Erkek arkadaşım dün mavi bir tişört giymişti ama o kadar tatlıydı ki yani sarı saçlarıyla falan çok tatlı geldi gözüme ondan önceki gün de arkadaşım aaa hiç öpüşmediniz mi falan deyip duruyordu yani belki de onun etkisinde kaldım bilmiyorum ama yanından ayrılırken onu dudağından öptüm geri çekildim sonra o da beni öptü ama ne bileyim işte hayatımda ilk kez birini bu şekilde öptüğüm için çok gerildim bir an. Dünden beri aşırı utanıyorum hiç mesajına cevap vermek falan istemiyorum yani hatta şu an kafam bile örtülü şekilde battaniyenin altında bunları yazıyorum o kadar utandım yani. Sizce bunu nasıl aşabilirim yani çok mu aptalca bir hareket yapmışım?
Bu arada önemi var mı bilmiyorum ama erkek arkadaşım Norveçli yani bu zamana kadar da belki de çekindiğinden o öyle bir adım atmamıştı
Bu arada önemi var mı bilmiyorum ama erkek arkadaşım Norveçli yani bu zamana kadar da belki de çekindiğinden o öyle bir adım atmamıştı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bana kalsa ulu orta yaparım 😂cok kez opustugumuz oldu herkesinn arasinda ama senin ki tuhaf bir olay
ya ne bileyim işte çocuk da şaşırdı birden ama Allahtan geri falan çekilmedi aşırı rezil olurdum
Norveçliyse sorun yok, ülkemizdeki bazı erkekler gibi suistimal edip daha fazlasını istemez için rahat olsun
evet ya ben geri çeviririm diye o hiç öyle bir şey yapmamıştı o bakımdan türk erkeklerine bin basıyor norveçliler
Benim sevgilim Norveçli olsa önyargısız olsaydi ben optugume asla pisman olmazdim
ya ben de olmadım aslında ama gece yurda döndüğümde ailemle görüntülü konuşunca kendimi kötü hissettim yani sanki ayıp bir şey yapmışım gibi
Bir sap biz kaldık abi kıskandım ya 😂
yaaa inşallah senin de karşına düzgün biri çıkar canım benim
İnşallah inşallah 😊
İnsanın sevdiğini öpmesi neden aptalca olsun ki
ya ama ben hayatımda ilk kez birini öptüm ya ne bileyim utandım işte bu yaşımıza kadar böyle empoze edildiğinden kendimi kötü hissettim
Kötü hissetme olan olmuş :)
Ne zamandır birliktesiniz
5 aydır
Amaan dert etme o zman😂
neden ki dkjdsad
Bebeğim olan olmuş bide aylar olmuş gün haftalık değil boşver sbsbs
Çok sevinirim beni öptü diye