Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bnde boyleydim gozlerine bakinca kemdimi gordum once sonra hic tanimadan her seyini sevdim hoc konusmadan asik oldum hic cikmiuo aklimdan bu saate kadar uyutmuyor beni ruyalarimda bile o o sevdikten sonra ekmegi sevmeye basladim ekmek kokusu duyunca icim kipir kipir oluyo keske beni birakmasaydi ama gelir belki bi umut bekliyom iste :)
0
24 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki benim yaşadığım olayda ikimizde maske takıyoruz, yüzler görünmüyor ki nasıl hoşlansın? Aşık olmaktan bahsetmiyorum bilee
evet bakti ya da bakar gibi oldu benmi yanlis anladim bilmiyom adim atmaya calistim dedim artik biseylwr olsun yakjnlastim soguk yapti ustune gitmedim daha kabul etmez diye
Olabilir senden hoslanmadiysa bende bi bok bilmiyom herkeze boyke bakilmaz gozlerine bakiyorsa boyle tutulmustir emin ol o an tutuluyor guzel gozlerine bakiyor mal mal bakiyo iste anlasana :) :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bnde boyleydim gozlerine bakinca kemdimi gordum once sonra hic tanimadan her seyini sevdim hoc konusmadan asik oldum hic cikmiuo aklimdan bu saate kadar uyutmuyor beni ruyalarimda bile o o sevdikten sonra ekmegi sevmeye basladim ekmek kokusu duyunca icim kipir kipir oluyo keske beni birakmasaydi ama gelir belki bi umut bekliyom iste :)
Peki benim yaşadığım olayda ikimizde maske takıyoruz, yüzler görünmüyor ki nasıl hoşlansın?
Aşık olmaktan bahsetmiyorum bilee
Hicmi gormedini
z
Hayır 😄
Anladim
Siz ilk görüşte tanımadan aşık olmuştunuz ya o zaman yüzünü görmüş müydünüz
Ilkden gordum sonra zaman zaman maske takiyordu bazen cikariyodu ama gordum yuzunu net cok tatli ya :(
Bence yüzünü görmenize gerek yoktu, çünkü gözlerden de anlaşılır tatlı mi itici mi olduğu.. önemli olmak nasıl baktığın
Önemli olan
Aynen oyle
Peki o size hiç baktı mı
Hiç tanışmak için adım attınız mı
evet bakti ya da bakar gibi oldu benmi yanlis anladim bilmiyom adim atmaya calistim dedim artik biseylwr olsun yakjnlastim soguk yapti ustune gitmedim daha kabul etmez diye
Anladım. Peki şimdi siz şu an platonik aşk acısı çektiğinizi mi söylüyorsunuz
evet sevgili olamadik birakti gitti beni aci cekiyorum evet baya hemde
Sizi çok iyi anlıyorum, geçmişte ben de o sıkıntıyı çekmiştim hem de yıllarca..
Inşaallahh tez zamanda bu gönül yarasından kurtulursunuz
Insallah saol
Peki ben de böyleydim dediniz ya , gözlerinin içine bakıp tanımadığınız kişi hakkında ne düşünüyordunuz?
Şu gözlerin içine takılı kalma durumunu öğrenmek istiyorum
Tanimiyom ama hoslandiysam ne tatli koz derdim ne guzel gozleri var keske beraber olsak mutlu olsak falan diye dusunurdum
Tamam. Güzel gözler derken burada rengi önemli mi
Rengi onemli degil rengi herhangi renk olabilir o bakan gozler onemli nasil baktigi ben bakinca o gozlerde kendimi gormem onmli :(
Vay bee
Başka gözlerde insanın kendisini görmesi de çok farklı geldi bana
Aynen oyle evet :(
Bu kisi kim hoslandiginmi seni seviyodur gozlerinde kendini gormustir buyuk ohtimal :)
Birbirimizi tanımıyoruz
Olabilir senden hoslanmadiysa bende bi bok bilmiyom herkeze boyke bakilmaz gozlerine bakiyorsa boyle tutulmustir emin ol o an tutuluyor guzel gozlerine bakiyor mal mal bakiyo iste anlasana :) :)
😄 fakat o günden sonra bir daha hiç karşıma çıkmadı
Bahsettiğin gibi tutulduysa ortalıktan kaybolmaması gerekirdi, tekrar karşılaşmak için bir yol arardı
Vardir bisey o istw burcun nedir senin
Nasıl bir iş var , merak ettim gerçekten
Burcum boğa
pekı sen sevıyomusun onu
Hoşlanıyorum diyelim
hmmm uzun zamandırmı :)
Bakıyorum konuyu değiştirdin ve soruma tam cevap alamadım 😊
:) cevap da vereyım tabikii gozlerıne bakıyorsa o an tutulmustur ne guzel kız dıyordur begenmıstır :)
Yüzümde maske olsa belli olur mu sence bu dediklerin?
Ve gözlerimde mavi veya yeşil de değil 😄
yani maskesiz bi defa bile gormedımı senı :)
Hayır 😊
Enteresan bir durum değil mi
Seni mikmek istiyorum diyor. sende bakiyorsan. Bu kız kesin verecek diyor
Bakmıyorum
Ozaman bir sute sonra vazgeçer
Sohbetini seviyordur ya da dikkatli dinleyicidir
Beni tanımıyor
Zihmek isityo olabilir cnmm
😲😲😲😲
Aşık oluyommm
Seviyor sanırım sizi.
Hoşlanıyorum senden diyor