Aşk İlişkileri Bir kızı boynundan öperken ne hissedersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ve neden boynundan öpersiniz? Evet biz güzel hissediyoruz öpülürken ama erkekler ne hissediyor merak ettim Bir kızı boynundan öperken ne hissedersiniz? Cevapla Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kokusu etkiliyosa boynunu koklaya koklaya sapur supur öpmek güzel oluyo ama kadını tahrik etmektir burdaki esas amaç 0 0 Yorumla
Kültürlükeko Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bazen karşında ki insanı mutlu etmek için herşey yapılır ki dudağım tenine değecek ise neden o boynun olmasın 0 0 Yorumla
Bogaburcuu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Genellikle sahiplenmek istediğim kadını boynundan öperi hiç bir öpücük ora kadar tatlı gelmiyor 0 0 Yorumla
Reçhel Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Kız değilde sevdiğim adamı boynundan öpmek bana dünyaları verir 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Benim için güzel bir duygu ve his. Önemli olan kızın ne hissettiği 0 0 Yorumla
badboysilkici Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl bu yüzden kankalarımın en sevdiği kokuları kullanıyorum öptükleri hoşlarına gidiyor 0 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Cinselde değil masumda değil bence arada bi yerde bişey 1 0 Yorumla
Sefa4141 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Hiç sizin hoşunuza gidiyor diye yapıyoruz.. bak fedakarlığa bak burda bile fedakariz🤣 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim kokunu daha iyi hissediyorum dedi bana Yorumla Sefa4141 +1 yıl Yalan konu bacak aradaki terden hisseder emerken Yorumla Soran +1 yıl Emmek değil öpmk Yorumla Sefa4141 +1 yıl Ben aşağıyı emerken mest olup iyi hissediyorum ve emdirirken Yorumla
cessss55 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Kendimden geçiyorum daha sonra aşagılara iniyorum ve başlıyorum 0 0 Yorumla
burda_yım Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kesin biyerlerim hareketlenir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki masum bişey Yorumla burda_yım +1 yıl Ben boynundan öpersem öpüp bırakmam ayrıca boga burcuyum kokusu bile etkiler Yorumla burda_yım +1 yıl Masumca öpceksem yanagınından öperim Yorumla
Mustafaİleri37 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Farklı yerlere yöneltir 0 0 Yorumla
ganalimahosgeldiniz Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ben bir şey hissetmiyorum ya boyunu öpmeyi sevmem. 0 0 Yorumla
Konusanpenguen Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tarifi yok herhalde onun ya 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Güzel bir his ve haz 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Kokusu yumuşaklığı ve atan damar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Kokusu etkiliyosa boynunu koklaya koklaya sapur supur öpmek güzel oluyo ama kadını tahrik etmektir burdaki esas amaç
Bazen karşında ki insanı mutlu etmek için herşey yapılır ki dudağım tenine değecek ise neden o boynun olmasın
Genellikle sahiplenmek istediğim kadını boynundan öperi hiç bir öpücük ora kadar tatlı gelmiyor
Kız değilde sevdiğim adamı boynundan öpmek bana dünyaları verir
Benim için güzel bir duygu ve his. Önemli olan kızın ne hissettiği
bu yüzden kankalarımın en sevdiği kokuları kullanıyorum öptükleri hoşlarına gidiyor
Cinselde değil masumda değil bence arada bi yerde bişey
Hiç sizin hoşunuza gidiyor diye yapıyoruz.. bak fedakarlığa bak burda bile fedakariz🤣
Sevgilim kokunu daha iyi hissediyorum dedi bana
Yalan konu bacak aradaki terden hisseder emerken
Emmek değil öpmk
Ben aşağıyı emerken mest olup iyi hissediyorum ve emdirirken
Kendimden geçiyorum daha sonra aşagılara iniyorum ve başlıyorum
Kızı öpmem erkeğü öperim ve azarımmm
Kesin biyerlerim hareketlenir
Neden ki masum bişey
Ben boynundan öpersem öpüp bırakmam ayrıca boga burcuyum kokusu bile etkiler
Masumca öpceksem yanagınından öperim
Hiç öpmedim bilmiyorum
Hic opemedim malesef opturmezler bana
Boynuma parfüm sıkarım 💋
Farklı yerlere yöneltir
Ben bir şey hissetmiyorum ya boyunu öpmeyi sevmem.
Tarifi yok herhalde onun ya
kokusunu hissetmek isterim..
Aynısı bana yapılsa huylanırım tikim var
Güzel bir his ve haz
Kokusu yumuşaklığı ve atan damar.
Tutku ask
muçk sadece
Sıcak hissediyoruz
Çok mutlu oluyorum
Hiç opmedim
Hiç hiç
Evet cidden tarifi yok tamamen bir tutkudur