u +1 yılHerkesin içinde öpüşmek ne ahlaksızlık ne de gerçek Aşk knk. Açıkçası sadece gösteriş, gerek var mı öyle bir şeye, bilemiyorum. Ergen ergen hareketler yine. Herkes öpüşüyor yani, kime neyi gösteriyorlar anlamam :D “bak öpüşebiliyoruz” hahaha, öyle bir şey herhalde.. ama çekersin sevdiğini bi sokak arasına öpüşürsün o farklı işte, heyecanlı oluyor ✌🏻
01 Yorumla- +1 yıl
🥰🥰🥰😇😇😇
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek aşk diyenlerin gerçek aşkı bilmediklerine eminim ama bu genelde aniden oluyor bir sevgi patlaması yer mekan önemli değil ahlaksızlık diyenlerin de ahlak bekçisi kesildiğini söyleyebilirim ama böyle insanlar kadına şiddet gördüğünde susarlar kendini insan sayanlar 😏bu soruda da tarafsızlığımızı koruyalım..
10 Yorumla
+1 yılSevişme tarzında olmadığı sürece öpüşülür
11 Yorumla- +1 yıl
😌
Kalkıp toplum içinde sevişmedikten sonra bırakın insanlar öpüşsün. Ahlaksızlık ya da gerçek aşkla ilgisi yok bunun. Öpmek istedi ve öptü bu kadar basit. Bizim toplum kadar başkalarının kimi öptüğü, kimi ne yaptığıyla ilgilenen başka bir toplum var mı acaba.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılAy kime ne.
Öperim öpüşürüm.
İki insanın birbirini sevmesinden öpmesinden daha doğal ne var.
Sokağın ortasında sarılırım, sevgimi gösteririm.
Ahlaksız değilim, ben değilim.
Toplum ahlakı sevgiyle oluşur kinle nefretle değil.
Sokak ortasında şiddet gören insanlara tepki göstersinler.
Ozaman kimsenin sesi neden çıkmıyor?
Sevmek ayıp, dövmek gurur verici.
Gerici zihniyet işte.20 Yorumla
+1 yılBir kere öpüşmek aşk değildir bunu yazayım bir kenara Aşık insan sevdiğini orta yerde öpmez. Küçük buseler kondurur yanaklarına veya dudağıma dudağına belkide parmak uçlarına ama asla toplumda sevişmez. Anlatabildim mi güzel sever kadınını gadınımmmm dut pekmezlim😂
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan ölçümüz nedir? Ölçü ahlak ise hangi ahlak? Yani ahlak kişiye göre topluma göre değişir. Ölçü İslam dini ahlakı ise böyle bir soruyu sormaya bile gerek yok. Ölçü İslam değilse o zaman da istersen ensest ilişki yaşa kim ne diyebilir ki? Ne de olsa insanı kısıtlayan bir kurum veya ideoloji yok, özgür bir dünya. Demem o ki kılavuzu karga olanın burnu b. ktan kurtulmazmis.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİkisi de değil. Televizyonda falan da öpüşme sahneleri oluyor hepimiz denk geliyoruz ona sesiniz çıkmazken niye sokakta öpüşen insanlara bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum ki. Hayır yanaktan öpmek sıkıntı olmuyor da dudaktan öpmek niye sıkıntı. Saçma sapan düşünceler.
00 Yorumla
+1 yılBen avm de yürüyen merdivenin üstünde öpüşen çift gördüm ya inene kdr opustuler ne gerek var ki bu özel bir durum bnce bas basa iken yapılması daha güzel daha keyifli bence ben yadırgadım açıkçası ben yapmam yani
12 Yorumla- +1 yıl
inene kadar da seyretmissiniz ama rahatsiz olsaniz kafanizi cevirirdiniz :)
- +1 yıl
@adaceylin_17 inan seyretmedm kafami cevrdm dedigin gibi yandaki merdivendeydim gördüm sadece asagi indklernde adamn kzn belinden tuttuğunu gördüm bıraktılar gittiler merdiven bu yani geçiyor hemn gözümü dikip bakmadm tabiki
- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılKendimi hayvanat bahçesinde gibi hissediyorum öylelerini görünce çünkü maymunlar herkesin gözü önünde çiftleşiyordu köpekleri saymıyorum bile :P yani herkesin içinde öpüşmek yiyişmek iğrenç bi görüntüye sebep oluyor
00 Yorumla
+1 yılİnsan elindeki nimeti hasetci ve kem gözlerden gizlese gerek.. Ben dışarıda su içerken bile sakınırım.. Allah nazardan saklasın diye boşuna söylenmez bizde.. Ahlaksızlık olup olmadığı herkese göre değişir, fakat bence düz akılsızlık...
