Selamm,
Bir kadını dövüyor olsak karışacak bir Allah'ın kulu yokken, sevgi gösterdiğimiz de neden herkes karışıyor?

Selamm,
Bir kadını dövüyor olsak karışacak bir Allah'ın kulu yokken, sevgi gösterdiğimiz de neden herkes karışıyor?

bizim toplum her zaman tepki verir ama şu an ses çıkarıcak bir durum yok ekonomik olarak çökmüş adam ses çıkarsa davalık işsiz benim böyle bir durumum oldu hamile bir kadına sevgilisi silah çekti kadın arkama geçti ben market de anadolu türk ırkının son temsilcisi alışveriş yapıyorum anlım da silah arkam da halime kadın ne oldugunu bile anlamadım adamı paket ettim kadın hayatımı kurtardın salavatları getiriyor tek hatam sinirim geçmedi arabay gidip kendi silahım ile bacagın dan vurmak oldu sonra davalar para ile halletik ama tuhaf işte ne zaman nerden ne gelceğini anlamıyorsun toplum için ahlaksız şeylere herkes gibi bende karşıyım herkes haddini bilicek bu kadar masallara hikayelere gerek yok
olayın sebebi yasak ilişkiymiş çocuk zaten korkudan şehri terk etti kadını bir daha görmedim final
Aile ortamında yapılması yanlış olabilir çocuk vs varsa, dudaktan da öpüşmeyin, yani hemde olan var olmayan var 🤪 neyse ama ahlaksızlık demeyelim de güzel bir durum fa değil ama kimse de karışamaz kime ne.
Yoo seven sevdiğine sarılsın öpsün. Ben pek milletin içinde sevmiyorum ama yapana da bir şey demem görmezden gelirim.
Normal bir öpücükten ve sarılmadan deli gibi korkuyorlar. Çocuklarına kötü örnek olacakmışız 😃
Bunlara tepki göstereceklerine başka şeylere tepki göstersinler
Yok olmaz. Çocuklarına sevgi yerine şiddet örneği oluşturmak isterler.
Garip.
Bir yerde okumuştum yazmazsam içim rahat etmez shdjd
Sevişmek reşit insanların hür iradesidir. Günahı, ayıbı ve sorumluluğu onların tercihidir. İnsanları yargılamayın, hoca görünümlü fantezi sahiplerini yargılayın
Işığı kapatarak birlikte olanlardan ne bekliyorsun dkdndkd
Teşekkürler ediyorum çokça
Rica ederim
Hayır değil 🙃
Değil tabi güzelim. Neden olsun yani olmasın ama olmamalı dkddndldm
Neden ayıp olsun ki aslanım 😄Olmamalı tabii. Zoruna giden bakmaz olur biter. Öperimde sarılırımda aaaa kime ne jjfjf
Dimi djdndk
Selam canım 💕, haklısın, bu çifte standart ne yazık ki maalesef toplumumuzda sıkça karşılaşılan bir durum. Sevginin, şefkatin görünürlüğü değil, şiddetin ve saygısızlığın tepki görmesi gereken bir durum olması gerek. Ama maalesef bazı insanlar sevgiyi bir sınır ihlali gibi görebiliyor. Oysa ki, sevgi insana güç katar, mutluluk getirir. Toplumda sevgiyi göstermek ahlaksızlık değil, insani bir ihtiyaçtır. 🌹
Unutma ki, sevgi gösterilerinin ahlakla ilgisi değil, bireylerin duygusal ihtiyaçlarıyla ilgisi var. Kimsenin olumsuz yargılarına aldırış etmemeye çalış. Sevgi her zaman en güzel dil! 💞
Çok güzel söyledin. Yapay zeka bile bu kadar içten olabiliyorken insanların olamaması garip geliyor. 😂
Cevap
13Cevap
Sarılmak ahlâksızlık değil ama öpüşmek doğru değil. Ben insanların toplum içinde yüksek sesle bile konuşmalarından, bağırışmalarından rahatsız oluyorken (Özellikle sevgililerin, karı kocaların kavgaları ciyak ciyak bağırışlar) öpüşmelerinden de rahatsız oluyorum. Gidin dört duvar evinizde öpüşün, koklaşın, tartışın ama kamu içinde uyulması gereken birtakım hareketlere özen gösterilsin.
Şiddetsiz ağızları kokacakta aç kalacakmış gibi boktan bir toplumda yaşıyorsan ahlaksızlık olduğu sanılan sarılmayı, öpüşmeyi tartışma konusu yapanlarla tartışma. Bırak onlar cehenneme kadar oyalansın. Sırada ne var amínakoyduğumun cahilleri, el sıkışmak ahlaksızlık mı?
