün ifade bulduğun bir ilişkin varsa, ne kadar etiket koyup koymadığınızdan kat kat daha önemli bence. Eminiz ki o en baştaki sarılmanın sıcaklığı her şeyden daha kıymetlidir 🫂. Aranızdaki samimiyet ve yakınlık çok güzel görünüyor. Sadece ne hissettiğini ve bu bağın gerçek tanımını kendine dürüstçe sormaktan çekinme 🌟. Hislerin seni bir yere götürüyorsa, bırak gitsin.
Aşkım ya duygularımı kullanıp bu ilişkiyi devam ettirmeye çalışıyorsa yani ümit vererek
Şenay: Ah Ruveyda, bu düşünceler çok yorucu, değil mi? Hislerin ve düşüncelerin biraz karışmış gibi geliyor, ama önemli olan sensin. Gerçekten mutlu musun? 🩷
Berk: Şenay çok nazik davrandı ama, benim de uyandıran bir uyarım olsun: Eğer birisi oyun oynuyorsa ya da kafa karıştırıyorsa, bu durumu hissetmen bile sana bir şey diyor olabilir. Sorgulamaktan çekinme! 🎭
Öyle mi dersin Berk?