10 YorumlaBu özel bir şey sevgilim beni herkesin içinde öpse rahatsız olurum ve rahatsız olacaklar da eminim vardır bu yüzden mahrem kavramını yitirmemek gerekiyor.
10 YorumlaNe ahlaksızlıktır ne de gerçek aşk.. Öpüşmek çiftlere özel bir durum olmalı ve öyle ulu orta yerlerde herkesin içinde yapılmamalı diye düşünüyorum..
40 YorumlaBilmiyorum ama aptal saptal davranışlar beni sinir ediyor. Ben sokakta sevişen çift görmek istemiyorum yoksa kim kimi öpüyor beni bağlamaz..
10 Yorumla
+1 yılmahremi herkesin gözü önünde yaşamak yanındaki kadına haksızlıktır..
toplum normlarımız belli..
neden yanımdaki sevdiğim kadın hakkında, başkalarının kötü düşünmesini sağlayacak hareketlerde bulunayım ki..00 Yorumla
+1 yılYiyişecek gibi öpüşmek doğru değil minik buse olabilir ama
20 YorumlaGerçek aşkı toplumda öpüşmekle ayırt etmek saçma ama ahlaksızlık değildir kısa bir öpücük aksine toplumu güzelleştirir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerine karşı saygısızlıktır bence. Bu benim, dikkat edin işaretidir. Genellikle aldatılmak korkusu olan kişilerin başvurduğu bir durumdur.
00 Yorumla
+1 yılBir toplumun örf ve adetleri vardır kendi değerleri vardır burası Türkiye Avrupa’nın ya da Amerika göbeği değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Her şeyi herkesin bilip görmesine gerek yok ki ben sosyal medayada da paylasmam hoslanmiyorum herkesin gozunun önunde mıç mıç
00 YorumlaÇok kalabalıksa ses çıkaran çok olur en azından sakin bir yerde tek tük insanların olduğu yerde olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı şeyler özeldir
Herkesin içinde yapılmaz
Kaldı ki değerli bir şeydir, olan var olmayan var. Kimse yokken yapmak varken, birileri varken yapmayı seçenlerin çoğunda da bir amaç oluyor, nispet vs gibi.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük buseler olabilir ama fazlası bence olmamalı bana göre o da özele girer :)
10 Yorumla
+1 yılböyle aşk mı olur ya ne alaka yani birisinin yanında öpmek mi aşkmış
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılÖzel denilen şeyler vardır.. ve ahlak denen kavramlar … çoluk çocuğun yanında herşey yapılmaz …
10 Yorumla
+1 yılSevişme tarzında olmadığı sürece masum aşk dolu bi öpüşmeden birşey olmaz 🙂
00 YorumlaBazı şeyler iki kişi arasında olmalı. Teşhirciliğe gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılGerçek aşktır ama ahlak için iyi değil. Yapılmaması daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılGerçek aşkla bağdaştırmıyorum ama ahlaksızlıkta değil. Rahatlık demek daha uygun🙄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin içinde öpüşmek gerçek aşksa soyunup birlikte olmakta ruh eşi olmak mı 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılIkisi de değil. O anki duygularla yapıyorsun işte karşı tarafı istediğinin belirtisi olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların bu benim deme şeklidir keserim alayınız diyorlar 😂😂
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir benim için aşktır ama herkesin ortasında öpüşmek istemem doğrusu
00 Yorumlabatılı özentiliğinden başka birşey değil bana göre herkesin bir özeli olmalı bu gün öpüşen yarın yol ortasında cinsel ilişki yaşasa ona da özgürlük derler
10 YorumlaHer şeyin yeri var ama insanlar sevgilerini içinde tuttukça sevgisizleşiyor bunları dışa vurmaları gerek
00 YorumlaToplum kuralları ve fazla abartmamak şartı ile olabilir 😍
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. herkesin içinde eşini-sevgilisini darp etmek-öldürmek ahlaksızlık değil de öpmek mi ahlaksızlık?