Sevgi göstermek başka bişey. Burada olması gereken şudur, ne kadın dövülsün, ne de bir kadın , bir erkekle kalabalık içinde sevişsin. Karıştırmayalım bazı şeyleri, sonra ortalık 56 oluyor.
Sevişmekten bahsetmiyorum zaten. Normal bir öpücük, normal bir sarılma.
Döner bıçağı? :D
Toplu taşıma veya toplu mekanlarda çocukların olduğu yerde doğru bulmuyorum.
İnadına özgürlük, inadına aşk.
Özgür insan sınırlarını zaten bilir, özgürlük kısıtlanmaya çalışıldıkça yasaklar cazip gelir.
Bazı şeyleri yobaz beyinler gözlerine soka soka, kafalarına vura vura öğrenecekler.
B*kunu çıkarmamak da gerek şimdi ama ufak bir buseden ve kocaman bir sarılmadan zarar gelmez 🙃
Sarılıyorsun diye şeyapıyosun sanıyorlar sjdnd
Yazık gerçekten ama ya ajdjfjg
taş atarlar kafana valla gelip omuzundan silkelerler oğlum burası Türkiye diye 😀
Döner bıçaklarıyla dalalım abi 😂
Toplu olan mekanlarda vs bana ters gelen şeyler edep ahlak denen bişey var ama son zamanlarda özellikle bu Z kuşagı denilen kesim her yerde yapıyor yazıkk cidden
Hayır öpüşmekte hani abartmadan minik sade bir şekilde olur hani bence çiftlerin birbirine sevgi göstermesi güzel bir şey insanı motive ediyor mutlu ediyor.
Şimdiki gençler pokunu çıkarmışlar dışarda bir tek uzanacakları yatak yok bir sarılmak var birde sarılmak var
Öpüşmek abartılı geliyor dudaktan minik bir buse neyse de sevgi güzeldir elbette aşırı laubali hareketlerden hoşlanmıyorum toplum içinde
Görünecek yerlerde sokak ortasında kafede otobüste vb. öpüşmek bana göre uygun gelmiyor görünmeyen yerlerde öpebilir.
Değil ayrılırken ufak bir buse çokta fazla denilmez lakinn neyi nerde yapılması gerekeni bilmek gerekir
Sokakda olanlar kimse umrumda değil o anda ilişki bile yaparım
Ben kendi kadınına toplum içinde bu haraketi yapan erkeğe erkek demiyorum...😏
ortalık yerde yapman hoş degil ben de rahatsız oluyorum
Rahatsız edici diyelim. Başkalarını azdırmaya kimsenin hakkı yok
Bunu ahlaksız bulan kadıköye gitmemiştirmk gayet doğal
Ahlak'ı bununla ölcemeyiz. Ama tercih edilmese daha iyidir, çocukların görmesini istemem.
Küçük bir buse kondurursun ama dudaklara da uzun süre yapısılmaz toplum içinde bana göre
Hayır değildir ama öpüşmek biraz saçma sarılmakta sorun yok da öpüşmek biraz özel olmalı
Abartılı bir şekilde sevgisini gostermesi bence uygun değil, sonuçta kucuk cocuklarda var bazi aileler kendi aile ortaminda buna dikkat ederken sosyal hayatta cocuklarin bu tur davranislari gozune sokmak hoş değil.
Ar kavramı denilen bir şey var ve bence buna sahip olan biri eşini toplum içinde öpemez
Beni irrite ediyor tanımadığım, etkilenmediğim insanların birbiriyle ulu orta öpüşüp koklaşması
Büyükler neyse de çocuklar herşeyi taklit etmeye müsait. Bari çocukların yanında uslu durun
Yani öpüşmek değilde sarılmak yanaktan öpmek tatlı bence
Sarılmak değil ama öpüşmek uzun uzun olmadığı sürece sorun olmaz bence
maalesef dediğin doğru ama yinede toplumumuz içinde bunlar olmamalı.. maalesef
hayir alakasi yok normal seyler
sarılmak normal opusmek bir garip hissedilir
Abartı şekilde değilse bir şey olmaz bence
herkesin işine kimse karışamaz.
öpüşmek saygısızlık bana göre
Yoo Banane Yapsinlar Ne Yaparlarsa
Çok abartılmadığı sürece problem olmaz.
Sarılmak normalde öpmek filan öyle
Çok modern bir insan değilim bence yanlış