Bu sana veda ederken son bakış, son gülücük
Bu sana kalbimden kopan son öpücük
Bu sana kalbimden kopan son öpücük

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hmm sanırım izin vermezdim. Kararımdan dönmek istemezdim. Her temas durumu daha da zorlaştırır benim için.. O sebeple benden uzak durması gerek ki kararlı olabileyim.. Aklımı karıştırmasın.. Keyifli geceler..
bunu ben yapmıştım snsknsks ayrıldık ama son kez buluştuk sıkı sıkı sarıldım karşı taraf dondu kaldı 😅 bende ağlaya ağlaya eve döndüm 🥺 karşılıksız sevgi acıtıyo
Cevap
30Cevap
Evet son bir buse ile veda iyi olur
Eski sevgilim denemiş ti ayrılırken ayrılık eşyalarımızı birbirimize geri iade ederken. Sonra sonkez birlikte olalım mı dedi bana bende olmaz dedim bu bize ne fayda vericek dedim. Keşke demeseydim gelen gideni meğerse cok aratıyormuş. Keşke onda kalsaydım. Keşkeler keşkeler...
Aslı güngörün dediği gibi yapabilirim. Eğer çok sevip seviliyor ve severek ayrılıyorsam.
O son öpücük olayın bitmemesini sağlar işte. Öptün hadi sana güle güle diyemez bi erkek. O yüzden çok sakıncalıdır o öpücük..
Hayır. Vedaları zaten saçma buluyorum, iyice saçmalamak kadar saçma bir olay olamaz. Ayrılıyorsan buluşup seromoni yapmak da ne ya. Sevmem ben vedaları, boş duygusallıklar. Ayrıl geç işine.😂
Çok korkunç bir an. Sevmem böyle saçmalıkları. Öpüşebiliyorsan ayrılma, ayrılıyorsan sarılma öpüşme hatta el bile sıkışma maske, mesafe, temizlik ve bol gözyaşı
Ben kabul ederdim, bence normal sayılır veda öpüşmesi, eski sevgilimden ayrıldığımda veda öpüşmesi yapmıştık
bende kabul ederim ne olacak ki bana yazar mısın bi sorum olacak xp yetmiyor
Öncelikle güzel soru sormuşsun teşkürler. Sanırsam istemezdim. Çünkü işleri daha da zorlaştırırdı. Sarılma olabilir ama öpüşmek ı-ııh olmaz.💆♂️
Son s*kse okeyim öyle söyleyim yani! Çünkü hep yanlış bilinen şey ilkler özel ve güzel değildir, sonlar unutulmaz ve kalıcıdır.
Askere uğurlamıyorsun ya ayrılıyorsun biten birşeyin mazereti olmaz biten bitmiştir.
Asla öpmem.
sadece ben ondan sıkıldığım için ayrılıyorsam ve beni hala seviyorsa olur onun dışındaki hiçbir sebepten olmaz
Son sarılmayı yaşadım. Normal.
Ama öpüşmek çok saçma olur. O saatten sonra sevgilim değilsin, beni öpemezsin.
Hatta son bi kez benimle iğneden ipliğe ilgilense bile olur. Yaşamak istediği tüm halleri denesin. İçinde kalmasın değil mi? :)
bir zamanlar seviyorum diyen dudakları mı kalsın hayır..
Evet, ederim. Sevdiğimle her anım olabildiğince güzel geçsin isterim.
Yok yaaa... İş o raddeye gelmişse hayatta yaklaştırmam
Hayır. Yanlış bir kişi olduğundan ancak emin olurum.
edemem kusura bakmasın çünkü o zaman barışma ihtimalimiz olur 😒
Çok dramatik.. çoğusuna gore hoş olabilir ama hayır derim ben buna aşk yoksa öpücük de yok 🤷🏻♀️
Ayrıldığımız an benim olmaktan çıkar izin vermezdim
Hayır ayrılıyorsam bir sebebi vardır. Ya birbirimizi sevmeyi bırakmışızdır ya beni aldatmıştıe ya da başka bir şey bitmiştir zaten öpüşmek çok saçma olur.
kabul etmişliğim var sonra sarılınca ağlamaya başladı bende ayrılmaktan vazgeçtim o anlık :D
izin verirdim hatta son defa seks bile yaparım yani ne olacak
Tabiki sevgilim sonuçta zaten ayrılana kadar defalarca öpmüşsün ne fark eder son kez öp gitsin işte
Kabul ederim sanırım, en romantiğinden.
hayır kabul etmem sonra kopamayıoz :D
Etmem.. askere uğurlamıyorum sonucta
Geçmişin hatrına olabilir
evet öpüşüp sarılırım sonra da barışırım mal gibi
Soru baya iyi
Ve cevabım hayır
Klip çekmeye gerek yok, hayır
Kabul edecek olsaydım ayrılmazdım ki
Nah yaparım ona
Hayır gereksiz bir romantizm olur
Etmem kabul edecek olsam ayrılmam