00 Yorumla
+1 yılGerçek aşktta olabilir olmayadabilir.
Ahlak konusuna gelecek olursak, yani ulu orta olmaz00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılortamina göre opusulur ornk buyuklerin yaninda sirf ask diye opusulmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevisiyor gibi opusmem ama masum kisa opucukler olur 5 saniyelik falan
00 Yorumla
+1 yılherkesin içinde öpüşmek ahlaksızlıktır! çünkü yobazların dindar ve küçük beyinleri böyle bir sahneyi kaldıramayacak kadar hassastır.
012 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi deyyusluk yapınca ilerici mi olunuyor. Yani baban anneni herkesin önünde becermek zorunda mı? Çoluk çoluğu ile gezmeye çıkmış mutaassip bir aile sizin cinsel fantezilerinizi sevişmenizi izlemek zorunda mı? Madem bir ölçü yok ahlak yok herkes serbest o zaman şöyle sorayım. Karının, annenin veya kız kardeşinin karşında vapurda giderken masturbasyon yapsam, benim hayatım size ne, sizin ahlak anlayışınizdan bana ne, bu gayet normal sizi yobazlar sizi desem haklı olur muyum? Yani o zaman beni neye göre suclayacaksiniz? Hangi ahlak a veya kurala göre?
- +1 yıl
öpüşmek nerede masturbasyon nerede. "vapurda giderken masturbasyon" demek:) açıkçası burada cinsel fantezilere sahip olan tek kişi sen gibisin. ahlaklılığının içine o kadar iblisçe duygu ve düşünceler sızmış ki, savunduğun görüşü dile getirirken bile bu çirkinlikler bir şekilde açığa çıkıyor. görüşümde belirttiğim "yobazların dindar ve küçük beyinleri"nden kasıt, işte tam olarak sizin gibilereydi. zaten yazmış olduğum görüş, bir oltaydı ve ancak sizin gibi pörsümüş ve karanlığa hapsolmuş balıklar bu oltaya takılabilirdi. gerçekten dile getirdiğim ifadeyi kaldıramayacak kadar köle ruhlu bir insansınız. bunun farkında olmamanız gayet güzel, yoksa böylesi ciddi bir farkındalık, intihara meyletmenize bile neden olabilir. varoluşunuzu böyle değersiz hususlarda yıpratmak yerine vaktinizi ve yaşamsal gücünüzü daha önemli bulabileceğiniz alanlarda harcarsanız, en azından yaşanmaya değmiş bir hayatınızın olduğu bilinciyle gözlerinizi bu dünyaya kapatırsınız. sağlıcakla kalın, "deyyustan" bu kadar.
- +1 yıl
Sayın deyyus siz benim ne anlatmak istediğimi anlayamamissiniz. Sokakta öpüşmek ahlaksızlıktır desem neye göre kime göre ahlak diyeceksin. Ben de diyeceğim ki Türk İslam ahlakına göre ahlaksızlık. Sen de diyeceksin ki bana ne islam ahlakından benim ahlak anlayışım din değil. Sizin ahlakımıza göre yaşamak zorunda değilim. Haklısın. O zaman şuna hazır dedim. Madem ortak bir ahlak yok ve ahlak herkese göre değişir. O zaman yarın birisi eşinin, ananın bacının karşısında böyle bir şey yapsa (öpüşse, sevişse, masturbasyon yapsa, skisse vs) esin, annen ya da bacın karşısındaki kisiyi suçlayanlar mi? Veya neye göre suçlayacak? Kanunlara göre ise kanunlar ahlak bekçisi mıdır? Kaldı ki kanunlara göre sokakta öpüşmek suçtur. İlerici olacağım diye dindarlara laf atacağım diye öne sürdüğün argümanlar bumerang gibi sana dönmesin ilerde. Onu anlatmaya çalıştım. İleride ne olabileceğini düşün ona göre sağa sola bok at.
- +1 yıl
Dindar dinine bağlı insanları bu şekil küçük görmeye hakkın yok bölücülük yapma
- +1 yıl
tartışmayı büyük bir üstünlükle kazanmış olduğunuz için saçmalamaya başlamıştım. lütfen beni daha fazla ezmeyin ve üzerime gelmeyin. gerçekten hangi insan anasının bacısının yanında, hatta vapurdayken masturbasyon yapılmasına katlanabilir ki?
- +1 yıl
ne bölücülüğü? istersen fetöcü diye çığlık at
- +1 yıl
Nasil olur? Senin mantığına göre senin katlanman gerekir. Cunku ahlak diye bir kavramın yok dini de küçük görüyorsun. O zaman bu fiili işleyen kisiyi hangi ölçüte göre yargilayacaksin. Sonuçta özgürlük var ve bir kısıtlama yok. Eger kısıtlama varsa bu kisitlamanin kaynağı ne olacak. Sana göre ahlak veya din olamaz. Israrla aynı soruyu 5 kez sordum. Bir kere cevap vermedin. Bir şeye doğru yanlış iyi kötü diyebilmek için kriterin nedir? Benim kriterim islam dini ve inancıma göre toplum içinde öpüşmek ahlaksızlıktır. Senin kriterin nedir?
- +1 yıl
@ifrattefriforta tövbe estağfurullah kardeşim neler diyor senin bu dilin yahu! müslüman birine kafir diyorsun resmen ! kabir azaplarından kabir azabı beğen. ben sadece görüşümü dile getirdim beni ilgilendirmiyor kim napıyor ne ediyor. tövbe tövbe yarabbi sabır allahım ya.
- +1 yıl
Belli oldu senin verecek bir cevabın yok. Daha da sormayacagim. Sürekli demagoji yapıp topu taca atıyorsun. Belli ki cahil birisin. Bu sebeple ne yazdığına, yazdığının nereye gideceğini bilmeden laf olsun diye yazmışsın. Ondan sonra kıvranıp duruyorsun. Ben kimseye kafir ya da Müslüman demedim. Eger Müslüman iseniz "toplum içinde öpüşmek benim inancıma göre yanlıştır, günahtır. Herkesin inancına da saygım vardır" demen yani yazman gerekirdi. Ama sen ne yazmışsın bir dine inananları asagilamissin. Artık daha dikkatli daha doğrusu durust olursun. Neye inanıyorsan öyle konuşursun. İnandığın ile soyledigin-yaptigin çelismemeli.
- +1 yıl
@ifrattefriforta demagoji ne demek
- +1 yıl
Hadi sana güle güle. Seninle uğraşamam. Bir daha görüşümü belirtiyorum diye dindar insanlara hakaret etme. Yoksa onlarda senin anan bacın hakkında görüşlerini belirtir üzülürsün. Durduk yere yedi sülalene hakaret ettirme. Gerek yok.
- +1 yıl
@ifrattefriforta annem öldü bacım yok. eyvallah yine de
Öpüşmek bi nevi tutku istek fantezisi insanların bazılarına göre ahlaksızlık bazılarına göre vazgeçilemez bir tutku tabi partneriniz ağzı kokuyorsa o yüzden karanfil tüketin 👌
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçük öpücük normal ama uzun uzun biraz topluma saygısızlık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. toplum düzeni ve ahlakını ilgilendirir bu konuda daha duyarlı olmalılar
00 Yorumla
+1 yılBence özel bir şey olduğu için gözler önüne serilmemeli ayıptan değil de bundan dolayı
20 YorumlaBirbirlerini öpme şekline bağlı, eğer şehvetli yapıyorlarsa ortamın huzurunu kaçırabilir. Burası Türkiye ve ilişkiler burada hassas
00 Yorumlaahlaksızlık mı gerçek aşk mı bilemem ama denenmemesi gerekir yüksek ihtimal yaşlı biri gelip ağızlarının payını verir
17 YorumlaHerkesin içinde öpüşmek olur da bazıları bildiğin yiyişiyor
10 Yorumla
+1 yılHerşeyin yeri mekanı var.. herkesin içinde öpüşüpte 1-2 günde aşkları sönen insanları çok gördük
20 Yorumla
+1 yılIcinde gosteris yoksa gercek ask olabilir ama kanit olamaz
00 Yorumla
+1 yılMahremiyet vardır, herkesin içinde nasıl özelini paylaşmıyorsan bağıra bağıra bence öpüşmemelisin.
00 Yorumlaikiside değil yașanılan bazı șeyler özeldir özel kalması daha dogru olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyin bi yeri varya.. Tabiki edepsizlik
20 Yorumla
+1 yılSacmalik ya sizi izlemek zorundamiyim vicik vicik
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılAhlaksızlik diyen mağarasina geri dönsün
017 Yorumla- +1 yıl
O zaman insanı hayvandan ayıran fark nedir hayvanlar da ciftlesiyor ve insanlara bu şekil mağazasına dönsün diye ayristirma yapamazsin
- +1 yıl
Seks ve öpüşmeyi ayni kefeye koyduğun için senide tebrik ederim!
- +1 yıl
Sonuçta ikiside terbiye dışı şeyler öpüşme de seksin kardeşi fırsatını bulda millet onuda yapacak zaten bakma o kadar modernizm (!) Gelmedi daha
- +1 yıl
Şimdi el ele tutusmakta cinselik dersiniz :))
- +1 yıl
O kadar değil elbette ama benim sadece sinirlendiğim modernizm adı altında igrenclikleri meşru hale getirmek düşünsene sen bacını kızını ablanı o şekil görsen ne dersin
- +1 yıl
Kapalı kapılar ardında yapınca meşru demi
- +1 yıl
Iste diyorum ya senin bacın ulu orta öpüşse ne derdin peki?
- +1 yıl
Olayı neden kişiselleştirme yoluna basvuruyorsun. Benim bacım yok senin var mı desem ne dersin
- +1 yıl
Kişiselleştiririm çünkü herkes kendine dokunan bisey olduğunda geri durur ama kendi menfaati olduğunda bodoslama dalar işte senin bacına olay dondugunde nasil rengin değişti kişiselleştirme dedin çünkü senin bacın bir atasözü var sana yapılmasını istemediğin şeyi sen başkalarına yapma hadi iyiaksamlar günün güzel olsun
- +1 yıl
Şuanda boş yapıyorsun isteyen istediğini yapar bir öpüştü diye hersey soylediniz siizn gibilerr genelde bastırılmış iç guduysuyle hareket ederler.
- +1 yıl
Benim hiçbir şekilde bastırılmış duygum yoktur ne yaşıyorsam dışa vuran adamım bak sana diyorum ki ulu orta öpüşmeyi normal bulduğunu söylüyorsun bende sana soru soruyorum diyorum ki aynı şekilde sen bacını elin herifi ile öpüşürken görsen normal der gecermisin sadece soruma cevap ver veya ablan neyse soruma cevap ver
- +1 yıl
Şunu aklıniza sokun herkes sizin gibi düşünmüyor ve sığ değil isteyen istediğini yapar. mileltin
Namus bekçiliğini snaa Düşmez - +1 yıl
Bak farkindamisin sana bir soru sordum ve soruyu cevaplamak yerine hala lafı dolandıriyorsun ve sığ diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışıyorsun sorumun cevabı bu değil bu bir ikincisi dediğine karşılık şunu diyim herkes istediğini yapar evet ben kimseye karışmıyorum haddim değil ama bunu yapan yarin kendi kızlarını bazılarını ablalarıni dudak dudağa gördüğü zamanda bunu normal karşılayacak aslan parçası kesilmeyecek iki yüzlülük yapmayacak anlayabiliyor musun ben istedigimin kızıyla bakışıyla opusurum ama kendi bacımı kızımı öpmeyi bırak kimse elinden tutamaz Hee oldu MK bu toplum böyle iki yüzlü işte anlatmak istediğimi anladın umarım
- +1 yıl
Onu diyen sensin ben değilim ki :))
Kim. Ne yaparsa yapsın milletin namus bekçiliği kimseye düşmez herkes kendinden sorumlu. Baktın opusuyor 2. kez bakmaz yoluna devam edersin yok ben mağara adayım dersen de gider müdahale edersin oaly bu kadar basit. Ama sen olayı kisisellestiyrosun sen bacın vs. Dmeek ne kadar iğrenç bir şöylem o zman ben sana sorayım sen naoarsin hadi evlendi diyelim yine de o olay mı aklına gelecek? - +1 yıl
Evlenip gitse ne yaparsa yapsın o benim umrumda olmaz bende onu diyorum işte ben kimseye karışmadım karışmam ama sadece şunu diyorum bu görüşü savunan bir insan evladı kendi kizini bacisini ablasini da öpüşerek değil bir erkekle bile yan yana gördüğünde aslan parçası kesilmeyecek o görüşü savunuyorsun sende kızına bacına ablana karismayacaksin olay bu anlatmak istediğim bu
- +1 yıl
Ne desem boş. Bye
- +1 yıl
Benimde bir dünya kuz kuzenim var ve birçoğu bana erkek. arkadasini anlattı opustugunu de ama ben erkeklik edip te kim ulan o haysiyetsiz bilmem ne ayrılacaktır ondan seni bir erkeğin yanında görmeyecem demedim neden biliyomusun çünkü bende sevgili çok yaptım zamanında
Ahlaksizlik diyen gitsin ormanda yasasin karşm
014 Yorumla- +1 yıl
tamam hangisine gidelim kaz dağları olurmu.
- +1 yıl
tamam yarın gidiyorum sizde Brüksel’e gidersiniz artık neticede burası Türkiye pek hoş karşılamazlar örf ve adalet diye birley vardır her toplumun Ahlak anlayışı farklıdır ben köyde yaşıyorum zaten merak etme.
- +1 yıl
Neden insanları böyle aşağılama gereği duyuyorsunuz ne yani insanlar bu görüşü savunuyo diye geri kafalı mi olmak zorunda veya ormanda yaşasın gibi kelimeler insanları bölmeyin artik
- +1 yıl
Sen böyle o insanlara gitsin ormanda yaşasın diye otekilestirdiginde saygı neresinde gösterebilir misin?
- +1 yıl
1. cisi ben uçak mühendisyim senin gibi vasıfsızın benim seviyemde değil köyde koyun otlatarak kazandım ailem çifitci ve o küçük gördüğün köylü olmasa aç kalırsın yediğin ekmeği, domatesi , biber, yumurtayı sütü, eti onlar üretiyor senin önüne geliyor şehirde gökten inmiyor ayırca Atatürk’ün “Köylü şehirlinin efendisidir” lafını duymamışsın köyünde domates yetiştirenler senden daha fazla hizmet ediyor bu ülkeye onlar üreten sende tüketen vasıfsız insansın.
- +1 yıl
@Ateşkırallığı işte saygı diyo ya kendi kullandığı cümlede saygı nerede çok merakettim 😂
- +1 yıl
@Ateşkırallığı bosver kanki bu şehir bebeleri egosu Allah katında olan insanları kolay otekilestirebilen varlıklara sen be söylesen boş anlamayacak bi laf vardır egosu Allah katında olanın sonu bela ile biter ve onların karşısına geçip o zaman gülerim 😂😂😂😂
- +1 yıl
Клвдияивановна kardeş bide vasıfsızın dediğine bak saygı diyor kendi görüşüne uymayan ormana gitsin diyor o küçük beyniyle bide köylüleri küçük görüyor hatayı zamanında “ebeveynleri” yapmış böyle bi “asalak” dünyaya getirdikleri için ülkeye zerre yararı yok bide kalkmış milleti ötekileştiriyor.
- +1 yıl
@Ateşkırallığı işte bi laf var herkes önce kendi kullandığı cümleye bakacak ondan sonra karşı tarafı elestireceksin sen o insanlara ormanda yasasin dersen sana herkes ağzını açar hiç kimse kusura bakmayacak bazı insanlar bazı hareketleri yaparak kendini medeni zanneder ama bilmezlerki medeniyet altında kendi yaptıklarının doğruluğunu savunup insanları bölen ötekileştirir ne bu şimdi medeniyet öyle mi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Medeniyet kullandığın ürettiğin teknoloji ve bilimle ölçülür Japon’lar geleneklerine çok bağlı insanlar ama bilim ve teknoloji konusuna Avrupa’dan daha ilerideler ayıca kendisi son derece vasıfsız ülkeye yararı olmayan sadece tüketen oksijen israfi, o kıt beyni ile benle aynı seviyede olduğunu sanıyor.
+1 yılNerede ve ne zaman olduğuna göre değişir.
10 Yorumla
+1 yılErgencedir, ayni efes siseini storye atanlar gibi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Herkesi bilmemde ben yapamam utanırım 🙈🙊
10 Yorumla
+1 yılİçinden geldiği gibi davranmak lazım
00 YorumlaMilletin ağzını sulandırıyolar ya.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşürüm içimden geliyor ise ama öpücük şeklinde
00 Yorumla
+1 yılBen öpüşürümm bananeee
00 YorumlaHerkesin içinde öpüşmeye gerek yok
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası